Always Remember You Jimi

RogerW

New member
Always Remember You Jimi../images/Emo7.gif

היום צריך להתאחד ולזכור את מלך הגיטרה, האיש והאגדה - ג´מי הנדריקס הגדול, שהלך לעולמו היום לפני 32 שנה, ושיהי זכרו ברוך, ואף פעם לא נשכח אותך.... WE LOVE YOU JIMI

r.i.p.

דרך אגב אתה בטוח שזה 90FM לא מצאתי תחנה כזאת ברדיו שלי איזה תחנה זאת אני ישמח אם תענה לי לפני התוכנית כדי שיהיה לי זמן לכין הקלטה

ganooov

New member
אני מניח שהתכוונת לומר: ../images/Emo13.gif

זצוקלל"ה (אל תישאלו אותי).

LadyG

New member
הניבלונגים יקר ../images/Emo13.gif

אני מבקשת להזכיר לך שהאדמו"ר קלפטון אינו חבר מהמנין בפורום מפואר זה, שלדעתי האישית והלא נחשבת - זוהי שערוריה. יכול להיות שיש צורך בהתייעצות מיוחדת עם הגאון הידוע קנופפפלר הידוע בכינויו....וגו´ וגו´.

תלמידי חכמים מספרים...

כאשר מצא הבסיסט של "האנימלס" את מורה"ר הנדריקס מנגן בפינה חשוכה של הרלם, וביקש להביאו לק"ק קודש לונדון, למען יוכלו ישראל כולם להנות מאורו, ביקש הצדיק רק זאת, שיתאפשר לפגוש את האדמור קלפטון שליט"א, ולפיכך נדמה שלצורך שירשור קדוש זה, ראוי האדמו"ר שליטא להכנס, ולו בדרך האחורית לצל קורתנו הדלה. ואידח זיל וגמור

rainbowgirl

New member
אופ...../images/Emo10.gifאני רוצה שתסבירו

לי מזה כל השטויות האלו...בבקשה...

ganooov

New member
זה לא שטויות! ../images/Emo13.gif

ואני אסביר לך אם תורידי את ה-"צימוקים זה פיכס" מהחתימה שלך.

ganooov

New member
כחחחחחחחחחחחחחחח... ../images/Emo13.gif

א. קרררררעתם אותי. ב. הכינוי התקבל, והוא נכנס רשמית למילון הפורום. ג. ראבק,יש לך ידע ביהדות הדתית/חרדית? אני אביא לכם במילון את הפירושים של כל ראשי התיבות המוזרים האלה.

לית מן דפליג

עת קשה היא לישראל אם חוסר בורות נחשב לידע. האמת היא שאני ממשפחה חרדית,אח של סבי הוא אדמו"ר, ופילוסופיה יהודית היא נושא חביב עלי, אבל נדמה לי שזה לא ממין הענין, שאמרו חז"ל off topic חג שמח...

למעלה