American Music Awards

britney8

New member
American Music Awards

פרטים על הטקס שהיה אתמול

theone24

New member
ריהאנה הפציצה! הופעה מעולה.

קייטי פרי התחילה נורא. ממש נורא. אבל השתפרה עם המשך השיר. שמתי לב שכשאר היא לא נצמדת למלודיה המקורית של השיר ומשנה פה ושם את התווים, היא עוברת באוזן יותר טוב. היא צריכה לאלתר יותר בשיר הזה. פינק הייתה נחמדה. היא לא הצליחה לשיר כמו בדרך כלל (ההריון משפיע עליה?
) ובגדול השיר הזה די חלש. כריסטינה אגילרה הוכיחה שוב שטקסים מהסוג הזה קטנים עליה. היא כבר בליגה אחרת. אני לא בטוח שהשירים של הפס קול יושבים טוב בטקס פרסים כזה, אבל היא גם כן הפציצה. קולית וויזואלית. קאשה נתנה הופעה עתידנית חייזירית. הופעה חמודה, היא מיוחדת בדרכה שלה. טיילור נראתה ונשמעה מעולה, אבל אני מצטער השיר הזה פשוט מרדים... הפיז, או יותר נכון וייל איי אם, נתנו הופעה סבירה... אנריקה הופיע עם השיר החדש? בכלל ידוע למה הוא מיועד? בגדול הופעה טובה, הוא נשמע טוב. אהבתי את ההופעה של I LIKE IT עם פיטבול.

noziz mum

New member
אין ספק שהפציצה אבל למה נראתה כמו חשפנית?!

גם הריקוד והנענועי אגן וגם הלבוש..כל כך זול. היא כוסית על,חבל שהיא גם זולה

Bright Unicorn

New member
...

ריהנה- הפציצה פשוט! קייטי- מופע אור קולי מביך ומיותר קאשה- הופעה מגניבה. אני עדיין לא אוהב אותה כריסטינה- הזכירה לכולם מי זמרת ומי מתעסקת בבגדים וזיקוקים. למרות שהייתי שמח לשמוע חומר חדש וטוב ממנה במקום סאונדטראק

Shiri from the block

Active member
יש סיבה למה לא שמת דווקא את בקסטריט?../images/Emo12.gif בקסטריט וניו קידס און דה בלוק, או איך שהם קוראים לעצמם עכשיו NKOTBSB, עם מחרוזת שירים הלהיטים הכי גדולים שלהם../images/Emo13.gif http://www.youtube.com/watch?v=BxxSZVU4qX4 הפציצו לגמרי לדעתי! בנתיים בטוויטר מכלללללללל מי שהופיע, ניק קרטר הוא Trending ברשימה../images/Emo99.gif

candyheart

New member
אהא! ידעתי ששכחו אותם!

הופעה פשוט כיפית לראות!
מחזיר אותי אחורה...! יש הרגשה של בויבנדס באוויר בזמן האחרון.מקווה שזה ימשיך.אני מזה נהנת מזה.

מקנזי1

New member
לא ראיתי הכל אבל...../images/Emo18.gif

הפתיחה של ריהאנה הייתה מעולה - ההתחלה עם LTWYL Pt. 2 והנפילה בסוף הייתה מגניבה והיא הייתה דיי סוחפת עם כל השירים למרות שWMN קצת מציק לי... אנריקה לא כזה עניין והשתמש בעיקר בפלייבק - היה יותר מדי נלהב מעצמו
BEP
! למרות שאני לא סובל את ההופעות של וויל כי הוא פשוט משתמש במיקרופון ממוחשב, חורג מהקצב ותמיד עושה תנועות רגליים מוזרות, פרגי הייתה מעולה [למה לא נתנו לה לשיר ככה בגרסת אלבום?] ובכלל כל הסגנון של ההופעה עם המעליות והאורות ובכללי היה מגניב - השיר גדל עליי
מיילי - פעם ראשונה שאני שומע את השיר ולמרות שהיו קטעים יפים, פחדתי שיישבר לה הקול כל רגע...
קייטי פרי - לא ברור לי למה דווקא את השיר שהכי קשה לשיר היא מקדמת הכי הרבה, הופעה מגניבה ורואים שמנסים לכפר על השירה הבעייתית אבל פשוט קשההה לשיר את השיר בלייב. הקטע עם הזיקוקים היה אדיר! ג'סטין ביבר - ראיתי חלק ופשוט היה לי חשק להקיא. אני בד"כ לא נוהג לבקר שלילית אלא פשוט מתעלם אבל הוא כ"כ אוברייטד. אני מסכים שיש לו קול מיוחד וכריזמה יחסית למישהו שקטן ממני בשנה בערך אבל הוא מקבל יותר מדי אהבה מעבר לים ולא ברור למה
~לא ראיתי את בון ג'ובי וטיילור~ פינק הייתה פשוט פינק! היא מביאה את האישיות והאנרגיות שלה להופעה
התחושה הייתה באמת שהיא לא קיפצה והשתוללה כמו שהיא רגילה בטקסים כאלה בגלל ההריון אבל הייתה אחלה הופעה
כריסטינה אגילרה - השיר עצמו הוריד לי מההופעה כי אני לא מת על סגנון כזה אבל היא היחידה בערך שפשוט לא 'פחדתי' להקשיב אליה
היא פשוט שולטת בשיר ולא ההפך כמו הרוב.מגיעה לכל התווים ונותנת לנו להתפעל לא משנה מה היא שרה. פשוט חיכיתי לשנייה שהיא תגיד 'וונה גט דירטי?!' אבל זה לא קרה
קשה - היא למדה היא להיות פרפורמרית ולהסתיר את האפקטים הממוחשבים, הופעה ממש מגניבה והשיר אדיר!

candyheart

New member
תגובותיי

ההופעה של ריהאנה היתה מצוינת! היא אמנם זייפה די הרבה וניסתה קצת יותר מדי להיות סקסית,אבל נתנה הופעה מעניינת ואנרגטית של 3 משירה החדשים. אנריקה היה נחמד,לא משהו מיוחד.הקטע עם הקול הגבוה לא היה משהו.
הפיז היו בסדר...השיר עדיין גרוע ומעצבן. מיילי היתה די משעממת.למה השיר הזה? הוא יוצא כסינגל? קייטי די זייפה,והבעיה בהופעה שלה היא שמה שקרה מאחוריה היה הרבה יותר מעניין ממנה.מצאתי את עצמי בכלל לא מסתכלת עליה. ג'סטין היה די פטתי לטעמי.השיר הזה עם התמונות ה"מרגשות" ברקע הפכו את הביצוע ליותר מתחנף ומתאמץ מאשר באמת מרגש.אני מניחה שעל המעריצות שלו זה עבד.עלי-ממש לא. בן ג'ובי נתנו הופעה טובה.הם לא צריכים את כל ההתרחשויות מסביב ואכן נתנו הופעה יחסית פשוטה.בכלל,הופעה עם IML בדרך-כלל תהיה טובה. לא אהבתי את איך שטיילור נשמעה...היא בדרך-כלל נשמעת לא רע,אבל הפעם משהו לא הלך שם.ומה ה הקטע הזה שהיא דפקה את Apologize באמצע? זה גם בשיר המקורי? אה,והעיניים שלה נראו ענקיות פה. פינק היתה חמודה.תמיד יש בה משהו מאוד חביב וכיף לראות אותה מופיעה.רואים קצת את ההריון עליה,אבל היא עדיין נתנה הופעה כיפית ומהנה. כריסטינה כרגיל נשמעה מעולה.ההופעה לא ממש התאימה לטקס...משהו שם לא היה שייך.אבל אני מבינה שהיא רוצה לקדם את הסרט,והיא נתנה הופעה טובה. קאשה היתה בסדר.אין לי ממש מה להגיד על ההופעה.נחמד. בגדול היו הופעות סבבה.הרבה פופ,שזה טוב.

candyheart

New member
חחח הוא לא שם אותם אז לא ראיתי../images/Emo3.gif

הגבתי להודעה שלך למעלה.
איך אני יכולה להתעלם מהם?

spiceupmylife1

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo20.gif

ריאהנה - הופעה מעולה אהבתי שהיא התחילה עם LTWYL
Whats my name
מהמממת
ואהע Only girl in the world
מדהימההה
קייטי - חמודים המקהלת ילדים
קייטי נראית מעולה
תלבושת יפה לא כמו הזוועה שהיא לבשה בEMA באמת היא משתפרת עם השיר אהבתי שיש זיקוקייים

דעתי

לא ראיתי את הכל ריאנה-שעממה אותי ZZZ ,אפילו לא שמעתי את הסוף כי לא יכולתי ,שבע דקות היא לא הגזימה ?? פינק-אני אוהבת אותה,וממש אהבתיי :p קייטי- הקטע של הזיקוקים אדיר,אבל היא מזייפת,השיר הזה לא הולך בלייב טוב לה ,(סוף סוף סוף הוסיפה מישהו שישיר איתה,שלא ישמעו את הזיופים שלה ,אפףילו הילדים האלו שרו יותר יפה מימנה :O ) BEP-הקטע של המעליות מגניב אהבתיי,חח ככה השיר לא משהוו ופרגי מהממת!!! כריסטינה -מלכה!!!
הראתה לכולם מי המלכה!!פה!!!!!!לדעתי ההופעה הכי טובה בין כל ההופעות שהיו והשאר לא מענייינים אותי

spiceupmylife1

New member
ואווו ההופעה של קישה מעולה ../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif הפתיעה

לטובה
שתמשיך ככה אני עלולה לחבב אותה בסוף...

דעתי על הטקס -

ממש מעפן ומאכזב בניגוד לשנה שעברה. שנה שעברה אומנם היו יותר מדי דיוות
אבל היה יותר מעניין. שנה ממש מעפנה למיינסטרים האמריקאי. והזכיות גרועות. לג'סטין החביב ותו לא לא מגיע אומן השנה ושאר הפרסים. ריהאנה הזכייה היחידה המוצדקת
ריהאנה שחקה אותה! לפעמים זה היה מתאמץ מדי אבל מלא ביטחון נכוחות,לרוב היא ממש בינונית. אבל הפעם היא הייתה מעולה!!! הופעה הכי טובה של הטקס! אנריקה - היה ממש מעפן. מיילי - לא היה גרוע כ"כ אבל סתם
. בלאק אייד פיז - רעיון יפה להופעה,פרגי מדהימה והיום ממש הבנתי את זה! אבל שום דבר לא יציל תגריעות של השיר הזה! קייטי - התחלה כהרגלה צינית והיא ממש זייפה,לאחר מכן זה היה נחמד אם כי לא מעניין במיוחד. ג'סטין - ל.מ.ל.מ. טיילור -
פינק - כל המסביב היה נחמד אבל היא כמעט לא שרה! בכלל לא מת עליה ועל שיריה אבל בדר"כ היא נותנת הופעות קצת יותר טובות. כריסטינה - יכלה להיות הופעה ממש מדהימה. התחלה הייתה טובה אבל אח"כ היא נבלעה בין ים הרקדניות (לקצץ להבא את מספרן.) וזה היה די מאכזב. קשה - בסוף אני אחבב את הפוסטמה. שיריה החדשים נשמעים לי טובים יותר והיא ממש השתפרה ולא זייפה תזיופים הנוראים שהיא דופקת. העמדה הייתה טובה מאוד ובכלל הופעה טובה. אפשר היה לוותר על התחלה עם TIO. אה גם פי דידי ו2 הבחורות האלה נתנו הופעה נחמד. לסיכום - טקס סביר ולא יותר. שנה שעברה היה הרבה יותר מעניין.

Shiri from the block

Active member
כולכם רעים שלא התייחסתם לבקסטריט../images/Emo10.gif דווקא בכל הכתבות היללו אותם ואמרו שהם היו ההופעה הכי טובה של הערב. ישראל לא יודעת להעריך דברים!!!

למעלה