Alanis Warns Avril

Rוית

New member
Alanis Warns Avril

Canadian rocker Alanis Morissette has warned her fellow countrywoman Avril Lavigne not to be fooled by the "illusion" of fame. The Ironic star has branded teen sensation Lavigne "an incredible talent" but is worried the SK8er Boi newcomer will find her life in the spotlight a daunting experience. She says, "The greatest challenge is to navigate the illusion of fame and the effects of it. Feeling separated by it. My naive thought before fame and what I experienced was that it would connect me with people, but a lot of the time it actually didn't. "So being able to navigate within that and still reaching a sense of normalcy, whatever that means, is a challenge. "All I would want to offer Avril is a sense of someone to come to. Or just to relate to or to know she's not alone. "Because it can be an extremely isolating experience, that kind of fame she's experiencing. She's an incredible talent, so it would be a crime not to share it."​
לקוח מתוך teenmusic.com

the hell man

New member
תוכלי לתרגם את הקטע כי.............

מדובר ב2 הזמרות האהובות עליי (אבריל יותר אבל) ואני 5יחידות באנגלית אבל כבר 1:30 בלילה ואני ממש לא מרוכז.................. אני אוהב את אבריל כבר איזה חצי שנה ורק עכשיו אני חושב לעצמי איזה שיר מצויין זה: Joining You וחבל שהיא לא שמה את השיר: I WAS HOPING בגירסא האקוסטית באלבום שלה כי המקורי מוכער..........לדעתי

Rוית

New member
אין בעיה

רק לפי התרגום-נראה לי התבלבלת קצת: "אני אוהב את אבריל כבר איזה חצי שנה ורק עכשיו אני חושב לעצמי איזה שיר מצויין זה: Joining You וחבל שהיא לא שמה את השיר: I WAS HOPING בגירסא האקוסטית...." לפי הדוגמאות שירים שנתת אני מניחה שהתכוונת לאלאניס לא?
ואפילו השעה-הנה התרגום בכלליות: הקנדית הרוקיסטית אלאניס מוריסט הזהירה את היוצרת בת מדינתה אבריל לוין לא להיות מושלית ע"י האשליה של התהילה. הכוכבת האירונית (התלהבו פה מהמשחקי מילים עם השירים שלה מה..) סימנה את כוכבת הנוער הסנסציונית לאבין "ככשרון לא יאומן" אבל הזהירה את הפנים החדשות ("SK8er Boi newcomer" נו באמת
) שהיא תמצא את החיים שלה באור הזרקורים כנסיון מפחיד. היא אומרת: "האתגר הגדול ביותר הוא לנווט את האשליה של תהילה ואת האפקט שלה. להרגיש מופרדת מזה. המחשבות התמימות שלי לפני תהילה ומה שחויתי היו כך שזה קירב אותי לאנשים (או חשבתי שזה יקרב אותי לאנשים, הסתבכתי קצת עם המשפט הזה) אבל רוב הפעמים זה למעשה לא היה כך. "כך שלהיות מסוגלת לנווט בתוך זה ועדין להגיע לתחושת נורמליות, מה שזה לא אומר, זה מאתר. כל מה שאני רוצה להציע לאבריל זה תחושה של משהו לבוא לקראתו. או רק להזדהות אליו או לדעת שהיא לא לבד. בגלל שזו יכול להיות חוייה מאוד מבודד, התחושבת תהילה הזו שהיא מתנסה בה. היא כשרון עצום כך שזה יהיה פשע לא לחלוק אותו." זה בערך מה שהמאמר אמר, זה די קשה לתרגם משפטים שאלאניס אומרת כי היא חייבת לסבך להם את הצורה

the hell man

New member
אכן כן../images/Emo70.gif התבלבלתי קרה לי עוד מקרה

הלכתי לפורום : בריטני ספירס (בעעעעעע......) ורציתי להגיד להם שיפסיקו לבוא ולקלל את אבריל (כי הם עושים את זה בפורום שלנו) אז הם אמרו לי: אתה מעריץ של בריטני
נכנסת לכאן אז אתה מעריץ של בריטני
אז אמרתי להם: אני לא מעריץ של אבריל
אני מעריץ של בריטני אני אוהב אותה מאוד
כמובן שהתכוונתי לאבריל אבל הכול התבלבל לי
סורי

the hell man

New member
תודה../images/Emo70.gif זה נכון, אלאניס מסבכת קצת..

אבל אם תקראי את זה שוב ושוב תביני למה היא התכוונה בגלל זה אני אוהב את השירים שלה.............הם "מסובכים" ובגלל זה כיף לשמוע לשיר שוב ושוב עד שאתה מוצא את הכוונה שבשיר........זה מה שמיוחד בה
ולבסוף כשאת מוצאת את הכוונה של השיר את מתאהבת בשיר עוד יותר לא יודע, ככה אני חושב.......

איזה חמוצה אלאניס!!

נותנת עצות לזמרות מתחילות!!!!!! אני חושב שהיא צודקת לאללה כי כמו שאני רואה את זה אבריל לוקחת את ההצלחה שלה קצת יותר מידי בהתלהבות ובסוף יהיה לה את תופעת "פחד הדיסק השני" שהיה גם לאלאניס!

למעלה