לא ראיתי הכל אבל...../images/Emo18.gif
הפתיחה של ריהאנה הייתה מעולה - ההתחלה עם LTWYL Pt. 2 והנפילה בסוף הייתה מגניבה והיא הייתה דיי סוחפת עם כל השירים למרות שWMN קצת מציק לי... אנריקה לא כזה עניין והשתמש בעיקר בפלייבק - היה יותר מדי נלהב מעצמו
BEP
! למרות שאני לא סובל את ההופעות של וויל כי הוא פשוט משתמש במיקרופון ממוחשב, חורג מהקצב ותמיד עושה תנועות רגליים מוזרות, פרגי הייתה מעולה [למה לא נתנו לה לשיר ככה בגרסת אלבום?] ובכלל כל הסגנון של ההופעה עם המעליות והאורות ובכללי היה מגניב - השיר גדל עליי
מיילי - פעם ראשונה שאני שומע את השיר ולמרות שהיו קטעים יפים, פחדתי שיישבר לה הקול כל רגע...
קייטי פרי - לא ברור לי למה דווקא את השיר שהכי קשה לשיר היא מקדמת הכי הרבה, הופעה מגניבה ורואים שמנסים לכפר על השירה הבעייתית אבל פשוט קשההה לשיר את השיר בלייב. הקטע עם הזיקוקים היה אדיר! ג'סטין ביבר - ראיתי חלק ופשוט היה לי חשק להקיא. אני בד"כ לא נוהג לבקר שלילית אלא פשוט מתעלם אבל הוא כ"כ אוברייטד. אני מסכים שיש לו קול מיוחד וכריזמה יחסית למישהו שקטן ממני בשנה בערך אבל הוא מקבל יותר מדי אהבה מעבר לים ולא ברור למה
~לא ראיתי את בון ג'ובי וטיילור~ פינק הייתה פשוט פינק! היא מביאה את האישיות והאנרגיות שלה להופעה
התחושה הייתה באמת שהיא לא קיפצה והשתוללה כמו שהיא רגילה בטקסים כאלה בגלל ההריון אבל הייתה אחלה הופעה
כריסטינה אגילרה - השיר עצמו הוריד לי מההופעה כי אני לא מת על סגנון כזה אבל היא היחידה בערך שפשוט לא 'פחדתי' להקשיב אליה
היא פשוט שולטת בשיר ולא ההפך כמו הרוב.מגיעה לכל התווים ונותנת לנו להתפעל לא משנה מה היא שרה. פשוט חיכיתי לשנייה שהיא תגיד 'וונה גט דירטי?!' אבל זה לא קרה
קשה - היא למדה היא להיות פרפורמרית ולהסתיר את האפקטים הממוחשבים, הופעה ממש מגניבה והשיר אדיר!