ALONG CAME A SPIDER

arieltr

New member
רגע את התמונה של הנרי לא הגדלת?

Celluloid Hero

New member
מה נראה לך?

לא רק שהגדלתי, גם מצאתי את ההמשך שלה ברשת. כלומר, כמה המשכים אפשריים

וסייג', זה אלבום סולו שלו, או הקופסא של הוייפרס? אם זאת הקופסא, קנית את שלושת האלבומים הכי טובים באוסף שלך. או לפחות באוסף שלי :)

arieltr

New member
אתה שואל אם קניתי שלוש אלבומים? קניתי את.....

זה -> "אבל עזבו אותכם , זה לא רק האלבום הראשון- ההמלצה שלי היא על בוקסת שלושת האלבומים הראשונים שלהם. אני יודע שקשה להאמין שמישהו ייקנה בהתאם לעצתי בוקסה של שלושה אלבומים של להקה כל כך לא ידועה"

הממ.....מישהו קנה

Celluloid Hero

New member
מדהים

אתה מכיר את הקטע הזה עם ה "1 ל- 100" שאנחנו תמיד מדברים עליו פה בצחוק? , למשל, זה ש 1 ל -100 אנשים שנכנסים לקרוא פה הודעות , הם לא סוכנים של תפוז, או זה ש 1 ל- 100 אנשים (שהם לא סוכנים של תפוז) שקראו את הסקירה שלי על הוייפרס קנו את הבוקסה שהמלצתי עליה? , אז אתה אשכרה ה-1 הזה. מדהים :)

arieltr

New member
Youth of America

הסקט ושמע צלולייד, האלבום השני שלהם תפור בדיוק למידות שלי.
זה אלבום ע נ ק ולי הספיק לשמוע את 10 הדקות המהממות של הטייטל טראק שהמלצת עליו אז, בשביל לדעת שזה עולה קילומטרים רבים מעל לפאנק 3 אקורדים שאני לא צריך באוסף שלי. 6 רצועות בכל אלבום מ-1981 אומר דרשני (וזה בטח היחיד שהעיז לעשות את זה).
הבוקסה שווה רק בשביל זה.

שמעתי גם את האלבום הראשון בינתיים והבחור הזה, סייג', בהחלט עשוי מחומר טוב. הצליל של הגיטרה שלו מחוספס ומלוכלך מצד אחד, נקי מפוקס וחד מצד שני, ויש יופי של ריפים/הוקים שבנויים טוב מאוד. מייד התיישבו עלי בנינוחות 5 מתוך 11 הרצועות והשאר בדרך.

בשלישי עוד לא נגעתי. לא ממהר.

(יש אגב עוד אלבום שיושב לי על הכוונת מסשן ה-א'-ב' וזה מאטל בוקס. לא נראה לי הסיכוי בחנויות גבוה למציאה, אבל הוא ברשימת המבוקשים בהחלט)

Celluloid Hero

New member
YOA מדהים

הזייתי, חייתי, דורסני ופאקינג אפי. לא מכיר עוד אלבום פאנק כזה, או משהו שבכלל מתקרב. אל תצפה ממטאל בוקס לכאלו דברים (אפילו שהוא, והאלבומים של WIRE , הם די מקור ההשפעה הכי גדול על טיפוסים כמו סייג'). מטאל בוקס זה משהו בין אלבום קראוט, לאלבום דאב, לאלבום נוייז, לאלבום דיסקו שממש אבל ממש אבל ממש השתבש..

ואם הולכים חזרה לרשימה ההיא, לדעתי גם המישן אוף בורמה ייתלבשו עליך יפה. שמע, אני פתאום מרוצה מעצמי שדחפתי לשם כל כך הרבה להקות שלא מייצגות את הז'אנר בשיט :)

מקנא בך

מעט חוויות מוזיקליות משתוות לפעם הראשונה שבה שמעתי את over the edge. בקיצור, יש לך למה לחכות!
לצערי, רוב האלבומים האחרים של הווייפרז הם אאוט אוף פרינט (אם אתה לא מחשיב את ה- CDRים שסייג' מוכר באתר שלו). שווה בכל זאת להתאמץ ולחפש את land of the lost ואת the circle שלהם. אני מאוד אוהב גם את אלבום הסולו הראשון של סייג', straight ahead, למרות (ואולי בגלל) שהוא קצת שונה מהווייפרז.

מצטרף להמלצה על mission of burma. שלא יעבדו עליך עם השקר הכ"כ נפוץ הזה, שהאייטיז היו העשור המוזיקלי הכי גרוע אי פעם. להיפך.

arieltr

New member
אין ספק

שהאייטיז לא היה אסון מוזיקלי בסדר גודל שנוהגים להצמיד לו.

אני חושב שבראש ובראשונה התווית הזו נצמדה לעשור הזה בגלל אוסף האלבומים המחורבנים שיצאו בו והיו מעשה ידיהם של מוסיקאי שנות השישים והשבעים שפתאום איבדו את הידיים והרגליים והפופיק. ושאתה מוסיף על זה סיוטים כמו בוי ג'ורג', מועדון התרבות ולידתה של ה-MTV קל להבין מדוע רבים מעדיפים לטרוק את הדלת ולא לתת לעשור הזה להיכנס הבייתה.

אבל כמובן שאי אפשר להתעלם מכל להקות האנדרגראונד האמריקאי שהצלולייד עשה להם קמפיין פה בשנה האחרונה, שעד עכשיו לא ברור איך הליכוד, יחימוביץ' או שאר הסוררים לא השכירו את שרותיו שיצאו למערכת בחירות. עוד מחדל לאוסף הציבורי. ולא רק האנדרגראונד, כמו שרואים בשרשור של הקיור פה למטה. לא חסרה מוסיקה. רק אולי צריך עט חפירה קצת יותר גדולה מהסבנטיז.

Celluloid Hero

New member
האמת שבשנה האחרונה

אני לא מנהל שום קמפיין לטובת האייטיז, אם כבר, אז הפורום מנהל אותו :) . עברתי הלאה למען האמת. האייטיז עכשיו בשבילי הם חלק שווה ואינטגרלי מהספרייה שלי. לא אוהב אותם יותר או פחות מכל עשור אחר. חוץ מזה, די מטופש לנהל קמפיין לטובת עשור. כל עשור, כשחושבים על זה.. (אלא אם באמת היו משלמים לי).

Barmelai

New member
שמע סידרת אותי

עד ששמתי לב שהורדת את שאר החלקים לדפוס הספקתי להגיע ל Summer in Paradise, חוויה לא משהו (מהביקורות: "What would the Beach Boys be like if Brian Wilson were banned and lead singer Mike Love ruled the roost? Like this -- writing bad new songs, recording bad covers of old songs -- a pointless parody of themselves).
ואם בנושא הביץ' בויז עסקינן (נעימת הנושא של פליפר זה הם, לא?
), איך זה שבפורום כל כך ביצ'בויז פרנדלי כמו זה, איש לא התייחס לחדש שלהם, That's Why God Made the Radio? הביקורות אגב, חיוביות ביותר.

Celluloid Hero

New member
התשובה בגוף השאלה

קשה, קשה לי עם הטיפוס הזה מייק לאב, ועם כל מה שהוא שם את השם שלו עליו. אפילו יותר מזה שקשה לי לשמוע אלבום ביץ' בוייז בלי קרל ודניס וילסון. אבל שמעתי בזמנו את כל השירים בוטיוב ואהבתי. כנראה שהיתי גם מזמין מייד, אם זה היה אלבום סולו של בריאן וילסון או הוצאה משוחזרת חדשה של סמייל. זה קיבל דחייה ממני בינתיים. כנראה שבעניני אחת הלהקות האהובות עליי, אני טיפוס הרבה יותר בררן וחשדן, ואולי טוב שכך.

White Chef

New member
היתה לי ביקורת מוכנה לגמרי

בראש, זאת אומרת. פשוט התעצלתי לתרגם אותה לתפוזית. יום אחד, אם יהיה לי כוח ותהיה דרישה, אני אכתוב אותה ואפרסם כאן. יש הרבה מה להגיד על האלבום הזה ועל הסיפור סביבו.

Celluloid Hero

New member
מה אפשר להגיד

חוץ מ -לך על זה. אני מן הסתם אשמח לקרוא, והרי אנחנו יודעים שהברמלאי כבר כוסס ציפורניו בציפייה :)

Celluloid Hero

New member
ומה שמוזר לי בכל השירשור הזה...

זה חוסר הציפייה לסקירת הקראוט הבאה שלי. ומה אם אני אתחייב על הסקירה הכי גרועה עד כה? :)

למעלה