Altharya בפיליפינים!

Kiki Colonna

New member
Altharya בפיליפינים!

להקת הסימפוניק פאוור מאטל הישראלית אלת'ריה, קיבלה אימייל מרדיו המשמיע מאטל מהפיליפינים: Greetings.... hails bro, how are you doing? by the way i'm NJ from Monster Radio 89.9 fm. we play metal music every night from 10pm to 3am. we have many listeners here who want to hear your music. we know that your a famous band on metal scene music. but we don't hear anything of your music. coz your cd is not distributed here in the Philippines. so i write and ask you a simple favor by sending us your cd. so that we can play your song's here. so i hope you can grant our request from you. its not just only for our show but for the whole metalheads listeners here in Davao City Philippines. hope to hear from you... thanks and more power to you. להרגעת האנשים וליידע את אותם חברה שאוהבים את המוסיקה הזאת אנחנו נמשיך ונתן מאמץ לייצג את הארץ עם המוסיקה שלנו חלפה תקופה שבא הלהקה עבדה ונעלמנו מהשטח..אבל לא עוד...אנחנו ניתן בראש אנחנו נוציא את האיפי ואנחנו נכנס להופעות מי יתן והשנה תהיה פוריה מוסיקלית כנסו לאתר שלנו לחדשות נוספות בעתיד www.altharya.com

SWPT

New member
ברכותיי ../images/Emo24.gif

אשמח להפיץ ולייצג את המוסיקה גם ברמלה
אחריי הכל זו המטרה שלי. צריך קודם-כל להפוך את העיר הזאת ליותר תרבותית, הלא-כן?!

Kiki Colonna

New member
תודה רבה :)

כן אני מאוד אשמח הייתה לנו תקופה שאנחנו נתקענו בחדר החזרות ורק עבדנו ושיכללנו.. אין מה לעשות המוסיקה מאוד חשובה וזה סגנון מוסיקה שמאוד דורש מקצועיות אז במקום להתרוצץ לנו ברחבי הארץ אנחנו עבדנו מאוד קשה והשם רץ לו ככה לפה ולשם חח אבל עכשיו אנחנו נחזור למודעות ונהיה עם כולם ונחדש ונביא ואני אשמח עם אנשים יתמכו בנו ויפיצו את השמועה על הלהקה ואת המוסיקה :)

McBlack

New member
מכובד ../images/Emo13.gif בהצלחה...

בפיליפינים יש מוזיקה טובה... ממה שאח שלי השמיע לי.

Kiki Colonna

New member
תודה רבה אנשים ^^

כנסו לאתר שלנו תביעו נוכחות יש צ'אט ויש פורום ואנחנו נשמח לקבל עוד תגובות וסתם שנשמור על קשר עם אנשים :) http://www.altharya.com

למעלה