American football in Argentina?

Lablabla

New member
American football in Argentina?

Hi all. Does anyone knows of places that broadcast American football in Argentina? later on today we take a bus to Puerto Madryn. If someone knows of such places in Puerto Madryn, Bariloche and the area of the Iguazu Falls (Argentina or Brasil) I would like to know. The superbawl will probably be less of a problem, right? Thanks, And GO SABRES Carmel

Yo-man

New member
אני ראיתי את הסופרבול בבארילוצ'ה

זה היה לפני 11 שנים, ראיתי את המשחק לבד, בבוקר, בלובי של מלון קטן וזה היה הסופרבול הכי גרוע אי פעם (בולטימור-ג'איינטס) המקום נקרא אל סיירבו רוחו, הוא מנוהל ע"י בחור ישראלי. כשאנחנו היינו שם זה היה מקום יותר איכותי מרוב המקומות ועלה 15$ לאחד ללילה... אני משער שכיום יש ליותר מקומות לוויין ואולי אפילו בחדרים. שיהיה בהצלחה

RoyBehar

New member
חח..זה הסופרבול היחיד מאז 95 שלא ראיתי

הייתי בטירונות בדיוק. לא כזה הפסד מסתבר... את התוצאה גיליתי רק איזה ארבעה או חמישה ימים אחרי המשחק כשסוף סוף הביאו לנו לשטח עיתון ספורט שהזכירו בו את המשחק.

Jazzyik

New member
אני חולק את חיי בין ישראל לבואנוס איירס

אני יכול לתת לך תשובה רק לגבי בואנוס איירס. אז יש פתרון! יש באר ספורט אמריקאי מעולה, ומאוד מיוחד שמשדר פוטבול, כמה משחקים בכמה מסכים. Shoeless Joe’s El Alamo Bar Uruguay 1175 between Santa Fe & Arenales לינק - http://argentinastravel.com/446/an-american-sports-bar-in-buenos-aires-shoeless-joes-el-alamo-bar/ ויש שם איזון יחסי בחורות-בחורים מאוד מוצלח... זה בעצם בלוק אחד משד' סנטה פה לכיוון צפון, בשכונת באריו נורטה. (קל למצוא בכל מפה). אם קורדובה רלבנטית, אני מכיר גם שם מקום עם ניחוח אמריקאי. בלה קצת זמן בבואנוס איירס, מהערים המדהימות בעולם.

למעלה