Ajax 2.0

Ajax 2.0

יש לי טופס פשוט בין ארבעה שדות. אני מעוניין שלחיצה על שלח, תשלח את הנתונים בajax ותחזיר הודעה שהעדכון בוצע בהצלחה. לצורך כך,י צרתי עמוד עם טופס ועמוד שאמור לקבל את הפרמטרים ולהכניס אותם לDB אבל איך עושים את הקישור עם Ajax2.0 ?

מי זה ajax 2.0 ?

אם אתה מתכוון לגרסה של מיקרוסופט, אז הגרסה היא דוקא 1. יותר נכון, 1.0 RC . לא קולה, אלא rc מלשון release candidate . בעברית: כתבנו את זה, אבל אנחנו לגמרי לא בטוחים שזה עובד. באקספלורר זה בסדר. באחרים פחות. צריך לבדוק. קצת אחרי בטא, אבל לפני מוצר מוגמר. מנסיונות שאני עושה בימים האחרונים, יש בעיות ביצועים קשות, ומאחר ולא אני כתבתי, אלא הכל מאחורי מסך הברזל של קונטרולים מוכנים, אין לי דרך לדבג או לברר מה הסיבה. לשאלתך: צריך להכניס את ה textboxes וכפתור השליחה לתוך update panel , והכל קורה לבד. כמובן בתנאי שהפרויקט הוכן לפי הטמפלייט של ajax או שעשית מה שאומרים בוידיאו של המרת הפרויקטים. (כמה תוספות קטנות ל web.config ), וששמת בדף שלך גם script manager , שזה עוד קומפוננטה מוכנה. אני ממליץ לך להקדיש קצת זמן ולראות את כל סרטי הוידיאו שיש פה: http://www.asp.net/learn/videos/default.aspx?tabid=63 וזה יתן לך הכרה עם כמה מהקומפוננטות העיקריות ואיך להשתמש בהם. זה לא יתן לך לצערי הבנה מה באמת קורה, אבל אולי זה יבוא בהמשך.

pintyo

New member
בעיות ביצועים קשות? יכול לפרט?

אני בדיוק שוקל להעביר את האפליקציה אצלנו מ ajaxPro לAJAX של מיקרוסופט, וכיוון שהיה לי ניסיון מר עם ה CTP של אפריל (דברים פשוט לא עבדו) חיכיתי לגרסה הנוכחית. אם תוכל קצת לפרט על הבעיות זה יהיה נהדר תודה

שאלה נוספת:

יש לי פקד של כפתור, לחיצהעליו מדפיסה ממשפט כלשהוא. עד כאן הכל עובד. הבעיה שכאשר אני עושה Refresh לעמוד, אז הPostBack הוא שהכפתור נלחץ ואז המשפט מודפס שוב. אני מעוניין שרק לחיצה על הכפתור תקרא תפעיל את הEvent ולא Refresh. מובן שisPostBack לא רלוונטי כאן. אז מה עושים?

למעלה