An Interview with Russel Allen

Rudess

New member
Everything can happen

I think that they will be glad to play everywhere. What do you think about the interview?

ekrakov

New member
ראיון ענק!!

כל הכבוד.. הלווי יבואו לפה.. הם ענקים.. הרגתה אותי עם השאלה על האוכל. שיבואו לפה נעשה להם דיאטה..

Rudess

New member
תודה רבה אדי

שמח לשמוע שקראת ואהבת. ובקשר לשאלה על האוכל, זה היה כל כך מתבקש, שמישהו לועס לך אוכל בתוך האוזן :)

Rudess

New member
בשבוע הבא

ראיון פרוגרסיבי נוסף, הפעם עם ריקארד זנדר -EVERGREY.

ekrakov

New member
גדול!!

הוא קלידן ענק.. אני מת על הסיגנון שלו.. תביא אותם לארץ!!! :) כל הכבוד לך! תמשיך לראין אנשי פרוג כאלה..

Rudess

New member
על הכיפאק

לדעתי זאת לא בעיה להביא אותם לארץ, אני אדבר עם אורון. תודה על המחמאות גבר-גבר :)

RamiSun

New member
אורון כבר ניסה...לא?

אוורגרי ואורון ממטאליסט זה לא סיפור אהבה מי יודע.... נראה לי שהדבר האחרון שטום אינגלנד מחכה לו זה לשמוע את הקול של אורון...לא? תקנו אותי עם אני טועה, בכל אופן אם יש להקה שאני מאמין שבאמת תגיע לארץ זאת סימפוני X רק צריך להבטיח להם הרבהשיפודים וחומוס... והם על המטוס. תקנו אותי עם אני טועה. ועכשו לרצינות, בטוח שאוורגרי וסימפוני X בגלל שהם להקות פרוג מטאל פחות פופולאריות מדרים, קיים סיכוי שהם כן יגיעו לארץ...גם Pain Of Salvation אף שבפיין יש בעיה פוליטית מבחינתם כנראה.... בקיצור אני בטוח שאם יהיה יזם רציני אפשר יהיה להביא להקות בסדר גודל של אוורגרי וסימפוני, אבל יש להזדרז, כי ברגע שסימפוני יקבלו את המקום המגיע להם ואני מאמין שבסופו של דבר זה יקרה, כבר יהיה יקר מידי להביא אותם.

Rudess

New member
Yes he tried

and the show was cancelled in the last minute. I think also it easier to bring Evergrey and Symphony X and also POS here, it's not a big investment like to bring giants like Dream Theater. We must do something abou it.

אפשר להגיד

שהם פרוג-מטאל לייט. בלי שום קשר, אני מצאתי אותם למשעממים ולא מקוריים, קיטשיים ורגשניים יתר על המידה. הסולן שלהם בוכה אבל לא משכנע אותי בכלל. וזה תקף גם לגבי In Search Of Truth, שהוא אכן יותר נסבל מThe inner circle, אבל עדיין לא מספיק. ולמרות זאת - שיבואו, שיבואו. מי שבא, ברוך הבא.

RamiSun

New member
למה לא משכנע אותך?

הוא ענק, והשירה שלו מאוד מרגשת ומכניסה אותך לאווירה אפורה תמיד כזאת משהו מאוד בריטי אף שהוא שבדי. אני מאוד אוהב את הקול הבכייני מתלונן שלו ואותי הוא מאוד משכנע, תוסיף לזה אלבום קונספט, פיתוח נושאים וחזרות, חייזרים חטיפות, קלידן ענק. פרוג!

מה אני אעשה, לא משכנע אותי

אני שומע אותו ומרגיש שהוא אובר-דרמטי ומזויף לגמרי. כאילו הוא שמע איך זמרים אחרים שרים באופן מרגש והוא מחקה אותם.

yonia3334

New member
תראה...

אני חושב שאתה קצת נסחף עם כל ה"מסביב". אולי הוא קצת מעתיק, אבל עדיין אני חושב שהקול שלו ממש מצויין, גם עוצמה וגם הרבה רגש. גם פיש מעתיק קצת מגבריאל, אבל עדיין הוא זמר גדול והוא עומד בפני עצמו. אבל כל אחד והטעם שלו, סביר להניח שאני לא אשנה את דעתך :)

Rudess

New member
No worry

Every singer has influences on his singing. Just as Russel Allen said in the interview, he for instance try to sing like his favourite singers and mix their influences, and it sounds great. Tom Englund probably have some influences as well, he sings great, and it's not a problem that he tries to sound like his favourite singers.

נסחף עם המסביב?

אם זה היה דיון איטלקטואלי, והיית מציג בפני עובדות, אולי היית מצליח לשכנע אותי. אבל מדובר כאן, בסה"כ, בהרגשה שלי כשאני שומע את המוסיקה. נכון, הוא זמר טוב ומקצועי, יש לו הרבה מאוד עוצמה והוא מביע את עצמו היטב, אבל הוא לא משכנע אותי. זה לא רק בגללו, אלא גם בגלל המוסיקה עצמה והליריקה שפשטנית עד מאוד. אם הוא היה שר בלהקה אחרת עם חומר אחר, אולי הייתי מזדהה איתו. אני לא אומר שהוא לא זמר טוב, או חס וחלילה מנסה להניא אחרים מלשמוע את הלהקה, אלא רק מביע את מה שאני חושב כן. הוא לא מרגש אותי. נ.ב גם פיש לא מרגש אותי, למרות שאנשים טוענים שאני דומה לו.

You be the judge

והיום כשהשיער שלי ארוך יותר (ומצד שני, מקריח מאותו הכיוון), זה קצת יותר ניכר. נשמע כמוהו? אני מקווה שלא.

למעלה