AMANDA O

Rony 05

New member
AMANDA O../images/Emo70.gif

יש לכם ויוה פלוס? ראיתם את הפרסומת הגדולה לסדרה? כתוב שזה יהיה גם בטלויזיה( ? מוזר) , גם באנטרנט... ויש ראיון קצר עם נטי גם

דפנושית

New member
ראיתי אצל חברה שלי

ואמרתי לעצמי שאני אקנה, אבל אני לא יודעת איפה אני אמצא עכשיו ויוה פלוס לקראת סוף החודש...

Rony 05

New member
בכל חנות יש...

גם ככה לא מביאים את החדש בתחילת החודש

לקראת סוף החודש?

הלו! אנחנו ב-16! זה אמצא, לא סוף... תזכירי לי כמה קיבלת בבגרות במתימטיקה?

דפנושית

New member
וואלה?! הייתי בטוחה

שבחודש יש 20 יום... תודה על העדכון... אנחנו בחצי השני של החודש, כלומר לקראת הסוף שלו... ואם אני אלך לקנות ויוה פלוס זה יהיה רק שבוע הבא, ואז לא תוכל להגיד שאנחנו באמצע החודש...

X יו יו S

New member
נ"ש

בפנאי פלוס (כן אני יודעת שלא זה מקום להשיג מידע) כתוב שהיא תשחק בתוכנית החדשה של ערוץ 13 (תגידו זה ערוץ של סואר?) בתוכנית שתקרא "מישהו שיאהב אותי" (היא תחליף את תוכנית "מאהבה אליך")

דפנושית

New member
Alguien Que Me Quiera

"מישהו שיאהב אותי", הוא הפרוייקט הבא של נטליה - טלנובלה בה תשחק לצדו של לוסיאנו קסטרו (ע"ע "אמדנה או"
). הטלנובלה אכן תחליף את זו המצליחה מאוד, Por Amor A Vos ("מאהבה אליך"). הצילומים צפויים להתחיל בחודש ינואר הקרוב...

X יו יו S

New member
אוקיי

שערתי שאתם כבר יודעים פשוט לא ראיתי שאתם מדברים על זה התוכנית היא בערוץ של אדריאן סואר? נ.ב אגב ינואר זה מאוד רחוק זה בטח אומר שרק בשנה הבאה אם בכלל זה יהיה אצלנו

מישהו יודע באיזה ..

ערוץ זה יהיה או כבלים ? יס / הוט ? עדכון מלא בבקשה חיחי , * תודה מראש *

דפנושית

New member
במידה והטלנובלה תשודר בערוץ ויוה

מה שאני מאמינה שיקרה, זה ערוץ 26 בהוט וערוץ 20 ביס

דפנושית

New member
יש, יש חחחחחחח

אבל טלנובלות חדשות ומצליחות בד"כ מגיעות לויוה, לא לפלטינה... ואני מניחה ש-Alguien que me quiera תהיה מוצלחת מספיק בשביל לשדר אותה בויוה... לפלטינה מגיעות סדרות בשידור חוזר, או כאלה שאף אחד לא רואה חחח

X יו יו S

New member
זה לא נכון

מחוץ לחוק אם אני לא טועה הייתה מצליחה בכל זאת שידרו את זה שם

דפנושית

New member
כן, נראה לי שהיא של אדריאן...

וכן, ינואר זה עוד שלושה חודשים בערך, מה שאומר שבארגנטינה זה יתחיל עוד חצי שנה פחות או יותר... אנחנו יכולים לשבת בשקט במשך השנה וחצי הקרובות חח

למעלה