America's Cup World Series

Mikey Weiss

New member
America's Cup World Series

שלום כולם, אני חדשה בפורום כמו שבטח שמתם לב. אני נמצאת השבוע בתחרות בסן פרנסיסקו וכותבת כתבה (כנראה די כללית) על השבוע וגביע אמריקה בכלל לאחד העיתונים בארץ. מכיוון שיש לי גישה בערך לכולם החל מהשייטים דרך הקבוצות, הנהלה, מעצבים וכו', רציתי לדעת אם יש שאלות שהייתם רוצים לשאול מישהו מהם, ובאופן כללי כאנשים שעוקבים אחרי שייט וסיקור שייט בארץ (כן, אני יודעת שזה לא ממש קיים) באילו דברים כדאי להתמקד כשכותבים על אירוע כזה לאנשים שלא מבינים הרבה בשייט? הידע שלי בשייט תחרותי לא רע יחסית לרוב האנשים (לא שזה באמת קשה, אבל בואו נגיד שראיתי את כל תחרויות השייט באולימפיאדה האחרונה כולל את אלו שאין בהן ישראלים ומכירה את השייטים המשתתפים, אבל לא מכירה הרבה מעבר לזה).

lunatick

New member
קופץ על ההזדמנות

היתי שמח לקבל תשובה לשאלה: אם הם לא חושבים שכל הסיפור הזה זה בזבוז עצום של כסף. תודה מראש יואב

boya

New member
אם יש "נקודה יהודית/ ישראלית" בסיפור -

זה מעניין .

Mikey Weiss

New member
אני חושבת שזה באמת היה העניין העיקרי השבוע

לראות איך כל התחרות משנה כיוון לגמרי עם כל שינוי החוקים המסיבי שנעשה לקראת הגביע בקיץ הקרוב. אני יכולה להגיד שלפחות מבחינת הקהל היו מלא אנשים, אפילו שרוב השבוע היה מזג אוויר מזעזע. ביום האחרון לשמחתי סן פרנסיסקו נזכרה שהיא בקליפורניה והיה חם ויפה, מה שהיה מעולה ליום האחרון. הבנתי שהיו במהלך הימים שם משהו כמו 150000 צופים, שזה לא רע בכלל, ואתמול היה שידור חי בNBC של השיוטים האחרונים.

Mikey Weiss

New member
כן, זה בדרך כלל הדבר הראשון שאנשים אמרו לי

אחרי שאמרתי שאני ישראלית זה משהו על לארי אליסון...

Mikey Weiss

New member
חייבת לשתף ולומר שהיתה חווייה מדהימה

ושאני ממש מחכה לראות את הAC72 כבר, למרות שזה היה נהדר מבחינה צפייתית לראות גם את הAC45. אני לא יודעת אם מישהו מכם ראה את השידורים - היה הכל בשידורים חיים ומוקלטים בערוץ יוטיוב שלהם - אבל ממש התרשמתי מהשידורים, הקפיצה שהם עשו בשידור שייט זה דבר די מדהים. השיוטים היו באמת ממש קרובים לחוף כך שהיה אפשר יחסית בקלות לצפות גם מהחוף בתחרות ואשכרה להבין מה קורה (בהנחה שמבינים מה המסלול, כמובן), ומבחינתי באמת היה מדהים לפגוש ולדבר עם הרבה מהשייטים שהשתתפו שם. ומייקל ג'ונסון, אבל זה לא קשור.

למעלה