Amazing Race 6

maya567

New member
Amazing Race 6../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

באתר של CBS כבר יש טפסי הרשמה. חבל שאין לי דרכון אמריקאי

amitooshacham

New member
היא מתכוונת ל-6

הצילומים לעונה החמישית הסתיימו מזמן ועכשיו מחפשים מועמדים לעונה השישית

gig19

New member
איפה ? מי? מו? מה ? ייייייייייייייש

יש תקווה וההתמכרות שלי תמשך איך הייתי רוצה ללכת לשם
מה התנאי קבלה?

gig19

New member
קראתי עכשיו את הטפסים שממלאים

המעומדים שרוצים להשתתף......אל תשאלו אותי למה
ואתה צריך להיות מעל 21 ודרכון אמריקאי וגר בארה"ב ושואלים אותה שאלות פרטים וגם מה טיב היחיסים בינך ובן בן הזוג.... ואם אתה לא חולה וכאלה.... הם בטח מחפשים אנשים בריאים (כדי שלא יתעלפו להם יותר מידי.. ובעיקר אנשים מעניינים כי זה בכל זאת טלויזיה והם רוצים רייטניג והם גם שואלים איפה הכי היית רוצה להיות בעולם ואיפה הכי לא היית לא רוצה להיות ומה הפחדים שלך וכאלה.... נהנתי לקרא את זה.....ושוב פעם אל תשאלו אותי למה

gig19

New member
אההה וגם...

שתהיה קרוב לשדות התעופה של הרשימה שלהם...ולמוקדים שלהם... אני כבר מחכה לראות את העונות האלו... והעונה השישית תיצא בערך באוגוסט רק יתחילו לצלם....

gig19

New member
שכחתי עוד משהו

וכשנגישים שקשה אז חוץ מלמלא את הטפסים תצריך להכין קלטת וידיאו של 3 דקות שלך ושל הבן זוג ולספר עליכם ולה אתם צריכים להיות במרוץ למליון

MM22

New member
איזה כיף שיש עונה שישית !!!

האמת היא שממש לא האמנתי שתהיה עונה 5 , וממש שמחתי שהייתה . אבל עוד עונה ? איזה כיף ואני ממש מקווה שהם יגיעו לצלם פרק בישראל ( ואולי כבר צילמו בעונה 5 ואנחנו לא יודעים עדיין ... ) .

gig19

New member
אם הם היו מגיעים לפה...

אז כבר היו עושים בטח כתבה ביומן שישי או משהו כזה..... ומה מגיל 17 אפשר להצטרף? לא היה עדיין משתתפ/ת בני 17 , או שכן? מי המשתתף הכי צעיר? הכי זקן?

gig19

New member
אההה

בעצם הכי זקנים היו הסבתות מעונה 2 איך שכחתי אותם....

maya567

New member
מעבר לכך - עונה 5 תשודר בקיץ בימי

שלישי ב-10 (אחרי ביג בראד'ר - שעושה הרבה רייטינג בארה"ב). אין לי מושג אבל מתי יתחילו השידורים.

gig19

New member
דפדפתי באתרי האינטרנט שקשורים

למרוץ וראיתי שיש שמועות שרוצים לעשות thr אול סטאר כמו השרדות אז לסקר הבא..... מי הייתם רוצים שישתתף במרוץ אול סטאר.... וסקר 2 אם היו מחליפים בין השרזות למרוץ ועושים משתתפי השרדות לדורותיהם שיהיו במרוץ ולהפך מי הייתם רוצים שיהיה

¥ Adi ¥

New member
אני עונה..../images/Emo3.gif

מהעונה ה-1:
רוב וברנן
ננסי ואמילי
קווין ודרו מהעונה ה-2:
כריס ואלכס
אוסוולד(?) ודני
בלייק ופייג' או וויל וטרה מהעונה ה-3:
פלו וזאק
אריאן ו..לא זוכרת איך קוראים לו
ג'ון ויטו וג'יל או קן וג'ררד(?) מהעונה ה-4:
רייקן וצ'יפ
ג'ון ואל
קלי וג'ון איזה השקעה..חחח תענו! סקר טוב..

למעלה