"Anastacia" Reviews

FreakOfNature

New member
"Anastacia" Reviews../images/Emo26.gif

לפניכם שרשור עם ביקורות על האלבום האחרון של הדיווה שלנו, מכל מיני אתרים...

FreakOfNature

New member
ביקורת 1 - מתוך Club Time

כמו סינדרלה אם אתם יכולים לקבל את העובדה שאנסטסיה שינתה את הסגנון המוסיקלי שלה מפופ ו-R&B לסאונד יותר רוקי, אז בוודאי תאהבו את האלבום הזה. הזמרת שלא נופלת מהתואר "דיווה" ומוכיחה שיש חיים אחרי אגדות ווקאליות נוסח טינה טרנר, חוזרת עם אלבום חדש העונה גם הוא לשם "אנסטסיה". אכן, כולנו נתגעגע אמנם ללהיטי הדאנס Im Outa Love או One Day In Your Life אבל לשם כך בדיוק קיימים רמיקסים. מה שבטוח, האישה הזו יכולה לשיר ג'ינגלים לפרסומות ועדיין תישמע לוהטת! האלבום השלישי של אנסטסיה הנו מרשים להפליא. Sick and Tired, I Do, Left Outside Alone הם שלושת השירים המוצלחים ביותר כאן. בשיר I Do חברה אנסטסיה לסוני מ-P.O.D. (מי בכלל העלה על דעתו שהשניים האלה ישירו יחד?) יש לציין כי הם נשמעים נהדר! אנסטסיה נשמעת מאוד נינוחה עם הז'אנר הזה ובהחלט רואים זאת! האלבום הזה מאוד קליל להאזנה מהתחלה ועד הסוף מבלי לדלג על שום שיר וזה בדיוק מה שעושה אלבום מוצלח! אנחנו מנבאים סיפור הצלחה!

FreakOfNature

New member
ביקורת 2 - מתוך Habama

לאנסטסיה אין שום שורשים שחורים, אבל יש כאלה שנוטים להדביק לעוצמות של קולה מאפיינים של דיווה שחורה וגדולה. באלבומים הראשונים שלה היא הצליחה בשילוב אלמנטים של רוק ומלודיות כובשות לייצר כמה להיטים גדולים ולפלס את דרכה בין שלל זמרות הפופ להיות אחת מהמצליחות ביותר באירופה (ולמכור 10 מיליון עותקים). בשנה האחרונה עברה אנסטסיה טראומה אישית לא קטנה והצליחה להתגבר על מחלת הסרטן, אבל אצל זמרות מהסוג שלה זה ניכר בעיקר בדפי קידום המכירות ולא ממש במוזיקה, שנשארה בבסיסה אותו הדבר. באלבום החדש שלה יש כמה ניסיונות לטבול חצי רגל בסצינת הניו מטאל (שיקרצו לחובבי אוונסנס), יש להיט אחד חזק מאוד ("Left Outside Alone") שלא מבייש את להיטיה הקודמים (ועוד כמה בפוטנציה), ויש גם בלדה אחת, שמבהירה שלבחורה יש קול די יפה גם כשהיא לא צועקת.

FreakOfNature

New member
ביקורת 3 - מתוך האתר של ערוץ הילדים

אלבום בכורה של זמר אמור להכיר אותו לקהל. אלבומו השני הוא נסיון להראות שהוא עדיין עושה מוסיקה ולבסס את מעמדו. אלבומו השלישי אמור לצאת כשמעמדו מבוסס וששמו מוכר לקהל ולמכור בצורה מכובדת כדי להמשיך את הצלחת הזמר, לכן אפשר לחלק את עולם המוסיקה לשני סוגי זמרים: אלו שלא מצליחים באף אחד מן השלבים שציינתי ואלו שנמצאים בשלב השלישי או שעברו אותו מזמן. אנסטסיה נמצאת בסוג השני של הזמרים: היא שרה את שיר הנושא של המונדיאל האחרון (Boom) וממש לא מזמן הוציאה אלבום שלישי שנושא את שמה (בהפצת NMC) ושממשיך את ההצלחה המסחרית של שני האלבומים הקודמים. אך האם האלבום מצטיין במכירות בלבד או גם במוסיקה שבו? האם אנסטסיה, בעלת הקול השחור והמדהים, תיכנס לדפי ההיסטוריה כזמרת ששרה את Paid My Dues ו-I`m Outta Love, או שיש באלבום להיטים פוטנציאליים שיכולים להעלות אותה בדרגה ויותר? באלבום החדש של אנסטסיה ניוקירק, יש 12 שירים שאורכם הכולל הוא 48 דקות. האלבום יוצא כשנה וקצת אחרי שהתגלה סרטן השד אצל אנסטסיה. המאבק במחלה וההתמודדות עמה ניכרים במלות השירים. אך אל תדאגו, אנסטסיה החלימה וכיום היא במצב מעולה ואפילו בריאה מתמיד, לטענתה. הסינגל הראשון מהאלבום הוא Left Outside Alone שנכנס הישר למקום ה-3 במצעד הבריטי והוא נמצא במקום גבוה כמעט בכל מצעד קיים. אני חושב שהפזמון של השיר קצת מעצבן, אך עם זאת הוא קליט ואנסטסיה מפגינה בו יכולת ווקאלית בעלת עוצמה. אני מנסה להבין למה בחוברת החביבה של האלבום כתוב ש-I Do הוא דואט של אנסטסיה עם סולן P.O.D., סוני. חוץ מלשיר טיפ טיפונת קולות רקע, הוא לא עושה כלום בשיר הקליט. בשיר נשאלות כל מיני שאלות כמו "מי רוצה עולם בו ילד יכול להיות מוגן?" ו"מי רוצה להתפלל לסוף הכאב?" כשבכל שאלה אנסטסיה עונה בשירה שהיא מוכנה, וכנראה שגם כולנו. שיר מעולה באלבום הוא Rearview, יש לו לחן מדהים ופזמון פיצוצי. הנושא של השיר הוא די שגרתי (אהבה), אבל בכל זאת הוא ריגש אותי מאוד. קולה של אנסטסיה בשיר נשמע פשוט מושלם, כאילו הקול והשיר היו ביחד מההתחלה. ל-Welcome To My Truth יש מלים חזקות: "אני עדיין חיה את חלומותי/ (כן, זה נכון שאני חיה אותם) / אני עברתי את הכל / פגעתי כמיליון פעם בחומות / ברוכים הבאים לאמת שלי... אני עדיין אוהבת". שיר רוק מעולה שמבחינתי הוא הטוב ביותר באלבום, גם בגלל לחן טוב מאוד, דיסטורשנים של הגיטרות שנמצאים במקומות הנכונים והפזמון המדהים. בגלל שאני לא יכול לכתוב על כל השירים בכל אלבום, אסכם בקצרה על עוד 3 שירים: את Time עושה בעיקר הפזמון הקצבי והרוקיסטי, שיר בסדר שהיה יכול להיות טוב יותר. Heavy On My Heart הוא בלדה חביבה שאני לא אתפלא אם תצא כסינגל בעתיד ותהפוך ללהיטון, הלחן של הפזמון מזכיר קצת את You`ll Never Be Alone מהאלבום הקודם, שיר נחמד ביותר. גם ל-Sick And Tired מקצב ולחן טובים וליינים קלילים של גיטרה ברקע השיר עושים, גם אותו, לשיר חביב אך לא יותר מכך. מבחינתי, אנסטסיה מצליחה לעבור בגדול את השלב השלישי שציינתי למעלה. האלבום בולט מאוד בסגנון רוקיסטי אך יש בו גם השפעות של פופ ואר`נ`בי שמשתלבים באלבום בצורה מעולה. אנסטסיה מראה שהיא לא טובה בשירה ובכתיבת שירים בלבד, אלא גם בהפקה - היא הפיקה את האלבום יחד עם ליסה בראדו. גישתה החדשה של אנסטסיה לחיים מובאת באלבום ברוב שיריו וזה פשוט עושה טוב בלב שזמרת מעולה שכזו לא הלכה לנו. אלבום חזק, מרגש וקצבי ברובו. נכון לעכשיו, לדעתי לפחות, מכל האלבומים שסגנונם נועד ל-MTV, זהו האלבום הטוב ביותר שיצא ב-2004.

FreakOfNature

New member
ביקורת 4 - YNET

אלבומה השלישי של אנסטסיה ממשיך בקו המצליח של שני קודמיו (אפילו העטיפות די דומות) וממשיך להביא רוק מיינסטרימי, אבל עשוי היטב. ברוב האלבום היא נאמנה לקו המוזיקלי שהוביל אותה בעבר, מבלי לחדש יותר מדי. יש באלבום לא מעט שירים טובים שיכולים להפוך ללהיטים ולהצטרף לסינגל הראשון Left Outside Alone שכבר הספיק לכבוש את המצעדים ואת תחנות הרדיו. עם זאת, הזמרת הלבנה עם הקול הכי שחור, טועמת גם כיוון אחר ובשיר I Do פונה גם לנוער האמריקאי שאוהב את לינקין פארק, P.O.D ואוונסנס - כשהיא אף מארחת את הסולן של P.O.D - והשיר נשמע כמו האיחוד של שלוש הלהקות הנ"ל

FreakOfNature

New member
ביקורת 5 - אמאזון בריטניה

Anastacia, the self-titled third album from the former wedding singer picks up where Freak of Nature left off, completing her transformation from disco-pop diva to full-on rock goddess. "Seasons Change" opens the album with a nu-metal guitar riff and pretty much sets the tone for the other 11 songs. Lead single "Left Outside Alone" demonstrates the diversity of Anastacia's voice: she starts off very pronounced in an Evanessence style before going back to her old self. Sadly, the vocals are more restrained than usual, with only a few songs showing off her range. The ballad "Heavy on my Heart" builds to some dynamic choruses, reminiscent of Joe Cocker's screaming rendition of "With a Little Help from My Friends" but the only time Anastacia really lets loose is on "Sexy Single", where her distinctive nasal vibrato loosens up and puts a real feel into the music. It's a shame there are none of the funk or disco numbers that made her debut so explosive but with such a unique voice, Anastacia could sing anything and it would sound great.​

FreakOfNature

New member
ביקורת 6 - מתוך music critic

A Commercial Triumph by: peter naldrett - uk correspondent Anastacia Newkirk, better know by only her first name, is a little lady with a big, big, voice. Her new, self-titled, album will have many critics moaning at the thought of more dreary singles like "Cowboys and Kisses" and "Made For Lovin’ You." But with this, her third studio album, Anastacia has entered into an interesting era with new music and a fresh sound. From the opener "Seasons Change," which is closely followed by the new single "Left Outside Alone," it is clear that Anastacia has chosen to come back into the limelight heading in a very new direction. These are rock anthems from an established artist taking a risk by cranking up the guitars and pumping up her voice. And on the whole it works well as this album is easy to listen to, although I have no idea why it couldn’t have been given a proper title. It seems pretentious enough for artists to have eponymous albums as their first CD, but completely random and even lazy to throw it in for the third one. Many of the tracks themselves, thankfully, are well-presented and likable. One disturbing feature, however, is how the newly “rocky” and forceful Anastacia manages to sound like a young, white Tina Turner on a lot of the rock ‘n’ roll songs and an up-and-coming Madonna on the few ballads that are included. Anastacia herself is, unsurprisingly, happy with the way things have turned out on “Anastacia.” The period which she spent making this album was a difficult one for her as she went through a long period of illness in 2003, but she feels it was this emotional determination and honesty which has positively charged the new CD. She said: “I challenged myself both lyrically and melodically to stay true to those feelings and at the same time use them in a positive way."​

NoWords

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo13.gif

כל הכבוד, אין לי כח לקרוא את הכל. אבל קראתי פה ושם קצת. יגאל, בקרוב יהיה איזה משחק או משהו כזה בפורום? הפורום הזה חייב עוד גולשים...

FreakOfNature

New member
בינתיים יש את החוליה החלשה../images/Emo128.gif

שאנחנו עושים סיבוב כל 5 ימים, ולאחריו אני מתכנן עוד משחק... יש לך רעיונות
את חושבת שכדאי לעשות סיבוב כל 3 ימים במקום כל 5 ימים

NoWords

New member
כן.../images/Emo127.gif

אפשר לרדת לשלושה ימים לדעתי, לא חושב
ואולי לעשות גם שרשורי תמונות
אנסטסיה לא מצטלמת בזמן האחרון
מגזינים, פאפרצי, משהו
אני באמת צריכה לבדוק קצת באתרים שלה. טוב, אני מחכה למשחקים הבאים.

Im The Sun

New member
אני רואה שהרבה אוהבים../images/Emo42.gif

את אנסטסיה עם כל הביקורות הנלהבות האלה!! יופי יופי לה!

FreakOfNature

New member
לא סתם אוהבים - חולים עליה...

כתבו עליה רק דברים מעולים - כאילו הם הולכים להיות מתוגמילם מ-sony על כל עותק שנמכר...

למעלה