AMUSED TO DEATH

vegetable man

New member
אחד השירים של ווטרס שאני הכי אוהב

שיר נהדר, אלבום נהדר. יש זמנים שאני ממש אוהב לשמוע אותו (כמו עכשיו!). הזמרת ששרה שם נהדר עם הקהל, והפסנתר היפיפה הזה בהתחלה, הטקסט גם נהדר. לגבי פוסטמן, באופן אירוני הוא מייצג את הדמות שווטרס נרתע מפניה: מצד אחד אומר דברים חכמים מאוד, מצד שני בעל דעות שמעידות על צרות עין. יש סכנה מסויימת לתת לאנשים כאלה כוח, ומעניין שווטרס ניזון מדעות של אדם כזה. תמיד ראיתי בווטרס איזה צד פנאטי נסתר מתחת לפני השטח

מעניין אם ווטרס קלט שפוסטמן הוא

שמרן. ווטרס עצמו אינו שמרן כלל - הוא ליברל קלאסי. מכל הראיונות אתו שקראתי לא מצאתי כל גישה שמרנית אצלו. אני לא מספיק מכירה את ATD כדי לומר אם הוא מאמץ שם את גישתו של פוסטמן לעניין צנזורה, למשל. אבל אני מניחה שלא. המסר שלו שם, עד כמה שהבנתי, שעלינו פשוט לפקוח עיניים ולראות מה קורה מסביבנו, שזה מובן מאליו. ומדוע שלא נדון באלבום הזה, באמת? מישהו רוצה להתחיל שרשור? דיון?

vegetable man

New member
אני לא יודע אם הוא שמרן, אך

נדמה לי שדווקא תכונות כאלו פסיכולוג טוב יודע להעיד על בנאדם ולא ראיונות. אני לא מכיר אף שמרן שיחצין בפומבי שהוא כזה. זו תכונת אופי, לא חיובית, וככזאת משתדלים להחביא אותה בד"כ לא? פינק פלויד בסבנטיז לא ממש שיתפה פעולה עם אמנים אחרים בתקופה, הם היו מעיין מעגל סגור. הם עשו את זה רק כשלא היה להם ברירה. אם יוצאים מהנישה הצרה של "מה הוא אמר בראיון ההוא" ותופשים את ההיבט הרחב, אני חושב שיש בו סוג של תפישת ברזל. וסתם שאלה: יש איזשהי סיבה שאת לא מכירה טוב את Amused to death? כי הוא דווקא אלבום הסולו הכי טוב שלו, למרות עייפות החומר שווה להעמיק :)

חרטושה

New member
רוב המטומטמים לא יודעים שהם כאלה.

אז נפגשים בשתיים לברבי עם ארני בחצר, כן?

התכוונתי שמרן מבחינה פוליטית

תפישותיו של פוסטמן היו קרובות יותר לאלו של הימין האמריקאי, הרפובליקאי. ווטרס, כמובן, איננו קרוב כלל לחוגים אלו.

Perfect sense

New member
../images/Emo45.gifיש סיבה לכך שהוא בחתימה שלי

קריירת הסולו של ווטרס הרשימה אותי מאוד. במיוחד השיר הזה.

למעלה