American Special Stratocaster

איתמר1

New member
American Special Stratocaster

Strat Special ! גיטרה מבית פנדר, גדם סטראט אמריקאי עם פלויד רוז שבאה ב-4 דגמים ההבדל בעיקרי בינהם הוא סוג הפיקאפים: או 2 האמבקרים, או 2 סינגלים והאמבקר. חיפשתי וחיפשתי גיטרה עם פלויד רוז שאפשר לנגן איתה גם מטאל, אבל לא מאבדת מערכה בנגינה ללא דיסטורשן, ומשום מה הגיטרה הזאת קרצה לי לעין מבין הרבה גיטרות אחרות. ועכשיו לשאלה, מישהו יודע אם כלי-זבל מייבאים את הגיטרה לארצנו הקטנטונת? ומה מחירה בארץ? אני מעוניין דווקא בגיטרה עם HSS. ואם מישהו גם הספיק לנגן עליה... אז - האם היא באמת לא יורדת מאיכות הסטראט האמריקאית הסטנדרטית? או שהיא בעלת צליל שונה שמזכיר את הדגמים היפנים או של מקסיקו. ובכלל חוות דעת כלשהי ...

guitarman

New member
אמרת שאתה רוצה לנגן מטאל...

אז בשביל לנגן מטאל אמיתי שיישמע כמו שצריך את צריך האמבאקר בצוואר ולא בגשר כי זה יישמע טרבלי וצווחני מידיי... ולא משנה מה, פנדר לא תשתווה בדיסטורשן שלה לסאונד של איבנז... אם אתה רוצה גם קלין וגם דיסטורשן תקנה איזה S משובחת של איבנז ותאמין לי שתצא מרוצה מנסיון..

איתמר1

New member
יש לי בעיה עם איבנז...

אני פשוט מאוד לא אוהב את הסאונד שלהם כלכך... ובטח ובטח שצריך\רצוי\כדאי האמבקר בגשר בשביל מטאל! והאמבקר בצאוור זאת ממש לא הבעיה במקרה הזה, אני בכלל חשבתי על להשים שם איזה פיקאפ סינג, שמשמש כהאמבקר כדי לקבל צליל יותר רציני. אבל את האמצעי להשאיר - לפי מה שאני יודע מהאמריקן פנדר, יש לו צליל גאוני לליווי או לסולואים. בכלל, חשוב לציין שיש לי אס-גי סטאנדרט, ככה שאני רוצה גם צליל של סינגל כדי שיהיה לי יותר מגוון בחירה בסאונד.

The Exorcist

New member
גיטרה מצויינת

תתאים לך למטאל. רק שאתה יכול לקנות את הגרסה המקסיקנית שעולה חצי מחיר...

איתמר1

New member
אתה מתכוון לDeluxe Fat Strat?

כן, אני מודע לעצם קיומה... אבל אני מעדיף את האמריקאיות, איך אני אסביר את זה?... - הם פשוט יותר טובות! וגם להאמריקאית מבורחת בעוד Fret. פיקאפים מוחברים במקצת ועץ שונה. אני לא מחפש עוד "גיטרה להמונים" אם אתה מבין אותי.

yoni162

New member
אני רואה שיש לנו את אותו הטעם

בכל אופן אם יש לך כבר גיטרה עם האמבקרים אני לא יודע מה הקטע בלקנות עוד אחת עם האמבקרים, ועוד פנדר. במקומך הייתי קונה את הגיטרה הזאת בדגם של HH ומפצל את ההאמבקרים, everything you need in a guitar.

איתמר1

New member
תגובה...

אני לא חושב שהאמבקר מפוצל, אפילו של פנדר יכול להגיע לצליל המדהים והענוג של הסינג-קויל מהסדרה האמריקאית של פנדר שנמצא בצאוור הגיטרה... אתה אמרת שאתה לא מבין מה הקטע בלקנות עוד גיטרה עם האמבקרים, וממליץ לי בכל זאת לקנות את הדגם עם ההאמבקרים? -אני חושב שאיבדתי אותך באיזשהו מקום. דווקא בגלל שיש לי כבר גיטרה עם 2 האמבקרים, אני רוצה גיטרה עם סינגלים.

yoni162

New member
נכון...

אם אתה "מתעקש" לקנות פנדר עם האמבקרים אז חבל לא לפצל אותם אם כבר... פנדר זאת גיטרה של סינגלים.....

The Exorcist

New member
לי יש אמריקאיות

שום מילה רעה עליהן... אם אתה מחפש ממש משהו...קוסטיום...רק קוסטיום...והקוסטיום של פנדר זה קוסטיום רציני (לפחות ככה אני עשיתי) קראתי לה עומרקסטר על שמי.

The Exorcist

New member
בקשר לייבוא אני לא יודע

אבל המחיר שלהן בערך 650 דולר להכי יקרה שהזכרת (למקסיקניות) אבל גם על זה אני לא סגור...אני קצת מרחף אחרי כמה שעות של נסיעה...

איתמר1

New member
אני מדבר על אמריקאיות אל תשכח....

אני חושב שכבר הזכרתי שאני בכלל לא מעוניין במקסיקנית, אלא באמריקנית, ולפי המחירון של פנדר, המחיר הוא 1500 דולר ל-HSS, ו-1550 לדגם של HH. וכל מה שאני רוצה לדעת זה, כמה זה בכמה זה נמכר בארץ? כי אולי המקסיקנית עולה 650 דולר, אני חושב שבארץ מוכרים אותה ב-4 אלף שקל לפחות. אני בסך הכל מברר פרטים כדי לראות האם באמת כדאי ושווה להזמין אותה מחול דרך אתרים מסויימים, אבל בלי נתונים מוחשיים אני לא אחשוב על זה אפילו.

למעלה