יוצרת עננים
New member
בטח סיפרתי את זה כבר ../images/Emo3.gif
לקראת סוף כיתה ט', סיימתי לקרוא את חלף עם הרוח המחורבן. הסוף עשה לי עצבים. לא יודעת למה, אולי סתם מתוך שעמום, חיפשתי Scarlet בגוגל. והופיעו מולי המילים
לקראת סוף כיתה ט', סיימתי לקרוא את חלף עם הרוח המחורבן. הסוף עשה לי עצבים. לא יודעת למה, אולי סתם מתוך שעמום, חיפשתי Scarlet בגוגל. והופיעו מולי המילים
If you're a thought You will want me To think you And I do
וקשה לי להסביר מה הרגשתי. זו הייתה הפעם הראשונה שנתקלתי במילים כאלה. וגם ככה הייתי נסערת מהקריאה. רצתי לקאזה להוריד את השיר, וקראתי את המילים ביחד עם המוסיקה, סגנון שבחיים לא שמעתי. היא שרה וזה נשמע כמו תפילה, לא כמו שיר. משהו כל כך רך, כל כך עמוק. הייתי מכושפת. שמעתי כל מיני שירים מהאלבום SW, בכלל לא ידעתי שיש עוד אלבומים, ושזה סגנון שונה מטורי איימוס הקלאסית. אחרי שהשירים האלה השתלטו לי על הפלייליסט (באופן מיידי), נכנסתי לפורום הזה. ראיתי שממליצים לקנות את LE. קניתי - ושמעתי בפעם הראשונה את פרשס ט'ינגס, וליטל ארת'קוויקס ומשם הכל נהיה מהיר מאד. כלומר, הרגשתי שמצאתי את אהבת חיי, ואני חייבת את כל האלבומים והשירים שלה מיד. אז... הכרתי את טורי דרך האינטרנט והקאזה, כלומר הכל היה מהיר מאד. ואני שמחה שזה היה ככה. אני חושבת שבדרך אחרת אולי לא הייתי שומעת עליה, וגם אם כן, לא הייתה לי הסבלנות לגלות ולשלם כסף בשביל משהו שקשה לעכל בשמיעה ראשונה. וכן, גם דרך האלקטרונים והפיראטיות ובלי עטיפת נילון מרשרשת - זו עדיין מוסיקה. ואפילו בתוך החדר מול המסך, ההתרגשות מהגילוי הייתה אמיתית אמיתית. אני לא מרגישה שהפסדתי את התהליך שטורי עברה בזמן אמת. אני עוברת ואעבור אותו מחדש עם המוסיקה שלה. אני עדיין בתהליך ואיכשהו אני יודעת שזה a life long thing.