AllowCustomPaging="True"

yossikz

New member
AllowCustomPaging="True"

בקוד המצ"ב אני לא מצליח להתקדם לעמוד הבא. מה חסר בקוד ? Sub MyDataGrid_Page(ByVal sender As Object, ByVal e As DataGridPageChangedEventArgs) MyDataGrid.CurrentPageIndex = e.NewPageIndex startIndex = MyDataGrid.CurrentPageIndex * MyDataGrid.PageSize Response.Write(startIndex) BindGrid() End Sub asp:DataGrid id="MyDataGrid" AllowCustomPaging="True" AllowPaging="True" PageSize="10" OnPageIndexChanged="MyDataGrid_Page" runat="server">

Zeliran

New member
מה שאני לא מבין כאן זה

א. למה לא ישרת את הקוד לשמאל ב. למה היית צריך כאן CustomPaging (אולי בעצם אני טועה.. אחרי הכל לא ממש יצא להתעסק עם customPaging)

yossikz

New member
בעצם אני רוצה להציר רשימה ולאפשר ער

כל מה שאני רוצה זה להציג רשימה מבסיס הנתונים. את הרשימה אני רוצה לאפשר עריכה לא הצלחתי לחלק את הרשימה לדפים ולאפשר עריכה וקבלתי הערה לעשות זאת דרך מספור ידני. מצ"ב קוד אחר שעובד בסדר אבל לא שומר את העדכון ולא ברור לי למה.

Zeliran

New member
למה לא?

אתה יכול לאפשר DefaultPaging ולהוסיף קוד בסיסי להעברת עמוד ובשביל לערוך את הנתונים שב dataGrid אתה יכול להוסיף כפתורים של Edit Update Cancel ולהוסיף לכל אחד את הקוד המתאים..

yossikz

New member
אבל update משום מה לא מעדכן

אכן כך עשיתי אבל בקוד שאמור להתבצע ב update עובד לכאורה נכון אבל הוא לא מעדכן. כנראה שיש לי טעות בביצוע העדכון

Zeliran

New member
זה בגלל ש

הקוד הזה לא אמור לעדכן את ה dataGrid ולא את ה DB, אלא משהו עם paging אני מניח... מה את רוצה לעשות? עדכון ה datagrid לאחר שערך תא שונה ע"י edit או שלעדכן את ה DB?

yossikz

New member
עדכון datagrid ובסיס הנתונים

אני מעוניין שלחיצה עלupdate תעדכן את הנתונים המוצגים ב datagrid ובבסיס הנתונים

yossikz

New member
בדקתי אין דוגמא של דפדוף ועריכה

עברתי על הדוגמאות לא מצאתי חלוקה לדפים בשילוב עם עריכה ועדכון איך מתקדמים הלאה

Zeliran

New member
אתה יכול להסביר לי

מה הקשר בין הדפדוף ולעריכה? כידוע לי אין קשר.. ככה שאתה פשוט יכול להוסיף אופציה של paging ואופציה של עריכה...

yossikz

New member
לכאורה אין קשר אבל יש

בתוכנית עריכה שעובדת הוספתי דפדוף ומרגע זה יש לי בעיה אם אני מוריד את הדפדוף התוכנית חוזרת לעבוד היטב. חפשתי הרבה אבל לא מצאתי דוגמא אחת של עריכה בשילוב דפדוף

למעלה