Amida-kuji

raisingod

New member
Amida-kuji

Amida-kuji סוג של משחק סטייל איקס עיגול שילדים ביפן שיחקו בשנות ה 90( לא בטוח לגבי עכשיו, למרות שכפי שאני מכיר את המשחקים האלו הם נצחיים). בעקרון המשחק הוא יותר מזל משכל, למעשה הוא מזל לגמרי. איך משחקים: -------------------------- א) מציירים מספר קווים אנכיים כך שיהיה לפחות קו אחד לכל משתתף ב) מציירים "גשרים" אופקיים בין הקווים האנכיים( ראה קובץ מצורף ללוח גמור) ג) כותבים בסוף הקווים למטה את המקום של אותו קו ( 1 ,2 וכו') ד) מכסים את המספרים שלמטה כך שאף אחד לא יוכל לראות את המקומות ה) כל אחד בוחר קו אנכי ו) מתחילים לרדת בקו אנכי עד שמגיעים לקן אופקי ואז עוברים עליו לקו אנכי אחר, ממשיכים לרדת ככה עד שמגיעים לסוף( אם נתקלים בקו אופקי נוסף עוברים עליו גם כן) ז) ברגע שכולם הגיעו לסוף חושפים את מספרי המקומות, מי שהגיע ל 1 הוא מקום ראשון, ל2 שני וכו'. בכל מקרה יכול להיות רק אחד שיגיע לאותו מספר( הלוח לא מאפשר אחרת), בדוגמה שלנו A יהיה מקום 1 ,C שני,B שלישי וD מקום 4. משחק פשוט אם טבע ממכר. תהנו:)

Manty

New member
עדיין משחקים

ויש לו הרבה ואריאציות (לדוגמא, למטה מצויירות חיות ואומרים שם של אחד החיות והראשון למצוא את נקודת ההתחלה הוא המנצח)

GnomeBubble

New member
עכשיו נשאלת השאלה מה זה אומר

אני בטוח שיש לזה איזה הסבר מרתק... או שלא.

raisingod

New member
למען האמת אין

בכל מילון זה מוגדר תחת הגרלה :) בטח ההסבר הוא תרבותי וכל כך ישן שהוא לא רלוונטי להסביר במילונים יפנים-יפנים.

Galandor

New member
אני לא יודע יפנית אבל....

המלה KUJI נמצאת במלה KUJI KIRI שזו שיטה מיסטית בנינג'וטסו לעשות קסמי אצבעות, כמו לחתוך את היריב מרחוק בלי חרב....(KUKIRI)

למעלה