American Music Awards

candyheart

New member
אני חושבת שאנשים לא התייחסו

בגלל שבהודעה הראשית של ההופעות בשרשור הם לא נכללו. ובדרך-כלל אני מסכימה שבישראל לא יודעים להעריך דברים,אבל דווקא ב"חדשות הבידור" עם ליאון רוזנברג אמרו שהם גנבו את ההצגה ודי ציינו אותם לשבח. בכל מקרה,כיף לשמוע שמהללים אותם! התקשורת בדרך-כלל די צינית לגביהם,אז נחמד לשמוע שאולי הרוחות השתנו קצת.

Shiri from the block

Active member
כן.... ממש מוזר שדווקא אותם לא פירסמו. אניווי, בתקשורת בכל רחבי העולם הם מקבלים כמות ביקורת חיובית רצינית ביותר. כולם אומרים שהם היו המופע של הערב. כל ההופעות של הטור המשותף שלהם הוא סולד אאוט בתוך שעות בלבד. וזה רק בתוך אמריקה..

candyheart

New member
באמת?! איזה כיף!

אני יודעת שלתקשורת יש איזושהי בעיה עם להקות בנים בדרך-כלל,אז ממש משמח אותי מה שכתבת עכשיו.יכול להיות שאפילו התקשורת קצת צמאה לשובם של להקות הבנים?
ופשוט כיף שהטור סולד אאוט! אני ממש מקווה שזה סימן טוב להמשך. בקשר לפרסום בפורום,אני משערת שזה נעשה בתום לב.גם אשר הופיע בערב הזה וההופעה שלו לא הוזכרה פה.

הם היו טובים כבדרך כלל אבל ניו קידס

און דה בלוק די הפריעו.
והיו הופעות טובות יותר בטקס הזה מהם.

theone24

New member
אז ראיתי בסופו של דבר את ההופעה שלהם...

היה מאוד נחמד לשמוע את שירי העבר של הבקסטריט בויז. החזיר אותי אחורה...הרבה אחורה. מצד שני, זה היה נראה לי קצת מצחיק,טיפה עצוב ואפילו משפיל, שהם עשו הופעה ביחד עם ניו קידס און דה בלוק...בעבר הם לא היו צריכים "חיזוקים כאלה". הם לא מספיק גדולים היום להופיע לבד? אגב, אני היחיד שעברה לו המחשבה בראש שהיה יכול להיות מגניב אם גם 'N Sync היו משתתפים בחגיגה הזאת?

Shiri from the block

Active member
לא../images/Emo3.gif לכן ביחד עם ניק קרטר המושלם שלי, גם אנסינק היו trending בטוויטר../images/Emo26.gif ובקשר לשאלתך, הם פשוט יוצאים לטור משותף יחד עם ניו קידס, אז זה היה ככה הצצה להראות איך הטור יהיה.. לדעתי בקסטריט הרבה יותר חזקים מהם ורוב הקהל יבוא בשביל בקסטריט ולא בשביל ניו קידס (באמת! מהתגובות שקראתי ברחבי האינטרנט..) הבעיה היא שעד עכשיו הם היו תחת חוזה עם ג'ייב, וג'ייב פשוטו כמשמעותו הרסו להם את הקריירה ולא קידמו אותם בשיט. עכשיו בקסטריט חופשיים, נפטרו מג'ייב, והם עובדים עכשיו, בנוסף לטור המשותף, גם על אלבום חדש ולדעתי זה יהיה הזמן שלהם לזרוח ולהראות לג'ייב מה הם הפסידו. לפחות מקווה ככה!!

candyheart

New member
גם אני חשבתי על אנסינק!

אבל הסיכוי שג'סטין יעשה דבר כזה הוא אפסי.

מבחינת הופעות

הAMA תמיד הכי טוב. אחרי כמעט כל קטגוריה יש 2 הופעות וזה ממש נחמד. לא משתעממים. ריהאנה – הופעה טובה. אפילו מהטובות ביותר שלה. היא זייפה (כרגיל
), אני לא אוהבת את התנועות והמבטים שהיא עושה באמצע ההופעה (בעצם בכל הופעה שלה) אבל הריקודים הוסיפו ולשם שינוי נהניתי. אנריקה – אני שמחה שנתנו לו הזדמנות להופיע בטקס הזה. ראיתם את טיילור
חחח הוא הופיע עם פלייבק אבל לא אכפת לי. פלייבק לא מפריע לי במיוחד לא בטקסים שלדעתי זה אפילו נחוץ. But tonight I'm loving you
בלאק אייד פיז – אפילו פרגי כבר לא מצילה אותם. סינגל גרוע ואני לא סובלת את וויל.איי.אם. מיילי – לא רע בכלל. עכשיו אני מבינה למה היא הלכה לשיעור פיתוח קול (בתמונות הפפראצי החדשות שלה). קייטי – בהתחלה היא זייפה אבל אחר כך זה השתפר. ג'סטין – לא ראיתי אבל אני חייבת להגיד שזה קצת מפריע לי הזלזול בו. הוא לא אוברייטד כי אף אחד לא באמת מעריך אותו. הוא קיבל את הפרסים האלה בגלל המעריצות שלו שהצביעו לו, לא בגלל שמישהו חושב שהוא באמת אומן השנה או משהו. אהבתי איך שאשר מתייחס אליו ואיך שג'סטין אסיר תודה כלפיו. טיילור – אני אוהבת את השיר אבל ההופעה הייתה משעממת. ברגע שהיא התחילה לשיר את apologize זה נהיה יותר גרוע. פינק – היא בקושי שרה
כשהיא רקדה, קפצה או סתם עלתה וירדה במדרגות פחדתי. היא שכחה שהיא בהריון? כריסטינה – משהו היה חסר שם. לא מההופעות הטובות שלה. כל פעם שהיא עלתה על הכיסא פחדתי שהיא תיפול. קאשה – הופעה טובה.

אז ככה, ראיתי אתמול..

Rihanna הפתיעה אותי ממש לטובה. נשמעה מאוד טוב בחלק הראשון, וכשעברה לשירים הקצביים פחות אבל נתנה שואו טוב. היא לא ביונסה אבל היא משתפרת.. סיפקה את הסחורה
Enrique Iglesias סתם כזה.. שמתי לב שהוא בין היחידים שגרם לכל הקהל לעמוד על הרגליים (או שזה רק בגלל שזה היה בתחילת הטקס יחסית והם לא התעייפו
) אז אולי היה משהו שלא ראיתי... ואני ממש שונא את I LIKE IT The Black Eyed Peas שיר סביר והופעה סבבה. לא נפלתי ולא גרם לי לרוץ לשמוע את האלבום.. פרגי באמת עדיפה לבד Miley Cyrus לא משהו בכלל בלשון המעטה,נשמעה חנוקה והסאונד היה נוראי. אפשר לראות לפי הפנים שלה בסוף ההופעה שגם היא ידעה שזה לא היה טוב.. וגם לפי התגובה, או ליתר דיוק- חוסר תגובה של הקהל. Katy Perry אם זו היתה ריהאנה הייתי קוטל לה את הצורה
אבל זו קייטי ויש לה מזל שאני אוהב אותה חחח. התחיל מגניב עם המקהלה אבל כשהיא נכנסה לבמה היא נראתה ונשמעה סובלת.. השתפר כמובן בחצי השני של ההופעה, ווקאלית בעיקר, אבל סה"כ היה סביר. והקטע שהפשיטו אותה היה די עלוב
Justin Bieber התחלתי לראות והעברתי קדימה, לא היה לי כוח
אולי קצת הגזימו עם הזכיות, אבל הוא נראה לי ילד טוב וצנוע כזה, לא פלא שאמריקה מחבקת אותו וסה"כ הוא באמת ילד מוכשר, אז שיהיה במזל Bon Jovi נחמד, לא התלהבתי יותר מדי, אבל הסולן נשמע נראה מאוד טוב לגילו.. Taylor Swift משעממת. היא מוכשרת והכל מן הסתם אבל האמריקאים ממש נסחפים בקשר אליה. Pink אחת ההופעות הטובות של הערב, אם לא הכי. קודם כל אני מאוד אוהב את השיר, ולא הייתי מנחש בחיים שהיא בהריון עם כמה שהיא זזה מצד לצד.. סה"כ הופעה שמחה ומקפיצה עם כל מיני יציאות שקרעו אותי (כמו למשל השבירת כוס על אחד הרקדנים חח, והקטע ההזוי של הבחור השמן ששר אופרה). פינק
Christina Aguilera הקול שלה אומנם לא מה שהיה פעם אבל היא נשמעה מעולה, ונתנה שואו מעולה. אחת ההופעות הטובות של הערב והיא די עשתה בצפר לכל הזמרות פופ שהופיעו... מה שכן, היא נראתה פשוט זוועה. נראה לי שמשהו לא טוב עובר עליה... Ke$ha הופעה טובה, לא נפלתי ולא קרוב לזה, אבל אחלה. אבל היה קצת חשוך מדי
בקסטריט - אני מתייחס אליהם כי NKOTB לא ממש עושים לי משהו.. אני לא מהדור שלהם
סה"כ נורא נחמד לראות שוב את הבקסטריט חוזרים, היה כיף לשמוע את השירים הכ"כ נוסטלגיים (ראו שגם הקהל מתלהב), מי יודע אולי הם יחזירו את הטרנד של הבוי-בנדז.. אם באמת היללו אותם כ"כ אז אני חושב שההופעה אוברייטד אבל סה"כ אחלה.. סה"כ היה ממש מהנה לצפייה, לא השתעממתי לרגע. גם נורא כיף לראות כמה שמוזיקת פופ שולטת היום, אני זוכר שלפני 6 שנים הייתי צופה בטקסים ונחרד מכמויות המוזיקה השחורה שהיתה.. מקווה שבריטני תופיע שנה הבאה סופסוף אחרי כ"כ הרבה זמן, אין זמרת פופ היום שמופיעה כמוה או ברמה שלה (חוץ מביונסה) וזה היה בולט מאוד

candyheart

New member
../images/Emo45.gifמסכימה בקשר לקטע האחרון

אני גם נזכרת איך המוזיקה השחורה(וקצת רוק) שלטה בסצנה עד לפני שנה-שנתיים.אני חיכיתי לרגע שהפופ יחזור ופתאום זה בא וזה ממש כיף!

britney8

New member
../images/Emo106.gifהזוכים../images/Emo106.gif

Favorite Soul/R&B Album:Usher - Raymond v. Raymond Favorite Pop/Rock Album:Justin Bieber - My World 2.0 Favorite Pop Rock Band/Duo/Group:The Black Eyed Peas Favorite Country Female Artist:Taylor Swift Favorite Country Album:Carrie Underwood - Play On Favorite Country Male Artist:Brad Paisley Favorite Country Band/Duo/Group:Lady Antebellum Favorite Latin Music Artist:Shakira Favorite Soul/R&B Female Artist:Rihanna Favorite Breakthrough Artist:Justin Bieber Favorite Pop/Rock Male Artist:Justin Bieber Favorite Pop/Rock Female Artist:Lady GaGa Favorite Alternative Rock Music Artist:Muse Favorite Adult Contemporary Music Artist:Michael Bublé Favorite Soul/R&B Male Artist:UsherFavorite Rap/Hip-Hop Artist:Eminem Favorite Rap/Hip-Hop Album:Eminem - Recovery Artist of the Year:Justin Bieber

candyheart

New member
ג'סטין ביבר- אומן השנה?!

ברצינות? זו היתה הצבעה פתוחה לקהל,נכון? כי זה איכשהו מסביר את זה. וואו.דפוק לגמרי.

theone24

New member
כן, הצבעת הקהל בלבד...

אני לא יודע אם זה מעודד או לא... בנות 12 מכתיבות מי הוא אומן השנה....

למעלה