Air Supply - I'm All Out of Love

Nachoom

New member
Air Supply - I'm All Out of Love

היי לכולם!! באתי לכאן עם בקשה קטנה, שאני חייב מאוד, למישהו יש את התרגום לשיר של Air Supply שקוראים לו I'm All Out of Love ?? אתם חייבים לעזור לי, יש לי את המילים באנגלית, אבל אני חייב את התרגום בעברית, למישהו יודע / יודע איפה אפשר למצוא? תודה לכל העונים

alpha80

New member
זה בעיה, קודם כל צריך להתמודד

עם תרגום השם: "אני לגמרי בחוץ מהאהבה"? גריני הוא המתורגמן של הפורום, תיכף הוא בא.

Modium

New member
עכשיו ברצינות: התרגום הנכון לשם הוא

"אזלה לי האהבה"

Modium

New member
לא יודע לגבי התרגומים המופרעים של

רשת ג', אבל הביטוי "all out of" בד"כ משמש זבנים, לדוגמא "Sorry, but we are all out of peanuts", והוא הובא בשיר בהשאלה.

alpha80

New member
אז רגע - זה אומר ש"אספקת אויר"

עבדו בחנות לאוויר? אה... סליחה - לאהבה? לא מגיע משלוח כל כמה ימים? מוזר לי הקטע.

Modium

New member
נראה לי יותר שהם עבדו בבית חולים

ולא הגיע משלוח של בלוני חמצן. עכשיו תסלחו לי רגע, אני צריך להתנקות מכל הדבש והסוכר שנדבקו אלי כשתרגמתי את השיר.

Modium

New member
הנה התרגום שלי עד כמה שהוא שווה

אזלה לי האהבה / אספקת אויר אני שרוע לבד, ראשי על הטלפון חושב עלייך עד כאב אני יודע שגם לך כואב, אבל מה עוד אני יכולים לעשות מעונים וקרועים זה מזה הלוואי ויכולתי לשאת את חיוכך בליבי עבור הזמנים שחיי נראים כל-כך בשפל זה יכול לגרום לי להאמון במה שהמחר יכול להביא כשהיום לא ממש בטוח, לא ממש בטוח (פזמון) אזלה לי האהבה, אני כה אבוד בלעדייך אני יודע שצדקת, בהאמינך זמן כה רב אזלה לי האהבה, מה אני בלעדייך (חצי בן-אדם?) אני לא יכול לאחר מידי לומר שטעיתי כל-כך אני רוצה שתחזרי ותשאי אותי הביתה הרחק מהלילות הארוכים והבודדים האלה אני מושיט ידי אלייך, האם גם את מרגישה את זה? האם ההרגשה נדמית נכונה כל-כך? ומה היית אומרת אם הייתי מבקר אותך עכשיו ואומר שאיני יכול להחזיק מעמד? אין דרך קלה וזה נעשה קשה מיום ליום אנא אהבי אותי או שאסתלק, אסתלק הו, על מה את חושבת? על מה את חושבת? על מה את חושבת? על מה את חושבת? (פזמון)

greenzg

New member
פשוט מרגש ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

Modium

New member
אהם, בלי להסגיר יותר מידי פרטים -

אני באזור ההיי-טק. אבל, אתה צודק - החלום שלי זה שתהייה לי תכנית משלי ברדיו, אני מוכן להתפשר ואפילו לא להיות זה שיערוך אותה (!).

alpha80

New member
פה אתה יכול לספר הכל../images/Emo6.gif

גם ככה אנחנו רק 3 אנשים בפורום....

greenzg

New member
נו באמת דורון, ירקן ממוצע מהמרכז ?!

אתה ירקן תותח! אחד הגדולים בת"א- לא להצתנע

למעלה