ALLa+Da´Lord

DJ$upreme

New member
זה בכל זאת יקח לנו כמה שבועות

בינתיים אתה מוזמן כמה ספרי ההיסטוריה, ולהראות לי איך בדיוק שנאה וגזענות פתרו בעיות בעבר.
 
הכוונה היא כמובן למוות אלים

והספר מלחמה ושלום הוא אינו דוגמה הרלוונטית לטיעונייך.
 

omritoto

New member
אולי הבעיה של סקוטלאניד,היא שהיא מל

אולי הבעיה של סקוטלאניד,היא שהיא מלאה בסקואוטים!\ מתוך הסרט לב ארי זה משפט אירוני קצת אבל אולי קשור למצב שלנו אולי הבעיה ביהודה שומרון ועזה היא שהיא מלאה בפלסטינים! נחמד לא?
 

DJ JuVi

New member
ממש לא נחמד. כל אחד מנסה ליצור משפט

מה זו השטות האידיוטית הזו?! המשפט על סקוטלנד (ואני לא יודע אם בכוונה עיוותת את שם המדינה והאנשים!) נאמר בצחוק, וזה ברור. כי הסקוטים...הם סקוטים. אבל להגיד משפט כמו שאמרת על הפלסטינאים זה ממש טפשי, וכן - מסית! באותה מידה אפשר להגיד שהבעיה ביהודה שומרון ועזה היא שיושבים הערים האלו מתנחלים! או שהבעיה היא שבירושלים יושבים יהודים... אולי תפסיק כבר יא גזען אידיוט מטופש?! אתה לא רואה מה שאתה עושה?! לצערי אולי הגענו עכשיו לנקודה שצריך למחוק את השרשור המוגזם הזה בלי קשר לדיעות של המשתתפים או המוחקים! זה ממש מוגזם! אתה בכלל לא רואה או מבין מה אתה כותב, הא?! אנשים ב-א-מ-ת לא מבינים את הכוח שיש למילים... ואת הזהירות שבה צריך לנקוט כששולפים משפטים טיפשיים מהסוג הזה!
 

EmGee

New member
אם מוות זה דבר טוב אז המחבלים הם גם

אנשים טובים, לא?
 

DJ$upreme

New member
תגובה להצעה

מר תאני, שקלתי את הצעתך, והחלטתי לסרב לה. 1. עם כל הציניות אני עדיין רוצה להאמין שיש אפילו פוליטיקאים שלא מונעים רק על ידי שנאה. על ידי פופוליזם אולי, אבל שנאה זה נראה לי קצת רחוק מדי. 2. למרות שאכן אין דבר טוב במוות אלים, אין להכחיש שיש מקרים שבהם קשה לראות פתרון אחר, שבהם אין דרך אלא למנוע באמצעות מוות אלים את מותם של אחרים, החפים מפשע. 3. נכון, צריך להתעלות מעל הגזענות, אבל שכחת דבר אחד חשוב: מה לגבי התימנים?
 

DJ JuVi

New member
אתה יודע מה עשית כרגע???

אנ מקווה שאני לא טועה- אתה כרגע נתת לגיטימציה לפיגועים! לא ככה?! אסור לשכוח שמחבלים באים והורגים את החפים מפשע, שלא יכולים להחליט החלטות!!! אז אתה אמרת בעצם שכל אחד יכול להחליט מהו הקו האדום שלו, הנקודה שבה אין מנוס מהרג- וללכת להתחיל לפוצץ!
 
למעלה