American idol - final 5

אטלסון

New member
American idol - final 5 ../images/Emo58.gif

לא מזמן צפיתי בתוכנית של ההופעות של הטופ פייב. הנושא היה הפעם "הלהקה הגדולה" שירים משנות ה-40 וכדומה. בהתחלה היו הרבה בדיחות על כך שאף אחד לא יוכל לעשות את זה כמו ג'ון, שיער אדום, סטבינס
כרגיל פנטזיה ולה טויה נתנו הופעה גדולה וגם דיאנה דה-גרדו ממשיכה לעלות לעומתם ג'ון הף וג'זמין כרגיל שיעממו ולא ריגשו בכלל. סיימון סיכם את זה יפה- פנטזיה ולה-טוייה בליגה משלהן ודיאנה היחידה שמתקרבת אליהן. אני מקווה למרות שאני סקפטי שמחר ג'ון יעוף. יש עוד פחות מ-24 שעות להמתין....

Juliann

New member
../images/Emo58.gif אתה מתכוון ל...

ג'ורג' האף.... היו שני ג'ונים ושניהם יצאו כבר. אני רוצה שג'ורג' יעזוב. ואני רוצה בפיינלס את דיאנה ולטויה. אבל האמריקאים האלה..

cj20

New member
יש שני קבצים שמסתובבים באינטרנט?

כי אני ראיתי פרק שהשופטים בכלל לא היו נוכחים... איפה הפרק השני?

אטלסון

New member
הסבר ל-2 הפרקים

הפרק ללא השופטים זה מעין פרק בונוס שנוכל להכיר את המתמודדים יותר טוב והפרק השני שהוא התחרות עצמה זה מה ששודר אתמול. ועכשיו אני מתפנה לראות מה התוצאות...

אטלסון

New member
הפיינל פור ../images/Emo58.gif

אני מופתע לא ציפיתי אבל אני מרוצה- ג'ורג' הף הולך הבייתה. קרב הדיוות מתחיל- ג'זמין (שהייתה ביחד עם ג'ורג' ב-2 המקומות האחרונים), דיאנה, פנטזיה ולה טויה. וכך גם אני מקווה יהיה סדר ההליכה הבייתה. מצטער על הגועל נפש אבל כרגע ג'ורג' יישאר בעיניי בתור הבחור המזיע: מתחת לידיו הופיעו היום כתמי זיעה עצבניים וגדולים שלא ניתנו להסתרה. דרך אגב למישהו יש מושג למה פאולה עבדול עם גבס על היד והאצבעות ונראית חבולה כבר 3 שבועות?

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif ספוילר מעלי לתוצאות!!

אטלסון, נא לקרוא את חוקי הפורום
בקשר לתוצאות, אני שמח שג'זמין לא עפה.. חבל על ג'ורג', אבל מה לעשות, כל הפיינל 5 מצוינים וחבל על כל אחד מהם שיעוף.. אני רק מקווה שג'זמין תחזיק מעמד גם שבוע הבא. בקשר לג'ורג' מזיע.. מה הקטע? אנשים מזיעים בחיים, זה ישנה את הדעה שלך על מישהו אם הוא מזיע או לא מזיע..???

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif ההופעות - דעות שלי

למרות שאני רחוק מלהיות חובב של סגנון המוזיקה המדובר, בסך הכל היה ערב הופעות מאוד מהנה. דיאנה - פשוט מעולה. בת 16 וכל כך הרבה ביטחון וכריזמה שזה מדהים. ההופעה השניה בטיבה לדעתי הערב. בשבילי היא צריכה להיות בפיינל 2. למה לכל הרוחות לקח לאמריקה כל כך הרבה זמן להיסחף אחרי הכשרון והקול הענק שלה ? ג'ורג' - אני פשוט אוהב את הבן-אדם. לא הופעה מבריקה אבל אני נהנה ממנו. אני מקווה שהוא יחזיק לפחות עוד שבוע אבל אני מוכן להגיד לו שלום כבר השבוע. ההרגשה שלי שאין לו מקום בפיינל 3. אבל טוב שהוא הגיע עד לכאן - הכל בזכות. לה-טויה
- ההופעה של הערב ללא צל של ספק. פשוט מדהימה. אין לי ספק שיש לה מקום לצידה של דיאנה בפיינל 2. קול ענק, בחורה קלאסית שהראתה שיש לה גם גרוב. ג'סמין - אולי ההופעה החלשה ביותר של הערב. הביצוע של קייטי וובר(או שזו הייתה אליזבת - אצלי בראש הם אותה אחת) להופעה השנייה שלה היה הרבה יותר טוב משל ג'ז. גם ג'ז מתחילה לאותת שהיא מיצתה את עצמה בתחרות. אולי תמשיך לפיינל 4 ואולי תעזוב השבוע. פנטזיה - למרות כל השבחים מהשופטים, אני התקשיתי למצוא את ההופעה שלה השבוע מרנינה במיוחד. בספיישל ששודר יום קודם לכן בו היא שרה את סאמרטיימס היא הייתה בפורמה. הופעה מעולה. הפעם זה לא עשה לי את זה. לסיכום : הופעות על גבול השלמות של לה-טויה ופנטזיה. כנראה בבאטם 2 - ג'ורג' וג'זמין. השופטים (מלבד פאולה שרק נמצאת שם לתמיכה מוראלית) היו על הנקודה - כל דבר שרנדי אמר הסכמתי איתו לגמרי, ובד"כ גם סיימון. מהמר על הדירוג הסופי : ===================== 1. לה-טויה 2. דיאנה 3. פנטזיה 4. ג'ורג' 5. ג'זמין

Boran

New member
ההופעות ../images/Emo58.gif

שוב, זו עונה גרועה. לא זוכר אם היה ביג באנד בעונה 2, אבל הביג באנד של עונה 1 היה מדהים. לא נהניתי בכלל מהפרק הזה. קודם כל, מה זה הקטע הזה שהזמרים שרים בשלב הזה שני שירים? שיתנו להם שיר אחד יותר ארוך! את השני שירים לכל אחד מתחילים בפיינל 4. דבר שני, ממתי נותנים להם לשיר שני שירים רצוף, ועוד עם מילות קישור? איך השופטים אמורים להגיב על שני שירים ברצף? שיתנו לשופטים להגיב על כל הופעה בנפרד, כמו תמיד. לדעתי אין אף כישרון בטופ 5 הזה שהייתי רץ לקנות דיסק שלו, בניגוד לעונות הקודמות. ג'זמין בסדר. לה-טויה בסדר גמור, אבל הקול שלה לוחש מדי, וזה לא לטעמי. פנטזיה שרה מדהים אבל יש לה קול צפצפני ומעצבן. דיאנה היתה לא כ"כ טובה הפעה. ג'ורג' זמנו עבר. לא אהבתי את ההפקה של הפרק, לא אהבתי את הפורמט, לא אהבתי את הזמרים, לא אהבתי את ההופעות. לא אהבתי.

cj20

New member
../images/Emo58.gif להופעות

טוב, לפני כמה זמן שאלו מי אתה רוצה שינצח, ואמרתי שהאף, אז אני משנה דעה כל הזמן. בעקרון עכשיו זה פנטזיה. לה טויה מוכשרת אבל אני פשוט לא סובלת אותה, לא יודעת למה... פאולה הזו, גם עיוותו לה ת'קול, גם בוכה, גם לבושה מוזר, גם עם שאריות גבס מוזרות על האצבע.. מה הולך שם?
לתוצאות רציתי דווקא שג'זסמין תלך, אבל לא נורא. חבל על האף, הוא מוכשר אבל בפרקים האחרונים קצת איכזב...

araceli

New member
האאאאאאאאאאאאא?

אתה מנסה להגיש שג'זמין לא מרגשת מספיק??! האאאאאאאאאאאאאא!

cj20

New member
../images/Emo58.gif

א. אני בת ב. לדעתי, הסיבה היחידה שהיא עדיין שם זה בגלל איך שהיא נראית..

אטלסון

New member
../images/Emo58.gif לתוצאות. לפי דעתי...

שג'זמין רק שם בגלל כל הסיפור של הפרח (לאן הוא נעלם) ושל איך שהיא נראית. בלה-טויה אין שום דבר מרגש. כאילו היא מצטיירת לי ללא טעם וללא ריח. קול טוב ללא אישיות ממש. ופנטזיה- החיוך שלה מעצבן והיא כזו: "אני רוצה להקדיש את השיר לבייבי שלי" או "אני רוצה לשיר את השיר לג'נניפר האדסון..." או כל הדמעות שלה יש שם משחק מוגזם שעולה פה לכולם על העצבים (בתוכניות הבוקר ברדיו לא מפסיקים לרדת עליה. ודיאנה- היא בת 16 יש לה עוד זמן. משום מה הם ממש לא גורמים לי לרצות שמישהו באמת ינצח העונה.

Juliann

New member
אני מקווה ש

דיאנה תיקח, אבל בטח פנטזיה או לטויה

araceli

New member
לא התכוונתי אליך חחח

זה פשוט כתב תהודעה אחרייך..התכוונתי למי שכתב על זה שג'זמין לא טובה מספיק ומשעממת!

למעלה