ALL - אתה חייב לקרוא את זה..

ביילי_007

New member
ALL - אתה חייב לקרוא את זה..

למרות שהבטחתי שאני לא אכנס יותר לפורום דו-קיום, אבל ראיתי משהו חשוב מאוד בשבילך ALL - זה ע-ב-ד למשהו אחר... המכתב שפרסמת....מגניב..גם אני אלך ואנסה את זה..
 

all

New member
ביילי, אינני מבין בדיוק על מה אתה

מדבר. אבל אנא ממך, גם הדו-קיום וגם פורום הדו קיום, זקוקים לך! אין ספק שהדרך לפנינו היא ארוכה, ואולי אף מעבר לזמן חיינו. אך הדו-קיום הוא איננו בחירה, הוא תכתיב מלמעלה! כפי שאני מעריך, לא אנו ולא הערבים לא יעלמו באופן מפתיע מעל פני האדמה. (כמובן שאינני רוצה לחשוב על כל מני אפשרויות של מלחמה לא קונבנציונלית). ולכן דו קיום היא אינה אופציה, היא הכרח, היא הדבר היחיד שאי פעם יהיה כאן. יש האומרים שכבר אין דו- קיום. זו טעות בילי, דו קיום היה, ישנו ויהיה. אולי בטעות הם מנסחים את עצמם ובעצם רוצים לומר שהדו קיום כרגע הוא רע!!! ובכך הם צודקים. אך אנחנו ובמיוחד אתם, הנוער, חייבים כל הזמן לדבר זה עם זה, כל הזמן להראות לצד השני את הנקודה שלכם ולראות את זו שלהם, גם כשמתנהלת כאן מלחמה עקובה מדם, כשיום יום בכל צד ישנם הרוגים. ולא על מנת לנצח באיזה ויכוח, רק על מנת לראות ולהראות זה לזה שכולנו הם רק בני אדם, שתי רגליים, שתי ידיים וכו´. וכל השאר (דפוסי סתנהגות, נורמות, דת, לאום ומסורת) הם דברים הניתנים לשינוי. זכור את משפטו של "היהודי זיס"(שייקספיר). אם תדקדקונו, האם לא נצחק? אם תעקצונו, האם לא נבכה? אם תדקרונו, האם לא נדמם? אם תהרגונו, האם לא נמות? אתה מעוצבן, תצרח, תכעס, תקלל. מקסימום יחסמו אותך ליום או יומיים, אבל אל תלך, כי זה לא יעזור לך. כל מה שתשיג בזה, הוא דו קיום רע שאף אחד גם לא מנסה לשנות אותו. ממתין לך. תנוח תתאושש ותחזור. שלך, הזקן עם האלצהיימר!
 

ביילי_007

New member
שוקור, ניצל אותי פעמיים

שוקור ניצל את הרחמנות שלי, ורכב על גבי, בנוסף שלא קיים אפילו תנאי אחד ממה שקבענו באותו יום. אני קיימתי, אולי אני טיפש שהאמנתי לו, אולי אני באמת תמים...אולי אני נוצלתי על ידי בן גילי, (גם אני בן 17) אולי טיפש-עשרה... בכל מקרה, אני לוקח פסק-זמן, נמאס לי להלחם באנשים שתוקעים את הראש שלהם באדמה (כמו שוקור). אוהב אותכם מאוד - ביילי
 

all

New member
צחק ולמד!!!

מספר הפעמים שעבדו עליי, צחקו עליי, דפקו אותי, הם מעבר למה שהזכרון מאפשר לי. לפחות 3 פעמים בחיים קיבלו אותי לעבודה, רק על מנת לאיים על אדם אחר שדרש תוספת. ברגע שהאיש ראה שהוא בר תחליף, נזרקתי החוצה! עזתי אחד, שמסרתי לו והתקנתי אצלו מערכת בשווי של 25000$, טוען בפני מנכ"ל החברה שלי, שמסר לי את כל הכסף במזומן! (הוא אף הסריט אותי על קלטת וידאו, מקבל מידייו חבילה), זו מתנה אישית טען האיש בפני, לא משהו רציני אבל הוא עומד על כך שאקח את זה. ואכן בחבילה היו רק בקלאוות. למזלי איש לא קנה את הסיפור שלו. זהו זה ביילי. בעבר נהגתי להתעצבן, לשנוא, אף לזרוק כוסות על קירות. אך היום אני מת מצחוק ואומר לעצמי, אידיות פתי שכמותך, שוב צחקו עליך. ויחד עם זה אני לומד, לומד לזהות בין עמית לטורף, לומד במי לבטוח ובמי לא. אך קודם כל צוחק עד שאני לא נושם כמעט. כפי שאמר ניטשה: "מתי סיזיפוס יפסיק לסבול מהעונש הנורא שהאלים הטילו עליו"? "רק כשילמד לצחוק גם על עצמו". קח לך חופש, תנוח. אך אל תשכח גם לחזור. וצחק על כל דבר רע שקורה לך, זה מוציא מהרע את העוקץ!
 

אבו-דני

New member
all חיי נפשי הגם אם עזבי את תפוז

בגלל המחיקות המעצבנות שזה כבר חצוף... בגלל הגזענות באקטואליה שהיא כבר פשיזם צרוף אני חוזר מדי פעם להציץ בך ובביילי כלום לא אמצא תקוה? אני כל אימת שרוצה לדעת מה חדש מה נשתנה מציץ.......ונפגע משכמכם ומעלה, דם כחול, אינטלגנציה נדירה חבל שאתם נמצאים במשורה.. רק דעו לכם שיום יבוא ונדע מה עלה בגורלם של האנשים הרואים נכוחה המורמים מעם שלכם האבו......כמו גלי צה´´ל............ כל הזמן
 

all

New member
תודה אבו-דני

מתגעגע אליך, עמית לדעה, עמית לחוכמה ועמית לרמה!
 
למעלה