:Anandamayi Ma

אמת....

לראות מה קיים כאן באמת .....זה להרפות מכל מה שאתה חושב את עצמך ....
אור ואהבה

lightflake

New member
ב'לאבד הכל' היא מדברת על

ויתור על כל האמונות... כל ההבנות השכליות, כל מה שמוחזק ברמת המיינד, כל הסיפורים שיש לנו אודות מי אנחנו ואודות מה זו המציאות.... כל העבר וכל העתיד הדמיוניים... רק אז אפשר לראות מה ישנו באמת... באופן בסיסי זה מה שכתב ברצלסיוס... ותר על כל הרעיונות וראה מה אמיתי...
איך אתה הבנת את זה?

זה נכון בראייתי

אך בל נשכח כי גם אותן הבנות שכליות ואמונות ידועות לנו בשל ברהמן.
הן עצמן ברהמן המתגלה כצורות מחשבה שונות. אום

מודטחדש

New member
אין שום קשר

בין "
הבנות שכליות ואמונות ידועות
" לבין "
ברהמן
". "
ברהמן
" הוא לא ברמה של הבנה (שכלית או אחרת). לא ברמה של "אמונה". "
ברהמן
" הוא רק ברמה של התנסות ישירה ב-"
ברהמן
". לחיות "
ברהמן
". להיות עצמך "
ברהמן
".

מודטחדש

New member
האם זה באמת "הכל"?

מה עם הגוף? מה עם האינטלקט? מה עם הרגש? האם אלה לא כלולים ב-"הכל"? לכן, ההבנה הנכונה של מה שהיא כותבת זה לחוות את הטרנסנדנטלי. להתנסות בסמאדהי. רק התנסות הזו, ולא שום דבר אחר, מאפשרת "לאבד הכל". יום אחד, כשתחווה את זה, תבין מה זה לאבד הכל. כל דבר שבעולם היחסי נעלם. הגוף, התודעה (על כל הרמות שלה) המרחב, הזמן... אתה נשאר עם עצמך המוחלט בלבד.זה לאבד את הכל.

lightflake

New member
המשפט שאמר רמנה מהרישי לפפג'י

שהביא להתעוררותו היה: "מה שבא והולך, איננו אמיתי. "
אתה וקודמך בתפקיד מדברים נוןסטופ על חוויה שבאה והולכת.... זה פשוט לא מעניין אותי

זו כבר לא הבנה ...זו חוויה ישירה ....

מה שאני באמת ומה שאתה באמת ....לא משתנה .....
ועכשיו תגיד לי אתה ....מי אתה באמת ?....אור ואהבה
ומה לא משתנה ?
מה תפקידו של המשתנה ?
וכאשר אתה שואל את עצמך : מי אני ? מה מופיע ?.....
אור ואהבה

מודטחדש

New member
ממש. אבל מ מ ש

לא ענית לי. דקלמת משהו שלמדת באיזה מקום שמראה בברור שזה דקלום, זו הבנה אינטלקטואלית ולא התנסות ישירה. אני לא אור ולא אהבה. כי אלה משתנים כל הזמן. אני אינסוף שקט, ביחד עם אינסוף דינמיות (פוטנציאלית). אני נצחי. אני קבוע. אני לא-משתנה. אני שיווה ווישנו בו זמנית. זו ההתנסות (שעדיין לא נמשכת כל הזמן, אבל בזמן שבו אני חווה את זה - לא רק מבין את זה אינטלקטואלית - חלק גדל והולך של היממה - כולל בזמן השינה בלילה.) זה מה שאני.

מודטחדש

New member
עניתי כבר על זה

http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/228/182258083/רוחניות/מדיטציה. התנסות איננה קבועה כי מדובר בתהליך שמביא אותה להיות קבועה. בלי התהליך הזה (למעט בודדים שנולדו ממש קרובים, כמו שאני מבין בודהה, יוגאננדה ואחרים, מאוד בודדים) כדי ל-"
קבועה
", אתה צריך לחוות את זה ולצאת מזה, שוב לחוות ושוב לצאת. יום יפה (כשיגיע לך) תחווה את זה ולא תצא. זו ההתנסות ה-"
קבועה
"

זו דעתך ...וזה מצב תודעך ...

על הכיפק .....
אני מכבד את זה ...
אני לא מנסה לשפוט את זה .....כפי שאתה מתיימר ועושה ....
שיהיה לך בהצלחה ....אור ואהבה.....
זוהי דרכך ....ואם אתה שלם איתה ...אז על הכיפק ....
תנסה גם אתה קצת ...לקבל את דרכם של אחרים ....
מבלי לשפוט אותם ...במיוחד ....כאשר הם לא ביקשו ממך את זה ...
אם טוב להם בדרכם ....מי אתה שתגיד להם מה נכון ומה לא ....
אור ואהבה

מודטחדש

New member
זו איננה "דעתי"

זה הידע שכתוב בכתבים הוודיים העתיקים. זו ההתנסות הסובייקטיבית של מיליונים רבים ואת זה מראה בצורה הכי אובייקטיבית מחקר מדעי נרחב ביותר. עכשיו ידידי המלומד, מניין הדעות שלך ששוללות כל מה שאתה לא מכיר? יבורך כל אחד שעושה משהו למען עצמו (או אפילו חושב שהוא עושה) או למען הכלל. בין אם הוא עושה את זה לפי "דעתי" או בכל דרך אחרת. האחריות המוסרית שלי היא להראות לו משהו אחר שאולי לא הכיר.

זו בדיוק הבעיה .....שאתה מדקלם ספורים ....

כאן יש חוויה ישירה ....אז ...
באמת .....תמשיך עם שלך ....
זה עושה לך טוב ...על הכיפק ...
תחיה בשלך ...ועל הכיפק ...
קח כמה כדורים ....
...
הכל בסדר ...אם אתה בסדר עם עצמך ....
אור ואהבה.....
תניח לעולם להתנהל מעצמו ...
ככה הכל בסדר ....

ודרך אגב ...עניתי לך ....

אך אתה לא מבין על מה מדובר ...אז ..