Altitudes

תודה... יצירת הגיטרות של כל הזמנים!

אני פשוט מטורף על הקטע הזה... להגיד עליו שהוא גאוני זאת תהיה הפחתה ממה שהוא באמת... הוא הרבה יותר מזה! עכשיו אני הולך להקדיש את השבוע הקרוב וללמוד אותו... תודה...

ed547

New member
בקר מאוד מזכיר לי את הגיטריסט של

treasure land בשיר icarus Dream Suite גם כן גיטריסט מעולה..

גיטריסט ענק!!!!!!!! להקה ענקית!!!!!

חבל על הזמן... הגיטריסט שלהם ענק!!! בכלל זאת להקה מומלצת מאוד!!! אחת הטובות! Treasure land rules

ed547

New member
כן כששמעתי בפעם הראשונה את השיר

הזה לא האמנתי שהוא כל כך טוב והלהקה לא מוכרת מספיק.. יש להם עוד שירים אינסטרומנטלים כאלו..?

Wyld stallyn

New member
אכן

סוף סוף מצאתי מישהו שיודע להעריך כמו שצריך את הקטע הגדול מהחיים הזה אני לומד אותו כבר כמה חודשים.... אני יודע קצת יותר מחצי אבל מה שאני יודע אני עושה מושלם (כמו בדיסק, חוץ מכמה שינויים בפיל) והתאמנתי עליו מלא לא משנה איזה רמה אתה בשבוע בחיים לא תצליח לנגן אותו בלי לעשות בושות לבקר לוקח הרבה זמן עד שעושים טוב את הקטעים של הפיל והקטעים הטכנים בכל מקרה הקטע הזה הוא החיים שלי ואני חי בישביל לנגן אותו ובהצלחה

כן

ראיתי בכמה מקומות כמו בנתניה למשל... תתפלאי אבל גם בכרמיאל היה את הדיסק האחרון שלהם בטאואר רקורדס במשביר... אבל הם לא הזמינו עוד בגלל שטאואר לא עובדת עם חברת ההפצה החדשה שלהם או משהו מפגר כזה....

V.W

New member
זה יכול להיות רק שניים

השרון (כחול, מורכב משני מבנים עם גשר באמצע) או הדרים (אפור לי תחנת רכבת ולא היה בו עדיין פיגוע, טוב לא אחד שלא הצליחו לעצור לפני שהמטען התפוצץ) סביר להניח שזה השרון (הכחול עם הפיגועים והסמל\פסל תלוי בכניסה) ושם יש שתי חנויות אחת קטנה בתוך המשביר ועוד אחת על הגשר שקוראים לה סופר זאוס נראה לי ויש בה גם וידאו (בעיקר וידאו) ומוכר שמשחק אותה בלאקר וכל הזמן שם שם ניישן-סיפולטורה

a_duck

New member
המוכר אידיוט...

פריק דפוק בן 18... יש שם גם איזה גמדה אחת שהיא בסדר...מכירה די הרבה להקות ואמרו לי שהיא גם שמה פעם אחת בהמות´ ברקע בחנות...

a_duck

New member
ראיתי מלא בנתניה...

יש בזאוס בקניון והיה גם בחנות ההיא בפינה בדרך לטיילת...היא נסגרה כבר...הם גם מכרו שם פוסטרים של סימפוני...

V.W

New member
אותה אני מכיר, אבל סגרו כך שזה לא

עוזר ומה היו מעשייך בעיר הפשע אם אני יכול לשאול?

a_duck

New member
אני גר בסביבה....

באמת חבל שסגרו...לפני הסגירה מכרו שם הכל בהנחה...

למעלה