Air טעמכם הוכח כאנין ביותר בעבר, אנא, עזרו לי. איזה דיסק של אייר הייתם ממליצים לי לקנות?..
S sundhri New member 16/3/06 #1 Air טעמכם הוכח כאנין ביותר בעבר, אנא, עזרו לי. איזה דיסק של אייר הייתם ממליצים לי לקנות?..
R RuNoOsH New member 16/3/06 #2 ../images/Emo42.gif... היחיד שיש לי, אבל הוא טוב: Moon Safari כדאי לך לקנות... (אלא אם כן אתה כבר מכיר )
../images/Emo42.gif... היחיד שיש לי, אבל הוא טוב: Moon Safari כדאי לך לקנות... (אלא אם כן אתה כבר מכיר )
R RuNoOsH New member 16/3/06 #5 ../images/Emo42.gifאמ... אני יודעת שזו להקה שמורכבת מאיזה שני גברים צרפתיים, אבל יש להם כמה שירים שאני מכירה שיש בהם אישה ששרה, אבל לא נראה לי שזאת מישהי קבועה בלהקה...
../images/Emo42.gifאמ... אני יודעת שזו להקה שמורכבת מאיזה שני גברים צרפתיים, אבל יש להם כמה שירים שאני מכירה שיש בהם אישה ששרה, אבל לא נראה לי שזאת מישהי קבועה בלהקה...
R RuNoOsH New member 17/3/06 #8 ../images/Emo42.gifנראה לי צרפתיים, אבל אם מכיר אותם, אתה בטח יודע יותר טוב ממני...
M Metal Mickey New member 16/3/06 #4 The virgin suicide הוא לא כזה משהו, אבל יש בו כמה קטעים אינטנסיביים במיוחד שרק בשבילם שווה להאזין לו (-:
The virgin suicide הוא לא כזה משהו, אבל יש בו כמה קטעים אינטנסיביים במיוחד שרק בשבילם שווה להאזין לו (-: