Alarm ל - Task ...

Alarm ל - Task ...

כשאני קובע משימה חדשה ב - Outlook אני מגדיר אותה עם Alarm . אולם המשימה עוברת לפאלם ללא ההגדרה הנ"ל . יש פיתרון ? אני מעוניין שלכל Task תהיה תזכורת.. גמר חתימה טובה הרבה בריאות אמנון מרגלית

ידועה לי האפשרות.. לא טוב !!

כי אז אני צריך כל משימה אחרי שהוגדרה במחשב להכנס אליה בפאלם ולהגדיר לה Alarm... לא טוב !! רוצה שהמשימה תעבור כולל הגדרותיה...(בקיצור אני עצלן...) גמר חתימה טובה הרבה בריאות אמנון מרגלית

yoavs

New member
אני לא מכיר Alarm במשימות של הפאלם

אני יודע שיש בתוכנת ToDo Plus, שווה לבדוק אם זה מסתנכרן עם ה- Outlook

זהו...שלא !

אני כמובן מתכוון ל Alarm באפליקציית ToDoPlus וה - Outlook לא מעדכן אותה שכבודו רוצה Alarm . ממש חוצפה...... גמר חתימה טובה הרבה בריאות אמנון מרגלית

hanani

New member
אין בעיה - זה עובד

ה - ALARM כשמסומן בפגישה באוטלוק - (2000 אצלי) הוא גם עובר לפאלם בסינכרון... ורואים ליד הפגישה בפאלםסימנצ´יק קטן של שעון.

k_rami

New member
האם יש פתרון ??

לפי מה שראיתי, ל TODO בפאלם אין בכלל את האופציה של תיזכורות. אני משתמש ב- DateBK שם קיימת האופציה. אבל - כאשר אני מסנכרן, שעת התיזכורת מופיעה בOUTLOOK כתוספת הערה לפגישה ולא כתיזכורת OUTLOOK. טירדה גדולה !! עצות ?

נכון אבל...

אני משתמש ב - TodoPlus שיש לו אפשרות רק לא מקבל את העדכון מה - Outlook . האם האפליקציה בה אתה משתמש מקבלת עידכון כזה ? אמנון מרגלית

k_rami

New member
לא. גם ב DateBK קיימת

האפשרות לתזכורות לTODO אבל זה אין עדכון מה-OUTLOOK. בדיוק לפני שנייה לחצתי על SEND על הודעה עם שאלה לתמיכה הטכנית שלהם. אעדכן כאשר תתקבל תשובה. רמי

למעלה