american

east18

New member
american

-If you are an american citizen - and living in Israel -I would like to marry u for green card the process is easy and short term, there is also $$$ invalved!!! I desperately need your help! thanks, Smadar (28)

east18

New member
זה לא בדיוק כך...

כשהזוג מתחתן בארץ (לא דרך הרבנות) בחתונה אזרחית התהליך לקבלת הגרין כארד הרבה יותר קצר מכיוון שהוא יותר אמין, הנושא לא נחקר לעומר מכיוון שהזוג מגיע מאותו האיזור ומאותה התרבות. בקשר להגירה לחו"ל - הוא לא צריך להגר יחד מכיוון שאת הגרין כארד מקבלים בארץ ויש תקופה מסויימת שנותנים על מנת לממש אותו ע"י נסיעה לחו"ל ולא חייב מיידית ולא חייב עם בן הזוג.

הרבה זמן לא שמעתי כזה אוסף של שטויות..

קודם כל, טוב לדעת שחתונה אזרחית מוכרת בארץ. עוד יותר נחמד לדעת שהמצאת תהליך חדש שלא קיים- גרין קארד לבן/בת זוג של אזרח ארה"ב זה לא מתנה שמקבלים, זה בעצם זכותו של אזרח ארצות הברית להתאחד עם בן/בת זוגו. אמריקאי שחי בארץ לא יכול לבקש איחוד עם אף אחד- מהסיבה שהוא חי בארץ... כמובן שכחלק מהטפסים שצריך להגיש זה טופס שנקרא "הצהרת תמיכה" (I-864) שעליו אותו "בעל" שאת מחפשת חייב להצהיר ולהוכיח שהוא מרוויח מעל שכר מסויים כדי שיוכל לכלכל את שניכם, וכמו כן להצהיר שהוא דואג וימשיך לדאוג לצרכים שלך במידת הצורך, וכן, גם לאחר שאתם מתגרשים - ובמידה ואת נופלת עול על החברה האמריקאית- לממשל יש זכות לחייב אותו בכל הכספים (עקרונית, ההתחייבות בטלה רק כשבן הזוג הופך לאזרח בעצמו). כמובן שלא הזכרנו את העובדה שצריך להראות טפסי מיסים של 3 שנים אחורה כולל כתובת בארה"ב. והכי חשוב, את מחפשת שמישהו יתחתן איתך כדי שתוכלי לטוס לארה"ב ולהשאיר אותו כבול בנישואין הללו, אם יום אחרי שנעלמת לך בארה"ב הוא ימצא את אהבת חייו וירצה להתחתן..... הוא לא יוכל. נשמע כאילו את צריכה לעשות הרבה יותר שיעורי בית ולהפסיק להקשיב לשמועות. זה לא חוקי וזה לא חכם.

ובעלי היה פעם ראשונה שבאנו כי -

הם צריכים לראות את שנינו ואחר כך באנו לארה"ב וקבלתי את הגרין קארד

hardgore

New member
מ לפי מה שקראתי פה אני חובש שכדאי לי לוותר על

העניין? =) י אם נגיד יבואו אלי 2 אנשים סתם דוגמא, האם אפשרי שאתחתן עם שניהם? .. או מקרה דומה..נגיד עשיתי את כל הדיל עם אחת..ואם נגיד יותר מאוחר באה עוד אחת..האם גם איתה אוכל? ומה לגבי זה שנגיד עשיתי את הדיל עם אחת, ואז באמת אני מוצא את אהבת חיי והכל רוצה להתחתן איתה..מדוע לא אוכל? אם אתגרש ממי שעשיתי איתה את הדיל, אז זהו בעיקרון, לא? איך זה הולך..? תודה!!!!

hardgore

New member
עוד משו, אממ כמה כסף בדכ דורשים על כזה דבר, ב

במידה ואעשה אותו? .. באמת שאף פעם לא יצא לי להתענין בזה יותר מידי..רק החברים כל הזמן אמרו בלהבלהבלה כסף קל וכאלה :) אני בטוח שלא כל הנוצץ זהב..=) אז באמת אשמח לשמוע מה המינוסים..וגם הפלוסים (חוץ מזה שעוד מישו מקבל אזרחות(למה זה לא חוקי כמו שאמרו פה?) , ואני מקבל אזה סכום כסף? אגב זה חד פעמי או פעם בחודש? איך זה הולך..) תודה!!!

אני אסביר לך למה.

כי בארה"ב יש חוק שאומר שנישואין עבור אפשרות הגירה הינם עבירה על החוק עם עונש בצידה. (אתה יודע כמה אזרחים אמריקאים יש בארה"ב? עכשיו תאר לך שכל אחד מהם יתחתן עבור סכום כסף עם אזרח זר). הסכום כסף שתקבל תלוי בהסכם שתקבע עם האישה שאיתה תתחתן, רק אל תשכח שאם היא לא תשלם- אתה לא יכול ללכת למשטרה... (בעצם אתה כן יכול, אבל זה עוד פחות מומלץ). כמובן שאני עוד לא נכנס לעובדה שאסור להיות נשוי ליותר מאישה אחת בו זמנית, כך שתאר לעצמך שאתה פוגש את אהבת חייך- היא תיאלץ לחכות עד שתסיים את ה"קשר" עם אישתך הפיקטיבית (שע"פ החוק היא אשתך לכל דבר) ותאר לעצמך שאהבת חייך היא ישראלית בלי ניירות, תהליך נוסף יכול להדליק איפשהו נורה אדומה שאולי אתה עושה "מסחרה". (כמובן שאם הנישואין אמיתיים אין לך מה לדאוג, אבל אתה מסתיר משהו, ולך תדע מה יגלו בהמשך..). כמובן שלא הזכרתי שבמהלך הבקשה להגירה עבור אישתך הפיקטיבית תקראו לראיון בשבועה שבו תיאלצו לספר על הקשר ביניכם.

למעלה