אז ככה, ראיתי אתמול..
Rihanna הפתיעה אותי ממש לטובה. נשמעה מאוד טוב בחלק הראשון, וכשעברה לשירים הקצביים פחות אבל נתנה שואו טוב. היא לא ביונסה אבל היא משתפרת.. סיפקה את הסחורה
Enrique Iglesias סתם כזה.. שמתי לב שהוא בין היחידים שגרם לכל הקהל לעמוד על הרגליים (או שזה רק בגלל שזה היה בתחילת הטקס יחסית והם לא התעייפו
) אז אולי היה משהו שלא ראיתי... ואני ממש שונא את I LIKE IT The Black Eyed Peas שיר סביר והופעה סבבה. לא נפלתי ולא גרם לי לרוץ לשמוע את האלבום.. פרגי באמת עדיפה לבד Miley Cyrus לא משהו בכלל בלשון המעטה,נשמעה חנוקה והסאונד היה נוראי. אפשר לראות לפי הפנים שלה בסוף ההופעה שגם היא ידעה שזה לא היה טוב.. וגם לפי התגובה, או ליתר דיוק- חוסר תגובה של הקהל. Katy Perry אם זו היתה ריהאנה הייתי קוטל לה את הצורה
אבל זו קייטי ויש לה מזל שאני אוהב אותה חחח. התחיל מגניב עם המקהלה אבל כשהיא נכנסה לבמה היא נראתה ונשמעה סובלת.. השתפר כמובן בחצי השני של ההופעה, ווקאלית בעיקר, אבל סה"כ היה סביר. והקטע שהפשיטו אותה היה די עלוב
Justin Bieber התחלתי לראות והעברתי קדימה, לא היה לי כוח
אולי קצת הגזימו עם הזכיות, אבל הוא נראה לי ילד טוב וצנוע כזה, לא פלא שאמריקה מחבקת אותו וסה"כ הוא באמת ילד מוכשר, אז שיהיה במזל Bon Jovi נחמד, לא התלהבתי יותר מדי, אבל הסולן נשמע נראה מאוד טוב לגילו.. Taylor Swift משעממת. היא מוכשרת והכל מן הסתם אבל האמריקאים ממש נסחפים בקשר אליה. Pink אחת ההופעות הטובות של הערב, אם לא הכי. קודם כל אני מאוד אוהב את השיר, ולא הייתי מנחש בחיים שהיא בהריון עם כמה שהיא זזה מצד לצד.. סה"כ הופעה שמחה ומקפיצה עם כל מיני יציאות שקרעו אותי (כמו למשל השבירת כוס על אחד הרקדנים חח, והקטע ההזוי של הבחור השמן ששר אופרה). פינק
Christina Aguilera הקול שלה אומנם לא מה שהיה פעם אבל היא נשמעה מעולה, ונתנה שואו מעולה. אחת ההופעות הטובות של הערב והיא די עשתה בצפר לכל הזמרות פופ שהופיעו... מה שכן, היא נראתה פשוט זוועה. נראה לי שמשהו לא טוב עובר עליה... Ke$ha הופעה טובה, לא נפלתי ולא קרוב לזה, אבל אחלה. אבל היה קצת חשוך מדי
בקסטריט - אני מתייחס אליהם כי NKOTB לא ממש עושים לי משהו.. אני לא מהדור שלהם
סה"כ נורא נחמד לראות שוב את הבקסטריט חוזרים, היה כיף לשמוע את השירים הכ"כ נוסטלגיים (ראו שגם הקהל מתלהב), מי יודע אולי הם יחזירו את הטרנד של הבוי-בנדז.. אם באמת היללו אותם כ"כ אז אני חושב שההופעה אוברייטד אבל סה"כ אחלה.. סה"כ היה ממש מהנה לצפייה, לא השתעממתי לרגע. גם נורא כיף לראות כמה שמוזיקת פופ שולטת היום, אני זוכר שלפני 6 שנים הייתי צופה בטקסים ונחרד מכמויות המוזיקה השחורה שהיתה.. מקווה שבריטני תופיע שנה הבאה סופסוף אחרי כ"כ הרבה זמן, אין זמרת פופ היום שמופיעה כמוה או ברמה שלה (חוץ מביונסה) וזה היה בולט מאוד