AI3 ה-ת-ו-צ-א-ו-ת

14מתן

New member
AI3 ה-ת-ו-צ-א-ו-ת ../images/Emo70.gif

איך לא נפתח עוד שרשור
אחרי צפיה בפרק בפעם האלף בערך הוא לא כזה נורא כמו בפעם הראשונה
חחחחחחחח סתם רק בפעם הראשונה הוא היה מאכזב בפעם השניה כבר נדבקתי לכל השירים וההופעות הגעתי למסקנה שקמיל
פשוט ילדה מוזרה, נקרעתי בכל רגע שראו אותה על הבמה
אממממ בקשר לזוכה...
די צפוי ומאכזב אם דיאנה הייתה שרה בגמר של ההופעות כמו שהיא שרה היום היא הייתה זוכה בטוח ! ודבר אחרוןןןןןןןןןןןןןן פאולה פשוט סתומה
רחלי אני מוכן לתכנן איתך תוכנית התנקשות, נשלם לאיזה אחמד שיבצע את זה ונצא נקיים עכשיו ברצינות, האישה פשוט נעל
כל ההבעות שלה פשוט עצבנו אותי היום (מתי שהיא רואה את לה-טויה ומתמוגגת , שהיא שומעת את דיאנה, שהיא סוגדת לפנטזיה ויש עוד מלא) יש עוד כל מיני דברים שהיא מעצבנת אותי אבל פשוט תחשבו שיותר מידי דברים מעצבנים אותי.... מה ? פאולה...קמיל...פנטזיה.... הם באמת...מיוחדות....

SHTRUDIDI

New member
זהו נגמר

זה היה מאוד לא מפתיע כי מן הסתם התוצאה כבר הייתה ידועה,ואחרי צפייה הגעתי לכמה מסקנות-
השיר של רובן הציק לי בהופעה הזאת אפילו יותר מלראות את הקליפ של השיר,
קלי מ-ד-ה-י-מ-ה,בעצם זה היה ברור קודם,חוץ מהשמלה המוזרה,השיר שלה היה מדהים והיא שרה מדהים.
עוד מסקנה-דיאנה שרה את I BELIEVE יותר יפה היום מאשר בגמר עצמו,אולי ההתרגשות ירדה,אולי לא...
זה היה מאוד מטורף התגובה של הקהל לג'ניפר האדסון-היא אכן מעולה הבחורה,ולא ראו ממנה מספיק,ואמריקה רוצה להמשיך ולראות אותה.
אה,ולמה להלביש אותם בצהוב-לבן?הם לא ממש אפרוחים...תמוה.
מסקנה נוספת-לסיימון מתאים לבן!
רנדי רזה בטירוף!
ואחרונה חביבה בהמשך לקו ההתנקשות בפאולה-למה היא מוחאת כפיים כמו מטומטמת שזקוקה לפיזיותרפיה דחוף????!!!!!! מה הולך בין האצבעות האלה שלה לעזאזל ?ולמה היא לא מתקנת את זה? כל תוכנית אני רואה אותה מוחאת כפיים כמו נעל וחושבת לעצמי שזה רגעי ויעבור לה-היום היא אפילו הרימה את היידים האלה לאוויר ומחאה ככה כפיים-מזעזע!עוד מישהו שם לב לדבר הזה?!

14מתן

New member
../images/Emo45.gif בקשר לפאולה...

זה עוד משו שפשוט מעצבן אותי אצלה יווו אני לא הפסיכי היחידי ששם לב למוזרויות שלה !!! חחחחחחחחחחחח שמת לב להבעות המוזרות שלה ?

De fire

New member
היא מוחאת ככה כפיים מהעונה הראשונה

אני לורח בחזרה את מה שלקחתי בתחילת העונה. גם אני מוכן להצטרף לצוות "דיחפו את פולה לתהום" בכלל, ריענון בקאסט השופטים יכול להיות רעיון לא רע בכלל לעונה הבאה.

Juliann

New member
מה יש לכם מפאולה...

היא לא כזאת פוסטמה, אל תגזימו מישהו צריך להגיד לסיימון שהחזה שלו לא מעניין אף אחד [חוץ מרחלי]... ושוב, דיאנה כיסחה את טזיה בכל מה שהן שרו, טזיה פשוט צרחה בקול צרוד וצפצפני כל צליל שיצא מפיה [בשלב מסוים כיסיתי את האוזניים] ואני עדיין בהלם טוטאלי.... כן כן אחרי כמעט חודש שאני יודעת שדיאנה הפסידה לשירת ההליום הזאת אני עדיין בהלם... ובשיר המשותף [די, טזיה, קלי ורובן], דיאנה היתה הכי טובה מכולם, הקול שלה נשמע הרבה יותר משל קלי והיא גם החזיקה את התו הכי הרבה בסוף, שימו לב...

Boran

New member
מסכים איתך וחולק עלייך

מבין כל גמדי הגינה, אפצ'י הכי גבוה. זה לא אומר שאפצ'י גבוה. אפצ'י עדיין גמד. זו היתה מטאפורה חביבה. מבין הפיינליסטים של אמריקן איידול 3 (להוציא ג'ניפר, ואולי לה-טויה הנשפנית), דיאנה היתה בין הטובים. אבל היא עדין לא טובה מספיק שהייתי מגדיר אותה כ"מעולה". זה שהיא יותר טובה מטזיה וכל השאר זה לא קשה, כי טזיה וכל השאר גם מסריחים. נגדיר אותה כצפרדע מלכת הביצה. מלכה מלכה, אבל על ביצה של קרפדות.

14מתן

New member
אני יותר אהבתי את הקטע של קלי....

ובקטע של ההחזקת תו אז היה להם סדר מסויים רובן ואז פנטזיה ואז דיאנה ואז קלי (לא זה לא שאני שומע/רואה את זה כל הזמן...) והם מפסיקים באותו זמן אז איך היא האריכה הכי הרבה ?

SHTRUDIDI

New member
אני פשוט אוהבת לשמוע את קלי עולה

בטונים,יש לה קול מדהים והיא מעולה. וכמובן שאהבתי גם את את הקול של פנטזיה כמו תמיד.היא הייתה פחות צרודה בחלק הזה של הגמר מאשר בחלק הראשון. וכמובן שזה עניין של טעם כרגיל,אבל לא חשבתי שדיאנה כיסחה במשהו את פנטזיה כי זה כבר לא היה תחרותי בגרוש,הרי לכולם היה ברור שלא משנה אם פנטזיה תזייף או דיאנה תזייף,המנצחת נקבעה בהצבעה של ערב קודם. מה שכן,בשירן המשותף הן השתלבו מאוד יפה וממש נשמעו טוב,מה שאני לא יכולתי לומר לגביי השלישייה הקודמת של כוכב נולד פה בארצנו-אני מתכוונת בגמר-נינט,שירי וגבסו פשוט טובים כל אחד לבד ולא ממש עבדו מדהים ביחד.אז אתמול היה נחמד לשמוע שילוב שעובד. ולגביי פאולה,אני באמת לא נגדה,היא חמודית שכזו,אבל המחיאות כפיים שלה מצריכות טיפול!יש לה כמה חודשים לטפל בזה עד העונה הבאה אם בא לה.

Juliann

New member
רוצים לשמוע את הסינגל של דיאנה?...

הנה DONT CRY OUT LOUD http://mp.aol.com/audio.uvox.adp?mxid=1139062 [אפשר רק לשמוע לא להוריד] אגב, זאת הגרסא המלאה של השיר, וזה הרבה פחות טוב ממה שהיא עשתה באיידול.... חבל.

Juliann

New member
על זה אני נאלצת לחלוק...

כמה שאני אוהבת לשמוע את קליי בלייב אני חייבת לחלוק איתך בנושא הסוליטייר, אני די אהבתי את ההופעה הראשונה באיידול אבל אין בה משהו מדהים... אין תו גבוה/תו גלורי או משהו כזה. לעומת זאת בגרסא היותר מלאה [גם בהופעה השניה באיידול וגם בסינגל עצמו] יש תו גלורי ענק והוא גם מסיים את השיר חזק וזה מה שהופך את השיר לWOW בעיני. לעומת זאת, הגרסא המלאה של דיאנה יותר מאופקת, יותר שקטה והתווים לא מדהימים וסוחפים כמו בלייב. די משונה בעיני כי כולנו יודעים מה היכולות של דיאנה, נראה שמי שהפיק לה את הסינגל COULDNT CARE LESS .

De fire

New member
הופעה חיה (מוצלחת) תמיד יותר מרגשת

חוצמזה, אני אישית די חרשתי כבר על השיר הזה מאז הפיינח 3 ככה שהוא כבר פחות עושה לי את זה.. בכל מקרה, בסינגל הזה דיאנה נשמעת פחות שובבה, ויותר בוגרת ועצורה. לא יודע אם זה טוב או רע. אני אישית אהבתי את השובבות שלה.

maya567

New member
צודק. נראה לי שהיו צריכים להוציא

הקלטה בלייב של ההופעה מפיינל 3. הסיגנל לא משהו.

14מתן

New member
dont cry out loud ../images/Emo35.gif

dreams לא אמור להיות הסינגל עצמו וDCOL וI believe ה b-side
יש כאן קישור לסינגל שעליו כתוב דרימס... חחחחחחחחח אקיצר יש גם קישור לדרימז ?!

14מתן

New member
זה נורא מעצבן שדרימז השיר שלה

דרימז יותר מתאים לפנטזיה ואיי ביליב יותר לדיאנה חחחחחחחח סתם שתיהן נדפקות ככה

SHTRUDIDI

New member
DREAMS לא שיר שמתאים לפנטזיה בכלל!

הוא שיר שקט ודי סתמי,לא יודעת מה הפכו אותי לשיר שהזוכה מקבלת,הוא לא כזה מדהים,אולי בשביל דיאנה הוא יוכל לעבוד ואולי בכלל כדאי לעזוב אותו וזהו.לא אהבתי אותו.

Juliann

New member
שמעתם את דיאנה שרה דרימז?

אני שמעתי וזה ב-ה-ח-ל-ט עובד בשבילה, הרבה הרבה יותר טוב מהגרסא של פנטזיה, מי שרוצה את ה-MP3 => שלחו מסר. לדעתי שני השירים איי בליב ודרימז עובדים יופי לדיאנה אבל אי בליב זה שיר יותר מדי נדוש... מזכיר לי מחזמר גדול ולא שיר פופ, קצת כמו "א מומנט לייק דיס" של קלי, שיר חמוד לאללה אבל לא שיר פופ, שיר שמתאים למחזמר כזה, להופעה, עם מקהלה והכל...אתם מבינים למה אני מתכוונת? דרימז יש בו משהו כזה גם אבל פחות, זה שיר שעוד יכול להתנגן ברדיו וב MTVאז ככה שאני לא חושבת שדיאנה נדפקת פה, לפי דעתי אף אחד מהשירים לא עובד לטזיה כי היא פשוט צורחת אותם, שתישאר עם סאמרטיים...

SHTRUDIDI

New member
אני הרבה יותר אהבתי את איי בליב

של פנטזיה כי היא החייתה את זה,ואני אוהבת גרסאות שנשמעות כמו הפקת מחזמר,בגלל זה אני גם מטורפת על "א מומנט לייק דיס" של קלי. ולדעתי,כפי שאמרתי כבר קודם הם מאוד שונות וכל אחד יכולה לעבוד ולהצליח בגדול בסגנון מוזיקה שונה לגמרי.אין כאן בכלל תחרות.

למעלה