SuperLemonHaze
New member
Amsterdam, HERE I COME!
אהלן חברים יקרים!!! אני מתכנן לעבור לגור באמסטרדם עם חבר טוב לתקופה של חצי שנה ככה... יש עבודה עם שכר טוב והכל מסודר חוץ מכמה שאלות, אשמח לתשובות ממי שיוכל לעזור
תנקס קודם כל, אני בן 24 וגר במרכז תל אביב, ההוצאות של הכל כולל הכל שזה דירה עם שותף, דלק לאופנוע פעם בשבוע( 50 שקל), ארוחה אחת בחוץ כל יום, לשבת בירה כמעט כל יום בערב, יציאות בחמישי, שישי, דייטים פה ושם יוצא לי בין 4,000-5,000 ש"ח הוצאות בחודש. עכשיו התכנון הוא להישאר באותה הרמת חיים בערך, רק באמסטרדם! ולהלן השאלות
1. כמה יעלה להשכיר דירה פר חודש, 2 חדרים באמסטרדם? כמה בפרברים? (לחלק לשני אנשים) 2. כמה אירו פר יום אצטרך כדי לחיות שם ברמה טובה? ההוצאות העיקריות לפי הערתי הן: השכרת אופניים, גרם וויד ביום (שזה בין אירו10-20 תלוי בסוג), בירה-שתיים (1.5-3.00 אירו), ארוחה אחת בחוץ (משהו מהיר/לא יוקרתי) ושאר הארוחות בדירה. 3. מהם המחירים של הכניסה למועדונים? 4. מזג אויר - האם כדאי לנסוע בתקופה הזאת או שזה הולך להיות צעד גרוע ומשמעותי? 5. מישהו יודע מה המדיניות לגבי גידול עציץ או שניים לשימוש עצמי? 6. יש למישהו מושג כמה עולה לשלוח חבילת צרור קטן בדואר עד 1 קילו? 6. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור!!!! מעריך בטירוף!
שלומות
אהלן חברים יקרים!!! אני מתכנן לעבור לגור באמסטרדם עם חבר טוב לתקופה של חצי שנה ככה... יש עבודה עם שכר טוב והכל מסודר חוץ מכמה שאלות, אשמח לתשובות ממי שיוכל לעזור