Allen & Lande - the battle

powermetal1

New member
Allen & Lande - the battle

the battle הוא אלבום שבו משתפים פעולה הסולן Jorn Land (שהיה במספר להקות כמו Vagabond, Ark, Beyond Twilight, Millennium, the Snakes והוציא גם שני אלבומי סולו אבל הוא זכה להצלחה הכי גדולה שלו כסולנה של להקת הפאוור מטאל Masterplan) ו-Russell Allen סולנה של להקת הפרוג מטאל האמריקאית Symphony x( יש כאלה שאומרים שהם משלבים פאוור ויש כאלה שאומרים שלא אבל אני לא אכנס לזה עכשיו),הוא גם הוציא אלבום סולו אחד. הצד השלישי בפרויקט הזה הוא הגיטריסט של להקת last tribe (שעושה רוק מלודי לפי מה שהבנתי)Magnus Karlsson שכתב את המוזיקה באלבום,גיטריסט מצוין.את המילים באלבום כתבו כמובן לאנד ואלן. מה שמאפיין את שני הסולנים המצויינים האלה היא השירה "המלוכלת",המאוד מלודית ובעלת הרגש המדהים שלהם,בהחלט מבין הקולות הטובים ביותר בעולם המטאל. הליריקה הולכת יותר לכיוון של הליריקה של מאסטרפלאן-ליריקה מציאותית ולא פאווריסטית כול כך(וטוב כך). רק היום השגתי את האלבום הזה ומשמיעה ראשונה הבנתי שזה אלבום מדהים,ללא ספק מעריצים של שני הלהקות יהנו מהאלבום המשובח הזה. אני ממש אוהב את לאנד,לדעתי הוא סולן מדהים והאלבום הזה לדעתי קצת יותר טוב מהשירים שלו עם מאסטרפלאן כי אני לא מת על המוזיקה שלהם. הנגינה באלבום מאוד שונה משל symphony x כי האלבום הוא יותר בכיוון של הפאוור מטאל/רוק כבד מלודי אבל היא בהחלט טובה. בקיצור אני ממש ממליץ על האלבום הזה
השירים באלבום: 1. Another Battle (Jorn & Russell) 2. Hunters Night (Russell) 3. Wish For A Miracle (Jorn & Russell) 4. Reach A Little Longer (Jorn) 5. Come Alive (Jorn & Russell) 6. Truth Of Our Time (Jorn & Russell) 7. My Own Way (Jorn) 8. Ask You Anyway (Russell) 9. Silent Rage (Jorn & Russell) 10. Where Have The Angels Gone (Jorn) 11. Universe Of Light (Russell) 12. The Forgotten Ones (Jorn & Russell)

powermetal1

New member
כן לפי מטאל ארכייבס הם

Melodic/progressive metal והשם משפחה של יורן הוא לאנדה אין לי מושג למה אני תמיד רושם לאנד.

Musta Susi

New member
גם שמעתי כמה שירים שלהם שלא נשמעו

לי כל כך רוק...מילא. יופי של סקירה

למעלה