amsterdam airlines

alfred

New member
לו-קוסט חדשים יחסית

נראה שווה בדיקה. על פי האתר טסים מאיינדהובן, מסטריכט, רוטרדם וסכהיפול, ליעדים כמו טורקיה, מרוקו וישראל.

אכן לו-קוסט

הפרש של 200-300 דולר מאל על בעונה, ואפילו יותר אם מתאמצים לחפש. בתור נאמנה וחסידה של אל על, אני מאוד סקרנית לדעת האם יש הבדלים בחווית הטיסה.

Siegel

New member
ברור שלא

תמיד עדיף לטוס עם אל על. אבל השאלה מה חשוב. יש אנשים שלא משנה להם אם המטוס קצת יותר מכוער או ישן, ואם יש קצת פחות מקום לרגליים. חוץ מזה בטיסות לו קוסט בדרך כלל צריך לשלם במיוחד על ארוחה ושתייה וכו'. בטיסות לאירופה אין סרטים, אין רדיו וכו'. אז אם בא לך לישון בכל מקרה, עדיף לו קוסט. באוגוסט אני טסה באל על אבל מסיבה אחרת. תמיד טסתי לו קוסט, אבל הפעם אני מביאה כלב, ותאמינו או לא, יותר זול להביא כלב עם אל על מאשר ארקיע או חברות אחרות. בארקיע לוקחים 11 יורו לקילו בעוד שבאל על המחיר קבוע- 150 דולר לכל כיוון, במידה והמשקל לא עולה על 50 קילו. ככה שיוצא יותר זול עם אל על (איזה כיף! מזמן לא טסתי בחברה "אמיתית"). בכל מקרה, טיסות לו קוסט זה סבבה אם הטיסה פחות מחמש שעות. הבעייה היא באמת הארוחה. למשל, באפריל טסתי לו קוסט לארץ ולא הזמנתי ארוחה. אמרתי יאללה אני יכולה לשרוד את הארבע שעות האלה. הבעייה שהיה איחור ומתתי מרעב!!!!!!!! אז יכולות לצוץ בעיות תמיד!

Fair game

New member
בטיסות קצרות

אני מחפש טיסה זולה ד"א לפעמים הלו-קוסט בעונה החמה עולה כמו סדיר

alfred

New member
למה תמיד עדיף לטוס עם אל על?

אני מוצא שרק במקרה של הטסת אופניים (שזה בערך כמו לטוס לארץ עם חופשי חודשי של אגד) הטיסה משתלמת כלכלית. באל על הטסת אופניים היא חינם. בכל חברה אחרת היא לא זולה בכלל. מעבר לזה, ובהיבט הצרכני, לא מצאתי את הדיילות של ג'ט-אייר או של טרנסאוויה (עוד בגלגול הראשון שלהם בארץ). נרגנות פחות מאלו של אל על. בלי האפונה הירוקה הצלחתי מאז ומעולם להסתדר. אגב,ממש לא הייתי ממהר להמר שהמטוסים שבחברות הלו-קוסט הנפוצות ישנים יותר מאלו של אל-על.

alma fa

New member
דווקא ב-KLM הדיילות/ים דבש וסטרופ

(אם למישהו זה מהווה קריטריון לבחירה) נדמה לי שהם קצת יותר זולים (50-70$+-) מאלעל אם מזמינים קצת זמן מראש (לא בדקתי מה לגבי המון זמן מראש) ולא פגשתי אפונה, בטיסה האחרונה היו קציפת פסיפלורה חביבה ורפרטואר עשיר של סרטי טראש הולנדיים

alfred

New member
בטיסתי האחרונה באל-על

(שפוררה את חומות ההגנה שלי נגדם משום מדיניות הטסת אופניים, כפי שציינתי לעיל) דווקא הוגש צ'יפס קר עם שקית רסק תפוחים תואמת מארז קטשופ. לזכות אל על יאמר שדרך המחווה ההולנדית הזו, החלקתי עוד חצי שעה עם זוג הילדים, בחידונים נוסח "הידעת שילדים הולנדים אוכלים צ'יפס עם רסק תפוחים"? אבל שוב, באין אופניים, כלבים, או מטענים חריגים אחרים, אני לעת עתה עם "ג'ט-אייר". הטרמינל בליאז' מזכיר לי אספרסו-באר שכונתי. אם אמסטרדם איירליינס יהיו פעילים גם בארץ באפריל (מה שלא נראה לי סביר), אני מניח שאדגום הפעם גם אותם. זה בוודאי יהיה הרבה יותר נוח.

alma fa

New member
אה, אני תמיד עם תיק גב וזהו

אבל הייתי צריכה להיות רעננה ובמיטבי בכרונינגן, אז השתפנתי לנסות את המסע מלייז' וקישורי הרכבת הבייטנלנדיים. למקרה שפעמבאה תהיה פחות תובענית- ברכבת משם זה קלי קלות למרכז הולנד? מעולם לא ראיתי את השילוב הזה של צ'יפס ורסק

Siegel

New member
שקלתי לטוס עם ג'ט אייר

כי לקחת כלב איתם זה רק 50 יורו. אבל בסוף ממש לא בא לי לנסוע עד לשם עם כל הכבודה כשסכיפהול חצי שעה מהבית

למעלה