Aime La Plagne

I Gabe

New member
Aime La Plagne

בוקר טוב ושבוע טוב ומושלג,
אשמח לחוות דעת על אתר איים לה פלאן עם דגש מה ההבדל בינו לבין "סתם" לה פלאן.
תודה מראש.

matar

New member
la plange בנויה מ 10 "עיירות" שונות

AIME היא אחת מהם
היוקרתי הוא BELLE PLANGE, שמחובר ברכבל חינמי ל PLANGE CENTER
יצא לי גם לשהות ב PLANGE 1800 שהוא צידי יותר.

האתר עצמו הוא אותו אתר (la plange ), מדובר באתר די שטוח, עם מרחבים גדולים.
ועם הקישור ללז ארק ( paradiski ) יוצר מרחב לא רע

I Gabe

New member
אחלה, תודה!

יש הנחה לקלאב מד איים לה פלאן בשבוע הבא. והיות וצפויש שלג בימים הקרובים אני נוטה להזמין.

דרך אגב, ידוע לך במקרה אם יש חנויות ציוד סקי ב"עיירה" הזאת?

matar

New member
לא הייתי בה, אז לצערי אני לא מכיר

אבל אני בטוח שחיפוש קצר ( ב SKISET או משהו דומה) ואתה תדע איזה חנויות יש שם ואיפה הם ממוקמות

בהצלחה
תזהר עם שבוע הבא התחזית היא המשך שלגים , אני בשלושת העמקים עוד שבועיים

I Gabe

New member
תודה

יש עוד כל מיני אילוצים. שבוע הבא בספונטני יכול להתאים לי ביותר מבחינת הלו"ז.

skiforce

New member
מנצל"ש לשאלה: לה פלאן והסביבה מתאימות לגולשים מנוסים?

כפי שאמרת, גם אני התרשמתי שמדובר באתר יחסית לא מאוד מאתגר ושטוח. גם לא ענק במיוחד מבחינת מרחב. האם נכון יהיה להניח שגולשים מלאי אנרגיות והיפר אקטיביים שמחפשים מסלולים מאתגרים ומרובים לא ממש ימצאו את עצמם שם? למשל בהשוואה לשלושת העמקים המצוינת, שאליה אני חייב לחזור כי ממש לא מיציתי.

אגב, אשמח לשמוע מה התכניות שלך לשלושת העמקים בעוד שבועיים: ארגון עצמי? באיזו עיירה המלון/דירה? והאם יש לך מקום לנוסע סמוי בתרמיל שלך?

marceloros

Member
מנהל
לדעתי גם כן

בחלקים הגבוהים אא"ט יש מסלולים יותר מאתגרים, ואם "משעמם" לך שם (ע"פ המדריך שלי שנה שעברה) יואיל הגולש בטובו לעבור ללזארק ושם לא חסר כלום.

מסכים לגמרי

בלה פלאן יש גם המון מסלולים מאתגרים, ולז ארק הוא אתר עם מסלולים שחורים ארוכים ורבים. וגם אדומים מגוונים ברמתם.
&nbsp

מושמוש18

New member
דעתי דווקא שונה

רקע: הגעתי לשם שנה שעברה בתור חופשה רביעית, גולש בעיקר באדומים עם טעימות קטנות מאוד של שחורים. Les Arcs היה יחסית מבאס לעומת הגודל שלו, הרבה מסלולים וקטעים שטוחים ששוברים את הזרימה. זה נכון בעיקר לחלק ה"עליון שלו", במדרונים שמעל Arc 1800 וכד' המצב טוב יותר אבל חסר מאוד גיוון (וגם נמוך יותר אז בעייתי מבחינת שלג לפעמים). ב-La Plagne היינו פעמיים באותה חופשה, ואהבתי את האתר הרבה יותר, מסלולים זורמים יותר, ארוכים יותר, מגוונים יותר, ובאופן כללי גם יפה יותר. אם הייתי חייב לחזור, הייתי נוסע דווקא לשם, אבל כנראה שבכל מקרה הייתי מעדיף לנסוע לאתר אחר לגמרי.

xantos

New member
אני בעל רקע דומה לשלך

אז היכן כדאי לגלוש לדעתך?
&nbsp

alien life form

New member
אני דווקא מצאתי את לז ארק יותר מגוון

אולי היו מסלולים סגורים בדיוק כשהגעת.

matar

New member
שלושת העמקים

לא ארגון עצמי.
לינה ב les menuires במלון קלאב דה סוליל, דרך פינגווין בהזמנה מוקדמת מאוד ( הנחות טרום עונה )

אחרי מזוודה + ציוד סקי, נשאר לי בערך 10 גרם ספייר למזוודה

alien life form

New member
כפי שכתבו מעליי, לה פלאן זה כמה מקבצים שביחד יוצרים את המרחב

aime la plagne קרוב למרכז la plagne centre איפה שגם רוב החנויות וכל מה שתצטרך. יש לך רכבל לשם מעל העמק. אם אתה הולך להיות בקלאב מד, שים לב שיש שניים קרובים מאד, אחד יותר מפואר (2100) ואחד פחות (aime). הייתי בזה היותר מפואר ואין בו שום דבר מיוחד, אם לא שיפצו מאז. אם המצב כפי שהיה לפני כחמש שנים, יותר כדאי ללכת על הזול ואת ההפרש במחיר לחסוך או להוציא על משהו אחר.

למעלה