and it's that time of year again...

SwitchBiggy1

New member
and it's that time of year again...

יום כיפור, הימים הנוראים - שערי שמיים נפתחים לצדיקים, או נרמסים על החוטאים. אבל אנחנו לא נחפר על מעשינו ברעב ובצמא! אנחנו, כאחד, נשבור עצמותינו ומהכאב נגיע אל הגאולה! כיוון שביום כיפור...מדי שנה...מתאסף המבחר המשובך ביותר של האנושות...לסשן הגדול ביותר עלי אדמת ישראל! סשן של פעם בשנה! היחיד במינו, ובסגולתו! ...בעיר חיפה שבצפון, שחשיבותה ירדה מסצינת הסקייטבורד הארצית, נשכחה...עולה סשן שלו אנו מצפים מדי שנה סשן שאותו שאותו אנו רוצים לחלוק עם שאר הגואים, הלא מודעים למאורה שכזה שמתרחש מתחת לאפם! אז השנה נוכיח כי חיפה מלאה בקישרונות, ולא ירדה מהמפה מבחינת נוכיחותה בסצינה הישאלית! קיצר!@#!@!$ תבואו יהיה מטורף!!! זה שבע מדרגות מושלמות אחושרמוטה עם עוד פול שטויות... יום למחרת מארגנים כנראה יורו-גפ. אם הלינה זו הבעיה שלכם...תהיו קצת הארקור ושנו על הרצפה ברחבה המקורה מתחת לרחבת השבע (או שתתחילו להזכר בדודים רחוקים שאתם מכירים שאצלם אפשר להשאר אצלם...) רציני לגמרי...יהיה ממש מטורף...שווה את המאמץ! pz.

master pedo

New member
יווווו

הייתי במרכז חורב ה"7" ביום כיפור לפני שלוש שנים והיה מטורףףףף היו איזה 500 אנשים בין היתר גם סקייטרים בייקרים וכדומה והיה מחסום מה7 וג'אמפ ומלא שחיטות קרקר אז פשוט הפציץ וגם היה איזה אנדריי אחד קיצר היה פצצות נראה אם יהיה איפה להתנחל אני אולי אקפוץ לשם פשוט היה בעיה עם כל עניין המזון וגם העניין של לא ממש ללכת ברגל לשם קיצר יהיה טוב אני מבטיח לכל מי שמתכנן להגיע לשם

ofirfern

New member
ניראה אולי אני יבוא אני ישן שם

בחוץ לאון לא יושן בבית אז אין אצל מי לישון

למעלה