anatlea

anatlea

New member
תשמעו חלום מדהים

חלמתי הלילה שהגיעו מחוץ לביתי (בלונדון) בולדוזרים ועשרות אנשים הורסים לי את המכונית (שחונה בחוץ) את הגדר, הדשא (גם של השכנים). הם לא רק ערבים, אלא גם בריטים בהירי עיניים (כמאה איש). אני מתקשרת למשטרה - אבל אין תגובה. הם מנסרים את הדלת ופורצים לחדר ומפנים אלי ולמשפחתי רובים חומים ארוכים... אלוהים, כמה שפחדתי. אבל תפסתי בקנה הרובה והוא היה... מקרטון. הם הסבירו לי שרק רצו לתת לנו להרגיש איך מרגישים תושבי מחנה הפליטים כל לילה... תשמעו זה היה חזק. אח"כ הם שלחו חיל תיקון. תקנו לי את הדלת, הגדר והאוטו ואמרו שיש להם כסף לכל זה כדי שאנחנו הישראלים נבין מה עובר עליהם. אתה רואה פריזאי - זו הייתה חוויה חזקה יותר מכל תמונה מצולמת שאחרי שרואים עשרות כאלו (ולא משנה מאיזה צד) נוצרת אדישות מסויימת.

יש לי התחלה לחלום שלך

לפני שהם באו עם רובים מקרטון על השכונה שלך היה משהו אחר שהם חלמו הם חלמו שמהשכונה שלך מגיעים כל יום בערך שני אנשים לתוך הגני ילדים המסעדות והפאבים ומתפוצצים רק איזה מזל שזה חלום כי שם המתפוצצים היו מקרטון וגם הפצצות ותארי לעצמך איזה הרגשה יש למדינת ישראל שהפצצות לא מקרטון אז בישראל נכנסים למחנות עם רובים לא מקרטון ולונדון מקרטון בישראל נפגעים מטרור לא מקרטון ולונדון מקרטון ויפה שעה אחת קודם

goober

New member
לך זה חלום אבל להורים .....

לך היה חלום אבל להורים שלך ולהורים שלהם זאת היתה מציאות במחנות הריכוז באירופה. שאלי את עצמך שאלה האים היסטוריה חוזרת על עצמה האים יכול להיות שגם את תעברי שואה? לא סתם הקימו את מדינת ישראל מדינת היהודים

גופמן

New member
מדברים מהשטח

אהבתי את ה"בגלל אנשים כמוך ההסברה שלנו דפוקה". אכן מן הראוי שלאנשים כמוהו יחתכו את הלשון. אופס, בעצם בעולמינו המודרני מן הראוי גם לקטוע את ידיהם שכן אני בטוח שהם משתמשים באינטרנט (ואפילו בפורומים תמימים כמו ישראלים בחול) כדי להפיץ את שקריהם ואת דיבת הארץ רעה. והרי לא לחינם הלכו אבותינו במדבר 40 שנה. בגלל אנשים כמוהו. למוקד!!! ואם תקשורת רדודה, טפשית, המעוניינת יותר מכל במרדפי מכוניות בכבישים היא בעיניך תקשורת מאוזנת, אין ספק שהתקשורת האמריקאית מאוזנת. כשחושבים על זה, הרי ממש כמו התקשורת האמריקאית, גם התקשורת של אמריקה המזרח תיכונית הופכת למאוזנת יותר ויותר. ועל זה נאמר די לתשקורת עוינת.

למעלה