ALPHAVILLE

MOON 8

New member
ALPHAVILLE

חברים אולי מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את המילים של השיר LASSY COME HOME או אפילו את כל המילים של כל השירים של הלהקה הגדולה הזאת

Ice machinE

New member
בעקרון לחברה שלי יש את כולן ../images/Emo163.gif

אבל מכיוון שהיא לא פה:
Alphaville - lassie come home Lonely boy gazing on the afternoon People drifting cross the surface of the twilight day There's a Little Yellow Man, standing by the railway station Painting portraits on the brickwalls of Billie Holloway Lovely Lady S.M.I.L.E. Dance, my dear, I'm only operating on "Lassie Come Home" "This was authentic you" she spoke, "this was authentic you who blew me cold" He had no chance to realize, it hit her straight between the eyes So I've been told In the park, she's giving out some photographs on which she's giving out some photos of what she hands around "They videoed a ghost tonight", she said before I turned it out "It rode an orange paper-bike, and left without a sound." Keep on riding, Sir Open up the door and shout it out: "Lassie Come Home, Come Home!!" "This was authentic you?" she spoke, "this was authentic you who blew, who blew me cold" I had no chance to realize, it hit her straight between the eyes So I've been told Lonely Girl dancing in the music-hall Lightning struck her silver starship and turned it into stone And now it's falling all the time into that void beyond her grey eyes Somewhere a telephone is ringing, but nobody's at home "Hello Junkie-Sweetheart, listen now this is your Captain calling: Your Captain is dead." Keep on riding, Sir, open up the door and shout it out -- shout it out... Lassie come home -- Lassie come home -- Lassie come home Lassie come home...​

Ice machinE

New member
ומילים לכל השירים שלהם ../images/Emo163.gif

או יותר נכון שלו (מריאן גולד מלפני חודש וחצי בערך הוא אלפאוויל)

adiville

New member
תודה לממלא המקום שלי !

אבל אתה עדיין לא מורשה לדבר עם מריאן
Moon8 - באתר הרישמי של הלהקה יש מחלקת lyrics ושם יש את כל המילים לכל שירי הלהקה. www.alphaville.de או כמו שחבר שלי קורא לזה - אלפאוויל.דה

Ice machinE

New member
ממלא מקום?!?! ../images/Emo163.gif

ולמה אינ לא מורשה לדבר עם החבר הוירטואלי שלך? ד"א לשם הפניתי אותו, לאתר אלפאוויל.דה

adiville

New member
כאילו דההההה.........

רק שהוא לא ייתקל בבהמה
שששש..... שזה יישאר בינינו
פעם כל האתר הזה היה שחור אבל הווב מאסטר שלהם עשה עיצוב חדש ממש לפני שהוא עזב לפני שנה. אני חושבת שזה אתר ממש חמוד ופשוט לשימוש. דרך אגב, הוא זכה בכמה פרסים על עיצוב בתחרויות און ליין. חוץ מזה שהדבר הכי טוב שם זה שהשם שלי מתחבא איפשהו..... סתם סתם... אלפאוויל יותר שווים

troy1co1il

New member
אפרופו

אפשר קצת הרחבות על העזיבה של ברנרד לויד?, לטעמי הוא אלפאוויל לא פחות ממריאן גולד. TROY

adiville

New member
הגירסה הרישמית

היישר מפיו של מר ברנרד לויד (ומריאן גולד אישר שזה נכון) : לחבר'ה פשוט נמאס לעבוד ביחד אחרי יותר מ-20 שנה.... הם עדיין חברים טובים והם מודעים לזה שהם יוצרים מוסיקת סינתפופ מושלמת ביחד אבל פשוט לא בא להם יותר..... כמובן שהם לא פוסלים אפשרויות שיצוצו בעתיד....... ומכיוון שלברנרד כבר יש פרויקט צד (אטלנטיק פופס) בשנתיים האחרונות הוא נתן למריאן רשות להמשיך להשתמש בשם אלפאוויל. simple as that
ואתה צודק ב-100% טרוי - בשבילי אלפאוויל תמיד יהיו מריאן וברנרד (אפילו שהיו שם עוד שני חבר'ה לפני כמה וכמה שנים.....)

troy1co1il

New member
אגב

שמעתי את השיר שכתבת, מצויין!, קצבי כזה, מלהיב ביותר! TROY

adiville

New member
אפשר לשאול איפה שמעת אותו ?

והאם שמעת את הדמו או את הגירסה הסופית (הדמו יותר סינתפופי והסופי יותר כבד עם גיטרות...) ? היות ואני יודעת שאין לך את הקופסה...... אתה יכול לענות לי בפרטי. ותודה רבה על המחמאה

למעלה