anat301

../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifanat301../images/Emo168.gif

מאחלת לך הצלחה בדרך הנכספת
הרבה אושר, אור ואהבה

מירבי*

New member
מזל טוב ענת יקרה../images/Emo140.gif

אני זוכרת בבירור את יום ההולדת הקודם שלך, את זוכרת? מאחלת לך שנה נפלאה, שנה שבה תהפכי לאמא מאושרת ו-ר המקסים יהיה אבא מאושר. יום הולדת שמח יקירה

waizman1

New member
יום הולדת שמח ../images/Emo77.gifמתוקה שלי |סוכריה

ענת יקרה
המון איחולים לבביים
אושר אינסופי בחיים
שמחה
אהבה
ובריאות
יום הולדת שמח עד מאה ועשרים... אוהבת אילנית

עָנת

New member
ענת יום הולדת שמח../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מאחלת לך שיתגשמו כל מישאלותיך
שרק יהיה טוב,ימשיך להיות טוב,ויהיה טוב תמיד

הודעה בשם anat301../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

בנות, anat301 לא מצליחה להעלות הודעה בפורום אז היא ביקשה ממני להעביר את התגובה לברכות היום הולדת- "בנות יקרות , המון תודה, זה מחמם את הלב.. אתמול היה יום עמוס חוויות...קמתי "כרגיל" לעבוד התארגנתי לצאת אני כבר בדלת ואז ר´ אומר לי... את לא הולכת לעבודה!!! , לא האמנתי....חשבתי שאני מקסימום עובדת קצר עד 13:00 ויוצאת.. וכך התחיל לו יום עמוס...שכלל ארוחת בוקר,מסא´ז וארוחת ערב עם כל המשפחה שלי ושלו.. בקיצור ממש חגיגה לכבוד שינוי הקידמות ...וכניסתי לגיל 30 .. תודה לכן .. מצפה כבר ליום הולדת 31 ולא בגלל המתנות... אלא שאז (בעזרת השם....שהכל יהיה בסדר...ויעבור בהצלחה) ניהיה הורים !!! (אחי כבר אמר בארוחת ערב ששנה הבאה הוא יעשה ביבייסיטר כדי שנצא לחגוג... אכן מאוד מאוד מוקדם לפנטז..אבל אין שליטה על זה לפעמים..) תודה רבה ענת

מזל טוב ענת../images/Emo140.gif

המון אושר והצלחה , ושבשנה הבאה תקבלי מתנה אחתתתתתתתתתתתתתתתת מחייכת יונקקת וגם צורחת ומלכלכת לפעמים..........................

למעלה