American Music Awards

candyheart

New member
../images/Emo45.gif

בגדול אני בעד זה שהקהל יחליט מה הוא אוהב ולא רק מבקרים למיניהם,אבל זאת בהחלט בעיה שכשנותנים את ההחלטה להקהל,ילדות בנות 12-14 פחות או יותר מכריעות מי מנצח.

Shiri from the block

Active member
יכלת להצביע בדיוק כמו שהן הצביעו../images/Emo3.gif זה לא ש"נותנים" לילדות בנות 12-14 לבחור מי ינצח, הם אלה שפשוט מי שמצביע.. אם גם המבוגרים היו טורחים ומצביעים אולי הזכיות היו שונות..

candyheart

New member
גם אם הייתי מצביעה

זה לא היה מתעלה על ההצבעות הפאנטיות שלהן,מה לעשות.ברור שזה בגלל שהם הקהל שמצביע ומשפיע בדרך-כלל,זה פשוט מעצבן.

לא הגיע לו

בדיוק כמו שלא הגיע לריהאנה לזכות אתמול בFavorite Soul/R&B Female Artist. היא בכלל זמרת פופ למה היא לקחה לאלישה את הפרס?
הטקסים היום נהיו ממש מעפנים. אני לא מאמינה שהצבעות ופופולריות קובעים היום מי הוא אומן השנה. והכי מעצבן - כריסטינה אף פעם לא זכתה בטקס הזה (היא קיבלה 2 מועמדויות עד היום כשהאחרונה הייתה לפני 7 שנים) ולבריטני יש רק פרס אחד (היא קיבלה 3 מועמדויות עד היום כשהאחרונה הייתה לפני 9 שנים). אם הן לא מקבלות מועמדות אין להן אפילו סיכוי לזכות חוצפנים
נראה לי אפילו למדונה אין 4 פרסי AMA וג'סטין קיבל אותם בערב אחד. לא הוגן

באמת כריסטינה לא זכתה?../images/Emo2.gif

זה גם ממש אבסורד שבריטני לא זכתה יותר מפעם אחת. הזכיות באמת היו מעצבנות.. למה אשר וריהאנה זכו? לא היתה להם שנה כזאת מוצלחת

אם ויקיפדיה לא טועים

אז כן. הכי חוצפה זה שהן לא קיבלו שנים אפילו מועמדות אחת. כנראה שבאמת פעם המוזיקה השחורה שלטה בכל הטקסים האלה. וזכו האמנים הכי פופולריים. Favorite Pop/Rock Male Artist – אשר, אמינם וג'סטין ביבר. מי הכי פופולרי באינטרנט? Favorite Pop/Rock Female Artist – קייטי, גאגא וקאשה. מי הכי פופולרי באינטרנט? Artist of the Year – ג'סטין ביבר, אמינם, קאשה, גאגא, קייטי. מי הכי פופולרי באינטרנט? עד לפני כמה חודשים זאת הייתה גאגא עכשיו המצב קצת השתנה וג'סטין עבר אותה ביוטיוב (גם לו יש יותר ממיליארד צפיות), הוא מתקרב אליה בטוויטר ובפייסבוק וכרגע הוא גם מנצח את כולם בסקרים. אשר זכה בFavorite Soul/R&B Male Artist ובFavorite Soul/R&B Album. אם לא הוא אז מי היה זוכה כריס בראון? טריי סונגז? אלישה קיז? Sade? הוא בטח היה הכי חזק בהצבעות. אותו הדבר עם ריהאנה. היא הרבה יותר פופולרית מאלישה וSade.

מקנזי1

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

הזוי שהיא קטנה מאח שלי הקטן - והוא בן 10 וחודשיים
!!!

Bleed for Me

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

סתם רציתי להמשיך את הרצף
.. וגם לומר שזה ממש מכוער..מה נסגר איתה?! היא בת איזה 3, תתלבשי לגילך!

../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

מה זה חשה תעצמה, נשאבה עמוק לתוך תופעת ה"אטראקציות" (נתתי לזה שם!
ראוהסבר בשירשור פפראצי), וכאן אני מודיע סופית שכל הקטע שלה ושל הפרסום היה מפורסם, אני לא מוצא בה שום דבר מיוחד ויוצא דופן, במיוחד לא עם כזאת תלבושת. ואיזה הזוי זה שבימנו מישהו מתלבש ככה וזה נקרא נדוש

למעלה