Akatsuki :

• פותח הנושא CBM
  • פורסם בתאריך
אהההה חשבתי שהיית צינית X.X

מיצי אהבלה XPPP אממ לאממש אכפת לי כי עוד לא ראיתי את הפרק הראשון...ואני מכירה רק את סאסקה ונארוטו מיאוי ^0^ אז .. אני במילה לא אבין כלום XPPPP

Snake Bandage

New member
מיאוי? אוי.

לא טוב להתחיל סדרה מיאוי. זה משפיע על הדיעה של אנשים והם פשוט מתחילים לחפש יאוי במקומות שהוא לא קיים. וזה מפחיד.

יעל צאן

New member
יואי../images/Emo99.gif XDDD

מיציייי למדנו בשיעור תנ"ך משהו הזוי ביותר....למדנו שהבריאה הראשונה של האדם היה אנדרוגינוס! שזה יצור שמצידו האחד הוא זכר ומצידו השני הוא אישה....בעעעכככסס!

יש כלכך הרבה רמיזות בתנ"ך =//

כמו אלה שניסו לאנוס את האורח המסכן של אחד הנביאים..=// כמה ברברי...

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אבל אני פה לא רק בגלל הסדרה,

אלא גם בגלל האנשים, ואני לא רוצה להמנע מהפורום רק כי אנשים לא יכולים לשים
. כרגע אני אל יכולה להשיג את הפרקים, ואני לא רוצה לחזור לפורום עוד שלושה חודשים שיהיו לי.

renegader

New member
יש כבר תאוריה שניחשה את השמות

ואת השדים והמיספרים של הזנבות שלהם ולמי כל שד שייך באקטסוקי לפי מיתולוגיה סינית ויפנית אני אתרגם את זה איזה יום ויעלה את זה לפה

Omega Dark

New member
../images/Emo58.gif למי שלא קורא מנגה

במנגה מגלים עוד 3 אקאטסוקים, יש את ססורי מהחול (הוא זה שבנה את הבובות של קנקרו) דידרה,(זה עם בפצצות בתוך יונות...XDD) ועוד אחד מוזר שנראה כמו הצמח הזה שאוכל זבובים...אז בקיצור, אנחנו כבר יודעים על 5 חברי אקאטסוקי, אורצ'ימארו(שעזב), איטאצ'י, קיסאמה, ססורי, דיידרה והבחור המוזר...

biggoat

New member
../images/Emo58.gif נדמה לי

שגם אחד מה-kages הרביעים גם נמצא ב Akatsuki

Omega Dark

New member
כמה כבר היו?

יודעים רק שתיים
... יש את ההוקגה הרביעי של קונואה (שזיי דיי ברור שהוא אבא של נארוטו...) והקזהקגה של כפר החול, שמת על ידי ססורי, והוא גם היה האבא של גארה...ולא יודעים מה קורה עם הכפרים האחרים...צירוף מקרים שלשני האנשים עם השדים האבות שלהם הם הקגה?, אני לא חושב, זאת בטח קנוניה של הקגים שרצו את השדים....ולאלו שחושבים שזה נכון, החלק על אבא של נארוטו והקנוניה זה תאוריות שלי.....^^

Omega Dark

New member
ויש את מהמנהיג שלא יודעים אבל הראו

תמונה שלו בצללים+ עוד אחד שמדבר כאילו הוא מכונה,וזה לא ספוילר כי זה הופיע האנימה מתי שכולם התכנסו לדבר על זה מתי שסאסקה הלך לאורוצ'ימארו

Bakura

New member
../images/Emo96.gif ממ.. פירוש "Akatsuki"

זה לא ירח אדום או משהו? ^^"~

למעלה