AJP 250

• פותח הנושא musi9
  • פורסם בתאריך

musi9

New member
AJP 250

שלום רב חברים!
לעולם לא רכבתי על אופנוע ואני מעוניין לרכוש אופנוע שטח במחיר סביר. אני מחפש אופנוע אמין שנוסע טוב בעיקר בשטח אך גם בכביש.
מה אתם אומרים על החברה ajp האם היא אמינה? מה המחיר של טיפולים תקופתיים והאם הוא מתאים למתחילים? ומתי מרגישים בשטח כמו דג במים?
אגב שמעתי שגם הגובה משחק תפקיד אני 1.87 ו74 קילו
למי שיש המלצות על אופנועים אחרים אשמח לשמוע
תודה רבה לעונים
דניאל

Fengluzon

New member
תקציב וייעוד?

ישנם מספר אופנועים למתחילים:
AJP (תלוי בדגם) הישנים היו פחות אמינים.
WR250R
CRF250L. (וגם לקוואסקי יש את דגם ה KLX250)
בסה"כ כולם טובים כאשר היתרונות של כל אחד הוא לפי הטעם האישי.
באופן כללי ההמלצות הן לגשת לWR250R בשל האמינות שהוכיח לאורך השנים. עליות האחזקה וכו'.
באופן אישי, נסה לבקש רכיבת התרשמות מכל אחד היבואנים ולבדוק מה מתאים לך.

המחשמל 64

New member
מנהל
הajp 250 הוא אינדורו לייט/דוש' בעל מכלולים

טובים לשטח. קרי אופנוע עם נטיית שטח יותר מאשר לכביש שלא בדומה לקוואסקי או ההונדה שתזכר פנג' בתשובתו. לגבי המנוע שלו מדובר במנוע סיני.על פי הידוע לי אופנוע טוב. יחד עם זאת במידה ונדע מה התקציב ותחום השימושיות יהיה קל יותר לתת לך כיון. הימהה שתוזכר הוא דוש' עם נטיית שטח אופנוע אמין ואיכותי. לגבי שחיה כדג בשטח זה עניין של נסיון שיבוא עם הזמן. תלוי מאד עם מי תרכב ובאיזה הילוך תכנס לשטח. לדעתי מנסיוני צריך חברה טובה להתחבר אליה זה קודם כל. מיגון מיטבי לגוף, אופנוע טוב שישרת אותך ולהתקדם צעד אחר צעד בבטחה ובמיזעור נזקי גוף.הכל אפשרי והכל תלוי בך.

Mister Blonde

New member
אני יכול להגיד לך דבר כזה

לפי מה שהבנתי מדובר במנוע חיקוי העתק סיני (של מנוע הונדה).
זה אותו מנוע כמו בגזגז קאמי.
דיברתי עם חבר לא מזמן על הקאמי שהיה לו פעם.
כשהוא קנה הוא אמר שזה אופנוע סביר. אבל היום בדיעבד אחרי שהחזיק אותו זמן מה וכבר מכר אותו, הוא אומר שזה היה אופנוע פח.
לדעתי לך על ה drz או ה wrr. עדיפים מכל הבחינות.

המחשמל 64

New member
מנהל
נכון שמנועי שני הכלים הם זהים ויחד עם זאת הAJP מגיע

עם מכלולים טובים מהקאמי.הAJP מקורר נוזל (בעבר היה מנוע קירור אויר/שמן אאל"ט).מעבר לזה אני מסכים שעדיף WRR או DRZ.
סרטון על הAJP על שני דגמיו

המוזרק החדש לא רע ,בישן שהיה מבוסס על מנוע ה XR250 לא לגעת !

החדש משתף מנוע עם הקאמי של גאסגאס ואין עליו תלונות מיוחדות.
אם נופל לך לידיים הדגם מקורר האוויר - אל תיקח גם בחינם כי גם האוויר לא הצליח לקרר את המנוע המסכן ששבק חיים עוד ברכיבות המבחן הראשונות של 2 אופנועי המבחן המסכנים ,המנוע מתחמם ,הגיר נגרס והכל שם מרגיש פרוביזורי.
אל תפסול גם את הימאהה WR-R ואת הדרוזי הותיק והטוב שחזר לאולמות המכירה.
אם בכל זאת אתה רוצה AJP - רק את קירור הנוזל.

למעלה