Aldorath or Aldoreth

Aldorath or Aldoreth../images/Emo12.gif

מישהו מכיר את הדמות הזאת? אני אפילו לא בטוחה באיות הנכון... אמורה להיות דמות דמיונית כלשהי, פגשתם אותה אולי? תודה

חן 1111

Active member
לדעתי האיות הנכון הוא Eldorath

ובגוגל תמצאי המון. זה מתוך איזה משחק מלחמה דמיוני עולמי באינטרנט או משהו כזה. יש שם מדינה בשם ELDORA, ורבים מן המשתתפים בוחרים לעצמם את השם ELDORATH. יכול להיות שהמקור מושפע מ-ELDORADO ???

תודה ותשובות לשניכם ../images/Emo13.gif

בגוגל מצאתי רק אתרים העוסקים בעיר שזהו שמה, בארה"ב, ובחברת קונסטרוקציה בשם זה. בכל אופן אני כמעט בטוחה שזה ALDORATH או ALDORETH, אין לי תמונה, אני רק שומעת את זה בפסקול של הסרט. לדעתי אין שום קשר לאלדורדו. אולי משהו מסרט מצויר... הדמות אמורה להיות משהו עגול וירוק. כמו מין סמיילי ירוק כזה. אתה מספר לי על משחק באינטרנט - יש לך אולי דרך להגיע לאתר או עמוד כלשהו המדבר על המשחק או על הדמויות בו?

חן 1111

Active member
מצטער, באיות eldorath זה מופיע

בגוגל אולי 700 פעם, ובכל זאת אני לא מצליח להבין מה זה. אני רק מתרשם שזהו שם שמופיע באגדות, מדע בדיוני ואיזשהו משחק רשת שמבוסס עליהם. תנסי בגוגל eldorath. ואולי במקרה שלך פשוט נתנו לדמות כלשהי שם מהאגדות אבל שם הוא סתם שם כמו למשל הרקולס.

Fanja

New member
כנ"ל עם aldoreth

קראתי קראתי ולא הבנתי מה זה ... חוץ מזה שזו דמות (אולי אכן ירוקה) אגדתית

Gongor

New member
שאלתי איזה 20 חבר'ה שלי

מפורום פנטזיה (אמריקני). בינתיים אף אחד לא יודע, אבל אם תהיינה התפתחויות, איידע.

אלף תודות לכולם ../images/Emo70.gif

תשמעו, הירוק הזה, שלא נתן לי מנוח הוא חלק מחומר שאני מגישה היום בצהרים. אז אם מישהו יקבל מידע עד השעה 12:00 תגידו לי. אם אחרי - אל תגידו לי,
שלא אוכל את הלב...
שוב, תודה לכל מי שנבר וחיפש וניסה ושאל

Eldad S

New member
רגע, האם את לא צריכה

את הדמות בצורתה העברית? אלדורת לא עונה על הכול?

Fanja

New member
רדה, י שמשהו בדבריו! ../images/Emo13.gif האם

את תריכה להסביר מיזה או רק לנקוב בשמו, כי לבטח אין לו שם עברי....

זה בסדר פנג'ה ../images/Emo13.gif וכולם../images/Emo26.gif

הפעם זה לא היה רק השם. הפעם התהפכו קצת היוצרות. היה לי קטע סרט, ללא תמליל (!), עם פסקול לא ברור, רק עם תמונה מטושטשת של משהו שנראה כמו עיגול ירוק בהיר עם עיניים. הייתי צריכה למצוא מענה קולע למה שנאמר וחשבתי שיקל עלי לעשות זאת אם אדע יותר על הדמות. אם בדר"כ אנחנו נותנים הקשר ומבקשים תרגום, הפעם חיפשתי דווקא הקשר, על מנת לענות נכון יותר. אבל בגלל הדד ליין לא יכולתי לחכות יותר ועקפתי את זה איכשהו. אני מודה מכל ה
לכל מי שניסה לעזור. יום טוב לכולם

Y. Welis

New member
מי כבר יזכור עיגול ירוק עם עיניים

אם כי אותו אני כן זוכר - Slimer מהסרט 'גוסטבאסטרז'

למעלה