:Anandamayi Ma

מודטחדש

New member
אני ו-"קודמי" מדברים על תהליך

שבלעדיו לא תיתכן חוויה שבאה ולא הולכת. ההתנסות ברגעית בסמאדהי, אורכת בהתחלה שברירי שנייה. אבל יחד עם זה היא אמתית ומדהימה. אחר כך, לשניות, לדקות, לשעות ו...לכל החיים. אולי זה מה שמעניין אותך. אבל בלי התהליך הזה, אתה יכול רק לקוות לכך. משהו מעשי לא יצא מזה.

זה פשוט

New member
אפשר לחוות סמאדהי גם בדרכים אחרות

אתה כל הזמן כותב שבלעדי תהליך זה (TM) נותר רק לקוות לחוות את האבסולוט וזה פשוט לא נכון עובדתית. הרי אתה יודע שמוארים רבים חוו וחווים את האבסולוט ללא התנסות בTM
&nbsp
הערת צד: שלא כמו מחשבות אחרות בזו שכתבתי חשתי יותר מעורבות רגשית, גוף יותר דרוך.
מה זה אומר? שמחשבה ניסתה להגן על מחשבה אחרת מפני מחשבה של אדם אחר

מודטחדש

New member
זה לא מה שמראים

מחקרים אובייקטיביים על הסוגים השונים של מדיטציה. ההתנסות בסמאדהי מלווה בסדר מושלם בתדרים של גלי אלפא (בייחוד אלפא 1). מכל המחקרים שנעשו על כל סוגי המדיטציה, זה נמצא בצורה רחבה ביותר רק במחקרים על כל מתרגלי המדיטציה הטרנסנדנטלית (חדשים, ותיקים ומאוד ותיקים, אצלם זה נמצא ביחד עם גלי דלתא של שינה עמוקה ו...במחקר לפני כמה עשרות שנים, על נזיר זן אחד בודד, לאחר 40 שנה של תירגול של שעות על גבי שעות של טכניקות ריכוז קשות ביותר. אשמח לראות מחקר אחד על כל סוג של מדיטציה בו יש קוהרנטיות של גלי אלפא 1. גלי גמא, תטא ובטא נמצאים בסוגים אחרים של מדיטציה. אלה אינם הגלים שמאפיינים סמאדהי. כל אחד מאלה מראה על התנסות שונה. אני לא יודע מה זה "
מעורבות רגשית, גוף יותר דרוך
". אני לא מבין גם מה זה "
שמחשבה ניסתה להגן על מחשבה אחרת
".

זה פשוט

New member
אז בודהה לא התעורר באמת כי לא חקרו לו את הגלים? :)

לגבי המשפט האחרון שלך, זה פחות או יותר איך שהייתי מתארת את הפוסטים שלנו בפורום
מחשבות מתווכחות עם מחשבות. הרי בזמן שאנחנו כותבים אנחנו שקועים במחשבות שלנו, מאמינים להן ומגינים עליהן, כמה בחירוף נפש. כשאין לזהן שום קשר ווטסואבר למציאות.
מסכים?

"אז בודהה לא התעורר באמת כי לא חקרו לו את

הגלים ".....חחחח....לא ....היה ים שקט ....
לא היו מצילים ....לא ראו את הגלים ....
אוהב אותך ....קחי כמה עגולים ....
....
אור ואהבה

זה פשוט

New member
חובב עיגולדים?
קח גם כמה משולשים

אל תפלה, תכיל הכל! הכל זה אתה!

&nbsp

מכיל ...מכיל ...עיניים שלי ....

המשחק הזה של העגולים חדש .....
הנה בואי ננסה ...

אחלה מיקס שבעולם ....
אור ואהבה

מודטחדש

New member
אני מדבר על העידן המודרני

שאנחנו (לפחות חלק מאיתנו) חי בו. לבודהה יש מי שהאמין לו ויש מי שלא. יש מי שהלך בדרכו ויש מי שלא (ויש לא מעטים שחושבים שהם הולכים בדרכו אבל מחטיאים את המטרה בגדול). היום לא צריך להאמין. המשפט המפורסם אומר "פתי מאמין לכל דבר..." ואני מניח שחלק מאיתנו לא רוצה להיות כפתאים. היום ניתן לבדוק הרבה דברים באופן אובייקטיבי. קל מאוד לראות, בדקות, מיהו נביא האמת ומיהו שבתאי צבי. אותן מחשבות שאת כל כך שוללת, הן חלק מהחיים. לא לחינם אומרים "סוף מעשה במחשבה תחילה". לא היינו יכולים לעשות דבר אם לא היו לנו מחשבות. כן. כן. ספרי לי שוב על החיים במטריקס. מי שרוצה לחיות בסרט, נהדר! לי אין שום כוונה כזו.

אף אחד לא שולל מחשבות ....תצא מזה ...

ותצרוב את זה במינד שלך ....אף אחד לא שולל מה שיש לו תפקיד ...
להצביע על האמת ....
המחשבות מופיעות מעצמן .....ויש להן תפקיד חשוב ביותר ....הבנת את זה ...
תפקיד מאוד חשוב שהוא :להצביע על האמת ..!!!...
עכשיו אחרי שהבהרנו את זה סופית ...
נראה מתי תתעורר עוד הפעם ...
ותזרוק לחלל את השטויות הללו....
תקרא את זה טוב ...
תצרוב את זה ...
ובחיאת ....צא מזה ....
קח כמה עגולים ....

זה פשוט

New member
מודט, אתה יכול להיות אחלה עו"ד. חשבת על זה? :)

"אותן מחשבות שאת כל כך שוללת, הן חלק מהחיים". נכון, לא כתבתי אחרת, כתבתי שאני משתעשעת מהן. שים לב לטיעוניך.
גם אם תמצא משהו שעלול להזכיר את הפרשנות שלך באופן ישיר או עקיף, אפנה אותך לסעיף 45/ט בחוק הבנגלדשי שאומר ששום הוכחה אינה אמיתית.
השתחרר, מודט, צוחקים כאן, הכל בסדר.
איך אני יודעת? כי זה מה שקורה!

&nbsp
(לא עישנתי כלום, פשוט תפסתי את הבדיחה)

אלו דבורים ...שאינם מתארים את ....

טבעינו האמיתי ....עוד אמונה ...במה שעדין אין התנסות ....
בהצלחה לך ....בלי יותר מידי ציפיות ....אור ואהבה

מודטחדש

New member
תזכה לתובנות עמוקות ביותר

כשתעשה חיפוש על אנאנדי מאיי מא ומהרישי מהש יוגי. יש גם סרטונים על מפגשים שלהם. תבין את ההערכה העצומה ההדדית שלהם זה אל זו וזו אל זה.

סינבד

New member
ואני שואל אתכם מורי ורבותי היחפנים

מניין לכם הביטחון שאתם יודעים איזה שהוא דבר שהוא אמתי ובלתי משתנה.
הרי כל, אבל כל, מה שאנחנו יודעים בא לנו מתוך מה שאספנו בעזרת חושינו ומוחנו, על כל מה שמתחולל בו.
&nbsp
הנה, בתור תרגיל ליום השבת, נסו לדמיין איך היה נראה היקום אם היו לנו חושים אחרים לגמרי (רק לנסות להמציא חושים כאלו זה תרגיל מעניין כשלעצמו).
&nbsp
אם דובר פה לא אחת על "לאבד הכל" כדי למצוא את הכל, הנה לכם משהו שאולי יעזור לכם "לאבד את הכל" כולל הביטחון כאילו אנחנו יודעים דבר או חצי דבר על המציאות, על היש ועל העולם שבו אנחנו חיים

למעלה