Amerie - All I Have

Ambitionz

New member
Amerie - All I Have

Amerie, זמרת R&B/סול חדשה בעלת קול מתוק, שמזכיר אולי דונל ג´ונס בגרסה הנשית. לא רק הקול מזכיר את דונל ג´ונס, גם הסגנון וההפקה, כך אני הרגשתי, למרות שלמפיק שלה, Rich Harrison, שאגב הפיק למארי ג´יי בלייג´ קטעים מאלבומיה “Mary” ו "No More Drama", אין שום קשר ככל שידוע לי להפקות של דונל ג´ונס. למרות שעדיין לא הגיעה לרמת הבשלות של דונל ג´ונס, ולפי דעתי אלבומו של ג´ונס טוב יותר, אני צופה עתיד טוב לזמרת. חתומה בחברת "Sony". האלבום הוא R&B, היפ הופ Soul ו Doo Wop. הפקות טובות מאוד, בהרבה מהשירים ישנם סמפולים של גיטרות (לא חשמליות), או פשוט גיטרות ברקע. All I Have נפתח בסינגל החדש והרענן “Why Don’t We Fall In Love”. שיר קצר למדי, שתי דקות ו46 שניות, אבל אולי אם לשיר היה המשך הדבר היה גורע. הרמה נשארת זהה לכל אורך האלבום היחסית קצר הזה, אף רצועה לא דומה לקדמותה, האלבום מאוד לא מונוטוני. האלבום ממשיך בשיר יחסית מהיר, או לפחות לא איטי, בשם “Talking To Me". השיר שאחריו, “Nothing Like Loving You" הוא שיר די שקט, אבל לא תמצאו באלבום שירים בלדיים בסגנון של Boys II Men או Brian Mcknight לדוגמא. השיר התשיעי "Float " נותן אוירה קצת שונה ממה ששמעתי עד לכאן מהאלבום. משהו אולי יותר אינטימי. אולי בגלל שהשיר קצת יותר שקט, עם המנגינה של הפסנתר. מפה בעצם 2 השירים הבאים באלבום שקטים ומרגיעים. אחד מהם הוא “All I Have”, שיר מדהים לדעתי, בין הטובים ביותר באלבום, כל השירים מצוינים. לסיכום – אלבום מומלץ, אצלי הוא לא ישאר זרוק בין הדיסקים שנמאסו עלי (שאין לי דרך אגב :). ממקצבים מהירים יותר למהירים פחות, מועמד לפי דעתי לאחד מאלבומי הR&B הטובים של השנה. 12 רצועות, כולל Outro. אלבום מלא סול, שקט ורגוע, לא עם עומק מיוחד, פשוט אלבום שכיף לשמוע. מומלץ לחובבי הז´אנר. אני נותן לו 5 כוכבים מתוך חמש :).

Mad-DawG

New member
תודה על הביקורת

נשמע אלבום מסקרן ומעניין, הכתבה נוספה ל"מאמרי הפורום" תחת "ביקורות". אשמע את האלבום בהזדמנות הקרובה

למעלה