AMV שעיתי ממזמן

Yosh Yosh

New member
AMV שעיתי ממזמן

למי שלא יודע, AMV= Anime Music Video עשיתי אותו לפני איזה שנתיים שלוש, האיכות לא משהו, אבל... הוא חביב. נראה לי. תשפטו בעצמכם :) הנה הלינק.

star_female

New member
אני לא זוכרת איפה שמתי אותו ם_ם;

אחרת הייתי שולחת לך או משהו. להירשם לאתר זה בחינם, אבל יכול להיות שצריך לחכות כמה ימים או שבועות לפני שאפשר להוריד :X (זה היה ככה כשאני נרשמתי, אבל מצד שני זה היה די מזמן, יכול להיות שזה השתנה מאז)

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif לא צריך להרשם

הבעיה היחידה היא ש-Angelfire לא אוהבים direct linking - וכשאתה לוחץ על הלינק בדף שלה, הוא שולח אותך לדף אחר, שהלינק שבו (highlighted בירוק כדי שיהיה קל למצוא) מעלה לך דף שאומר "אנחנו Angelfire ואנחנו לא אוהבים direct linking". הפתרון הפשוט הוא להעתיק את הלינק במקום ללחוץ עליו, ואז להדביק אותו בשורת הכתובת של הדפדפן, כך שהוא לא יחשוב שמדובר ב-direct linking ויתן לך להוריד את הקובץ כמו בנאדם. הקליפ עצמו לא רע, כמה מקטעי האנימציה ממש מתואמים עם השיר, אבל רוב הזמן מדובר פשוט ברצף של תמונות דרמטיות מתוך הסדרה, על רקע מנגינה ומילים שמשרות אווירה עצובה ופטליסטית משהו. יש אנשים שממש יאהבו את זה, אני אישית מעדיף קומדיה
וחבל רק שהאיכות של ה-ripping באותה תקופה לא מתקרבת לאיכות של ימינו.

Yosh Yosh

New member
אני מודעת לחסרונות שלו ../images/Emo3.gif

גם יש שם קטע באורך שתי דקות, שבמחשבה שנייה אמרתי לעצמי: מה, לעזאזל, חשבתי כשכללתי אותו?! וכמובן, קומדיה זה מצויין. אתה יכול להמליץ על משהו?

star_female

New member
אה, זה לא local? ^^;

לא בדקתי, הנחתי שזה כן בגלל שהיא לא הצליחה להוריד. טעות שלי.

star_female

New member
הוא ממש טוב~ ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ועוד יותר אחרי שרואים את הסדרה ומבינים את כל הקטעים שם~

cRitiCaL KitTy

New member
אממ../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

כדי להעלות דברימים כן צריך להירשם... אבל זה כן בחינם^_^ (למקרה שתקראי את זה אני לא ראיתי את הקליפ כי אני לא רוצה ספוילרים\:)

cRitiCaL KitTy

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

X___X התבלבלתי כשקראתי את זה... דיברתי על יו-טוב...:X

זה נורא יפה ^___^

נורא אהבתי- במיוחד קרץ לי הרעיון שכל מה שהם עושים בסדרה נרא כ"כ חשוב ועקרוני על פנהו, אבל כמו השיר זה דבר שחולף- כמו אבק ברוח. ^__^ (שיר ממש יפה. שמעתי עליו אבל רק עכשיו יצא לי באמת לשמוע אותו~ *-*) רק חבל שלא צירפת עוד דמויות חוץ מסאי, היקארו אקארי ואקירא, אלא אם כן זו דווקא היתה הכוונה שלך? 3:

למעלה