ajax 05-06

• פותח הנושא dlml
  • פורסם בתאריך

dlml

New member
ajax 05-06

אחרי עוד עונה שאני זוכה באליפות, עף מליגת האלופות (הפעם ברבע גמר לבאיירן אחרי שעברתי את מנצ'סטר)ושבוע לפני הגמר גביע, החלטתי לתת פה תצלום של הסגל שלי, בלי ווסלי סניידר שעזב בפגרה, באחת העברות הטובות שלי, בתחילת העונה הוא היה שווה 12 מיליון דולר, וכמעט ומכרתי אותו לדופרטיבו תמורת 20 מיליון, אבל א הוא נתן 2-3 משחקים מצויינים והחלטתי להשאירו, ואז בפגרה איזה 10 קבוצות (הכי טובות שיש, ריאל, ברסה וכו'..) רצו אותו, זה התחיל ב25, אחרי זה 30, 35 ונמכר לולנסיה ב43 מיליון דולר, אחרי זה מכרתי גם את כריסטיאס תמורת 10 מיליון דולר סימליים (יכלתי קצת יותר אבל זה היה לקראת סוף מועד העברות ולא רציתי לקחת סיכון) בכל מקרה, עכשיו יש לי 55 מיליון דולר לההעברות, וכמו שאתם יכולים לראות אני חייב לחזק את ההגנה, אז יש לי על מה לעבוד בקיץ..

dlml

New member
למען האמת..

הבאתי אותו במקום חריסטאס, קניתי אותו ב420 אלף דולר, ויש לו גם פינישינג יותר טוב משל חריסטאס

X Slider

New member
איך היטנגיה אצלך גם קשר?

אצלי הוא רק בלם או מגן... והוא ממש מאכזב

dlml

New member
בכל התחלת משחק

אז יש לשחקנים ציונים ותפקידים קצת שונים (כמובן שהינגחה לא יהיה חלוץ, אבל הוא ישתנה ברק בלם עד לגם קשר אחורי ומגן ימיני, וגם בריטינג של השחקנים יש קצת שינוי.. בכל מקרה, אני משחק איתו בלם והוא לא רע (למרות ששנה שעברה הוא היה יותר טוב)

למעלה