Akill בדלנט...

Akill בדלנט...

כבר שבועות יכול להיות שרק הספק שלי מנודה? או רק המשתמש שלי? או שכל הספקים במדינה? ומה אפשר לעשות?

מי הספק שלך? ../images/Emo16.gif

ותעתיק את ההודעה של האקיל, יכול להיות שמפורט שם...
ניר

012

Closing Link: 80.178.33.232.forward.012.net.il r00ster (Killed (stats.dal.net (User has been banned from DALnet ([AKILL ID:1039081090K-h] [exp/identd] IRC clients from your domain are required to respond to identd requests in order to connect to DALnet. Send email to [email protected] with [exp/ident] as the subject, or visit http://kline.dal.net/exploits/ident.htm for more information.)))) -

^Nighthawk

New member
כן היא נמצת

מדינת ישראל נמצאת כבר מאז פרוץ האינתיפאדה ברשימה השחורה של דאלנט כי דאלנט לא מצדדת את מדינת ישראל נ.ב היוצר של המירק Khaled Mardam-Bey הוא ערבי.

havlaz

New member
אויש נו, לא כל דבר זה שונאים אותנו

אל תקשקשו. קשה לישראלים להודות שהישראלים הם קרציות ומטרידנים.. הישראלים לא מפסיקים להציף שרתים, לפרוץ ולהפיץ ווירוסים.. למה דאלנט צריכה קרציות כמונו? שנלמד להתנהג, אז נדבר, ויגיד זאת כל מנהל שרת IRC שסובל משתמשים ישראלים קרציות

פIלי

New member
לתת באן למדינה שלמה זה פיתרון

אינפנטילי ולא בוגר, וברור שהוא לא נובע רק מזה שחלק מהישראלים הם נודניקים. יש גם הרבה ליימרים אמריקאים בדאלנט, אז אולי ייתנו באן פשוט ל *.net. (למרות שזה בין לאומי, אבל העיקרון ברור).

havlaz

New member
קודם כל בוא נתקן משהו

לא מדובר בבאן לכל המדינה, מדובר על באן למי שאין לו אידנט, למנוע כל מיני פרוקסים ישראלים וכאלה.. שנית, דלנט היא רשת עולמית, לא ישראלית, יש לה לשרת עוד עשרות אלפי משתמשים, ודלנט בזמן האחרון עומדות בבעיות הרבה יותר גדולות. מצטער, אך גם אני אם הייתי חלק מדלנט, ישראל, המדינה הקטנה שכל כך מציקה, לא הייתי יושב ומנסה לפתור. במיוחד עם ספקי האינטרנט שלנו, שעוד יותר קרציות, ורק באיומים מסכימים לטפל בתלונות. דלנט העולמית? אם כל זה, זה פחות מטריד אותם. ודלנט לא יכולים גם לעמוד בלשלוח תלונות לספקים בכל העולם.. הם לא גוף כלכלי.

../images/Emo45.gif אפילו שמעתי על חברה../images/Emo16.gif

ישראלית, בלי להזכיר שמות, שמסרבת למכור חשבונות אירוח/SHELL/וכד' ללקוחות ישראלים. והישראלים באמת כאלה. אני יודע שזו הכללה, אבל אין מה לעשות... הישראלים יציפו "סתם כי משעמם להם", אחרי שחבר ישן שלהם שמנהל צוות פרסום של רשת שלא נזכיר את שמה ביקש. וכן, אני מדבר מנסיון שראיתי מישהו שאני מכיר.
ניר

פIלי

New member
אם "רשת דאלנט העולמית" לא יכולה

להתמודד עם מציפים מסכנים וצריכה לתת באן ל *.il, היא לא שווה יותר מדיי.

זה גם נכון... ../images/Emo16.gif

אבל כל עוד לא משלמים להם, אני לא חושב שהם חייבים משהו למישהו... זה נכון שזה לא אומר דברים טובים בזה שהם חוסמים מדינה שלמה, אבל זה אולי אומר גם דברים רעים עלינו הישראלים.
ניר

havlaz

New member
טעות

~*@*.il​
לא לכל ישראל, רק מי שאין לו אידנט (שזה בדרך כלל התחברות דרך רשתות ופרוקסים. היא אולי לא שווה יותר מדי, אבל אני מבין אותה. אני מטפל בקושי בכמה מאות משתמשים, ואני רואה כמה יכולים להיות אנשים קרציות.. דלנט מחזיקה מאה אלף. דרך אגב, דלנט לא מרחיקה ישירות אזורים, אלה רק לאחר שהספקים לא מטפלים בכך. וכמו שאני מכיר את הספקים בישראל, כן, הם לא בדיוק מטפלים אלה אם כן מכריחים אותם.

Sandro

New member
מה לעשות שדל-נט צודקים..

אין להם ברירה, יש להם עשרות אלפי משתמשים ואין להם ברירה אלא להרחיק את מי שצריך..

Mr Boggy Man

New member
איציק מה אתה מדבר?

הספקים אף פעם לא עשו אצלי עבודה לא טובה. והם תמיד נענו לבקשות שלי.

אתה יחיד ומיוחד. ../images/Emo16.gif

אני חייב לציין את אינטרנט זהב שתוך שעה טיפלו בבקשה. לעומת בזק בינלאומי שעשרות אימיילים (על משתמשים שונים) לא עשו כלום.
ניר

havlaz

New member
הרמ הרמ

עבדת עם כולם?, זה שהם אמרו שהם יטפלו דרך אגב, זה לרוב גם תשובות קבועות, לא תמיד יש באמת טיפול מאחורי הבעיה. לי הם גם נענים, אבל לי מסיבות אחרות
את הABUSE בזהב באמת צריך לשבח, רק חבל שהאינטרנט חרא

Mr Boggy Man

New member
לא לא עבדתי עם כולם. אבל בארץ הכל

אותו דבר. ואצלי בזק בינלאומי תוך שעה עושים לך גלגלונים באוויר. אף פעם לא חיכיתי יותר מדי זמן ותמיד היה תשובה להכל.

למעלה