Alora amigos, yo desidi

faridi

New member
Alora amigos, yo desidi

החלטתי, חברים, בהתחשב בעובדה שבסוף פברואר ובתחילת מרץ יתקיים כנס לדינו בים המלח וחשוב לי שכולם, תיאורטית, יוכלו להשתתף... דחיתי את האירוע שאני מתכנן ל-ה' אדר (5 במרץ)יום א' בערב. האירוע יתקיים במסעדת "מקיאטו" (כשרה) רח' יגיע כפים 1 ת"א, ליד רח' הרכבת, (מנגד לתחנה הישנה.)יתכן שבשעה זו החניונים כבר לא יהיו בתשלום. עלות הכניסה לאדם: 20 ש' לכיסוי הוצאות. קניות מזון במסעדה- לחוד. בשעה 19:30 התאספות. 20:00-22:00 ההופעה בשירי לדינו+פיוטים. בין השירים: "אלב'אר קרו אל ד-ו" ו"אלב'נטה מרדכי" (פורים), צור משלו, אברהם אבינו, נוצ'ס נוצ'ס, אדיו קרידה, אוסאסה אוסאסה, deshame durmir, יו חנינו, סי לה מאר, אל ד-ו דישו (שבת) ועוד. בלי נדר ב"ה. "ציפור גן עדן", רותי ב, "פוליס", סריקה ושאר הגולשים היקרים; נא להביא נלוים, בעיקר דור המשך! אני משתוקק לראותכם! אם כל אחד ינסה להביא עמו לפחות 5 נלוים- עשינו זאת! אשמח את תעמדו איתי בקשר 054-7922204 אסטה לה ויסטה!

faridi

New member
היי אופטימית, קרידה!

אני בטוח שאת לא היחידה שבא לה לבא. לכן, הגיעי נא לאירוע, רצוי עם נלוים. כך הערב יצליח. מה גם שמס' גולשים כבר אמרו לי שהם בעד הרעיון. אשמח אם תצלצלי ותאמרי לי מה קורה.

למעלה