תשובות
שם: לונה3
תעודת זהות: 00001111-2
מספר כרטיס אשראי: 4580-5691-6702-7813
סדרות החודש:
- שידורים של "המשרד" ביס קומדי - נהניית שוב מאוד, לצערי הגענו לעונות שאחרי מייקל אבל עדיין די כיף. (אגב ג'יימס ספיידר שחקן שכבודו במקומו מונח, אבל התפקיד שהוא עושה שם בתור רוברט קליפורניה - זו דמות מעיקה! וארין הרבה יותר מצחיקה משזכרתי.)
- התחלתי סטארגייט, אבל אני עוד לא בשלב שאוהבת אותה (בתקווה שיגיע שלב כזה).
- Baby Reindeer - סדרה שיש בה ערך, אבל אני לא יכולה להגיד שנהנייתי ממנה.
סרטי החודש: אין.
שירי החודש:
שיר חדש של הקיפנס - I GO MEOW
ספרי החודש: The very secret society of irregular witches - לא איזה יצירה גדולה, אבך ספר קליל וחמוד מאוד, פיל גוד כזה. עכשיו אני מחפשת את הספר הבא שלי.
דמויות (אהובות) החודש: ארין מהמשרד
דמויות שנואות/מעיקות של החודש: רוברט קליפורניה מהמשרד
שחקני החודש: אלי קמפר (ארין)
קראשי החודש: ארין (גירל קראש)
ציטוט חודשי: בטח משהו של מייקל סקוט. אוקיי דוויט שרוט מהרגע, מנסה למכור אירוע יום הולדת בחווה שלו לרוברט קליפורניה: "יש לנו מגוון של חבילות יום הולדת. בחבילת הבדיל יש הכי פחות עיזים. זה לא בלי עיזים, עדיין יש 10-12 עיזים, תלוי בזמינות שלהן."
סיבה למסיבה: הוצאתי אפליקציה ראשונה!
[למתקדמים] סיפור החודש: אכלתי הרבה יותר מידי מצות.
למה אתם מצפים בחודש מאי: לשום דבר טוב.
היום, 1 במאי, הוא חג הפועלים. לטובת/נגד מה/מי אתם פועלים ואיך? לא יודעת! למה שאלתי את זה
איזה סדרת טלויזיה מתאימה לחג הזה? סופרסטור. במיוחד בעונות שהם נלחמים על הזכויות שלהם שם וכל זה.
ספרו לי על הרגלי הגרביים שלכם: איזה צבעי גרביים יש לכם? האם כולן אותו דבר? כולן באותו אורך? האם יש לכם בודדות שהשניה נעלמה, ומה אתן עושים איתן? האם טורחים להתאים גרביים תמיד או שיכולים לצאת מהבית עם גרביים לא תואמות? האם יש לכן גרביים שונות לנסיבות שונות או מקומות שונים? האם יש לכם גרביים עם חורים שאתם ממשיכים ללכת איתן בכל זאת? ואם כן - למה? וכמה זוגות גרביים בערך יש לכם?
אז זהו שלאחרונה עשיתי "סדר" במגירת הגרביים שלי, וגיליתי ש:
יש לי בערך 70 זוגות גרביים
היו במגירה בערך 20 גרביים בודדות שבת הזוג שלהן נעלמה. עשיתי צעד שהרגיש לי מהפכני ואמיץ ו-זרקתי אותן לפח!!
רוב הגרביים שלי הן לבנות, קצתן אפורות ומיעוט צבעוני יותר.
את הצבעוניות אני לרוב לובשת רק בבית בחורף, או מתחת למגפיים שלא רואים אותן ממילא. כי זה מרגיש לי קצת ליצני לצאת מהבית עם גרביים צבעוניות.
ורוב החיים שלי לא הייתי מעלה בדעתי לצאת מהבית עם זוג שאיננו זהה בדיוק, אבל בשנים האחרונות הבנתי שזה לחלוטין לא משנה כי אף אחד לא רואה.
אני לא אלך עם גרב אחת לבנה ואחת אפורה, אבל אני כן הולכת עם גרביים לבנות שיש עליהן עיטור/כיתוב וכו' אחר, ומרגישה מורדת
מי הסופר/ת האהוב/ה עליכם ביותר, או שקראתם הכי הרבה ספרים שלו/ה?
בעבר הרחוק קראתי הרבה ספרים של אסימוב, של קוני וויליס, ועוד רבים ששכחתי. כרגע אני מאוד אוהבת את אנדי וויר, בלאק קראוץ'... יש לי הרגשה שאני שוכחת הרבה.
מהי מטרת העל שלכם בחיים?
להמנע מכאב (פיזי ורגשי). (אני יודעת שזאת לא מטרה ברת השגה כמובן)
באיזו מדינה (לא ישראל) הייתם בוחרים להיוולד אם יכולתם לבחור, ולמה דווקא שם?
בהנחה שאני לא נולדת יהודיה, כן? אז אני מחפשת מקום תרבותי, מתקדם, שלא קר בו מידי ולא חם מידי, נטול מלחמות וקונפליקטים פוליטיים משמעותיים בתקופת חיי... לא יודעת, כאילו משהו כמו נורווגיה אולי, אבל בלי הקור. אולי אוסטרליה מתאימה? או דרום קוריאה?
מה הרוטב הכי טוב שיש?
רוטב פטריות וזוהי התשובה הנכונה היחידה!!
מישהו הציע לי רעיון שבגלל שהעולם שונא אותנו (היהודים) ולא חושב שמגיע לנו מדינה משלנו וכולם נלחמים בנו, אז שנהפוך למדינה של פיראטים שחיים בספינות. מה דעתכם על הרעיון?
יש לי עם זה בעיית קשה כי אני סובלת מבחילות בשייט. אבל חוץ מזה אני יכולה לראות בזה כמה יתרונות. לא רבים עם אף אחד על אדמה. אפשר להפריד בקלות בין מגזרים שלא מסתדרים יחד (ויש לנו הרבה כאלה). אפשר לטייל בעולם ולראות הרבה מקומות יפים תוך כדי זה שלא מתרחקים מהבית.
ורואים דולפינים ולוויתנים. כמובן שבסערות זה יהיה קשה, אבל גם למדינות שחיות על אדמה הרבה פעמים יש סופות שגורמות נזקים קשים.
תמונה/וידאו/בדיחה/משהו שבא לכם לחלוק איתנו?
Synanceia verrucosa, the reef stonefish or simply stonefish, is a species of venomous, marine ray-finned fish, belonging to the subfamily Synanceiinae which is classified as being within the family...
www.facebook.com
Just in case you missed the eclipse this week… 🌖🌗🌘…Check out our Etsy page (link in bio) or DM me for custom orders 💛…#eclipse #solareclipse #sun #moon #oragecat #cathat #blackhat #hatsoncats...
www.facebook.com