Alan Parsons Project

• פותח הנושא afon
  • פורסם בתאריך

afon

New member
Alan Parsons Project

איזה דיסקים אתם ממליצים? למישהו יש פרטים על ה...להקה? הזאת? אם איזה דיסק כדאי להתחיל?

afon

New member
ובכול זאת

אני לא מכיר אפילו אלבום אחד, אין איזה משהו שעדיף? ומה לגבי פרטים על הלהקה? למישהו יש איזה קישור או משהו?

יניבש16

New member
לך על I Robot

מאוד פינק פלוידי. אלבום קונספט מלודי נחמד מאוד. הוא יותר טוב מהאלבומים שלהם באייטיז.

דעה אחרת

שאלו עליו פה ממש לא מזמן. דעתי לא השתנתה מאז: האלבום הראשון שלו, "סיפורי מתח ומסתורין מאת א.א.פו" מצויין לטעמי. כך גם Turn of a friendly card.

oril123

New member
ממש לא נכון האלבומים שלו משנות ה 70

בכלל לא רעים , מצ"ב רשימת מומלצים : Tales of Mystery and Imagination I Robot Pyramid Eve The Turn of a Friendly Card 2 הראשונים הינם הטובים והמתקדמים ביותר שלו השלישי ורביעי טובים אם כי רצוי לסווגם כפופ מתקדם ולא רוק מתקדם, האחרון למרות היותו מסחרי עדיין מכיל כמה קטעים טובים והינו האלבום ה"מתקדם" האחרון שפארסונס הוציא.

לא אמרתי שהם לא טובים

כל נשמעים אותו דבר, אבל נשמעים טוב. הלהקה הזאת מאוד פועלת לפי נוסחאות, ואיכשהו כשהם סוטים מהנוסחא (באלבומים מאוחרים יותר) אז פתאום זה כבר לא נשמע טוב כל כך.

oril123

New member
מה שנכון שהם תמיד השתדלו

"לא להרגיז" אף אחד ולכן הם נשמעים נוסחתיים משהו ולא מאד מאתגרים.

RamiSun

New member
וזה מאוד מרגיז אותנו.

הפרוגיסטים... חחח. כנראה זה בלתי אפשרי לא להרגיז אף אחד בעולמנו, בטח אם אתה מוגדר כפרוג.

אני ממש לא מסכים איתך

"סיפורי מתח ומסתורין" לא נשמע כמו שום דבר אחר שלו, והדבר האחרון שאפשר לומר עליו הוא שהאלבום נוסחאתי. "תורו של קלף ידידותי" הוא אלבום מצויין, שונה מאד מהראשון. וגם לא הייתי טוען שהוא "נשמע אותו הדבר" כמו קודמיו ("איב", "אנוכי הרובוט" ו"פירמידה").

למעלה