AI3 הגמר

14מתן

New member
AI3 הגמר

בעעע שתיהן היו גרועות היום בכל זאת דיאנה לדעתי הייתה יותר טובה

SHTRUDIDI

New member
איזה קצר ולעניין אתה היום...

מסכימה שהן לא היו במיטבן. אבל פנטזיה נשארת הכי מדהימה גם היום בכל מקרה
.

De fire

New member
פנטזיה נשארה פנטזיה היום

לא מעבר לזה. אותן רוטינות, אותו Yeah Yeah Yeah. אם אוהבים או שונאים את זה, זה כבר עניין אחר.

בוביץ

New member
באמת גמר גרוע..

אחרי ההופעות בגמר ש ל דיאנה נראה לי שאני כבר ל מסמפט אותה היו לה הופעות גרועות . לפנטזיה נו מי שאוהב אותה נהנה מי שחושב שיש לה קול של כלב סבל.

Juliann

New member
לא גמר אידיאלי אבל בהחלט חביב...

אף אחת לא היתה מדהימה אבל הייתי מסכמת את זה כך: דיאנה- I BELIEVE - טוב מאוד NO MORE TEARS - נחמד, פחות טוב מהגרסא הראשונה DONT CRY OUT LOUD - ברובו טוב מאוד אבל חלקים מסויימים מאוד הרסו וכמובן פחות טוב מהגרסא הראשונה פנטזיה- ALL MY LIFE - חשבתי שזה היה נורא, היא כמעט לא שרה שם בכלל SUMMERTIME - הרעיון הכללי של השמלה, על הרצפה וכו' גורם לאווירה וזה מה שנראה לי גרם לאנשים להתלהב כי מבחינת קול היא לא עושה כאן שום דבר חדש I BELIEVE - מצטערת מראש למעריצים שלה אבל היא פשוט צרחה את זה, ורקדה כמו קוף [ועוד סיימון אמר לדיאנה שהריקודים שלה זוועתיים! אנשים תפתחו עיניים! ואוזניייםםםםםםםם!!!], חח אבל שוב, שמלה יפה. מבחינתי, דיאנה היתה ונשארה הרבה יותר טובה למרות שזה לא היה ערב טוב כל כך שלה, נחכה לגרסאות הסינגלים...

SHTRUDIDI

New member
אני מאוד מאוד אהבתי

את הגרסה של פנטזיה לI BELIVE,וגם את התזוזות על הבמה,היא פשוט מופיעה ושרה טוב לדעתי וזהו. לגביי דיאנה,חוץ מהזיופים ההיסטריים בDON'T CRY OUT LOUD גם לה היה ערב סביר.שתיהן למעשה היו כל אחת עם שני שירים טובים ושיר אחד מזעזע משהו. בכל אופן,הן ממש לא פונות לאותו קהל לדעתי,מי שהדליק את הטלוויזיה במקרה רק בביצועים של שתיהן לI BELIVE יתקשה לגלות שזה בכלל אותו שיר לדעתי. הן פשוט שונות בסגנון שלהן לחלוטין,ולכן כל אחד יכול לבחור את מי הוא מעדיף. ואגב סינלים,הסינגל של פנטזיה יתאחר ולא ייצא ב15-שזה היום אלא ב22 ליוני,דיאנה שבוע אחרי זה,ב29 ליוני.

14מתן

New member
../images/Emo45.gif+../images/Emo6.gif

מסכים איתך בקשר לi believe זה נשמע שיר אחר לגמרי שכל אחת מהן מבצעת אותו ומשו שעצבן אותי, למה סיימון לא אמר לפנטזיה שהיא לא תפסה על הרים וחצתה נהרות ?! אפשר לחשוב, הפרש של 3 שנים בין שתיהן.....
פחחחחחחחחחחחחחחח דחו את התאריך של הסינגל של פנטזיה לתאריך של דיאנה אז העבירו גם את של דיאנה ? חחחחחחחחח הם ממש בטוחים שדיאנה תעבור אותה במחירות הא ?

SHTRUDIDI

New member
וואלה גם אני תהיתי על הקטע הזה

האמת,שתיהן ילדות.זה כולה 3 שנים הבדל,פנטזיה עם עניין הילדה באמת עברה קצת יותר,כי אני מניחה ששזאת חוויה שלא כל אחת עוברת אבל האמת,ששתיהן עוד צעירות. לגביי המכירות אני לא בטוחה מה הולך שם,אבל אני לא אתפלא אם בקרוב גם של דיאנה יידחה,לא ברור לי בדיוק מה עובר עליהם ולמה הם לא מסוגלים להוציא את הסינגלים בתאריך הראשוני.ודרך אגב,לא דחו את של פנטזיה לתאריך של דיאנה,מהתחלה של דיאנה היה מתוכנן לאחרי של פנטזיה ועכשיו פשוט של פנטזיה עבר,של דיאנה תקוע ב29 ליוני כבר כמה זמן.

Eil

New member
רק עכשיו יצא לי להגיע למחשב, אז...

קודם כל, היתה תכנית בסדר. לא התעלפתי, וחבל, אני לא יודעת אי זה היה ב"כמעט-גמר" של עונות קודמות, אבל לא התרגשתי יותר מפרקים אחרים. את דיאנה אני מסמפטת יותר, אבל הביצועים שלה רגילים ומאוד צרחניים. היא אוהבת לעלות לטונים הגבוהים ומבלה את רוב זמנה בשיר בצווחות. לפנטזיה יש מיומנות רבה יותר בלשיר בסגנונות שונים, שקט וצווחני גם יחד, אבל היא מעצבנת אותי ברמה שקשה לתאר. הפרצוף שלה, הקול, הליכת הברווז שלה כשהיא שרה שירי גוספל קופצניים. בכלל, כשהיא שרה אני מרגישה כמו בכנסייה. סיימון מתפלץ כל כך מאנשים ששרים "כמו באופרה", "כמו במועדון ג'אז", "כמו בלהקת מו-טאון", וזה "לא מספיק, אנחנו מחפשים פופ-איידול". ובכן, פנטזיה שרה "כמו בכנסייה" ולא כמו פופ איידול. לאן נעלמו העקרונות? והאמנם פנטזיה היא "ללא ספק, הטובה ביותר מכל העונות עד עכשיו," או שסיימון מגזים כדי לרומם מעט את העונה הנוכחית? ומדוע שרו הבנות שירים שכבר שרו ומדוע שרו את אותו שיר בדיוק? כדי שאראה שהן שונות? אני יודעת שהן שונות, שמיים וארץ, שוקו וניל. מדוע עליי להתענות פעמיים עם השיר הסצמי הזה כשחמישים בנות עם גלימות שופטים סגולות רוקדות מאחוריהן בכל פעם? הביצוע של פנטזיה ל"I BELIEVE" היה, מה לעשות, מעניין יותר משל דיאנה ששרה טוב אבל שיעממה למדי. על הליכת הברווז המטרידה של פנטזיה בשיר הנ"ל אני מבליגה, אבל הסופים שלה איומים, בכל הביצועים. השיר נגמר במוזיקה מרגשת, ופנטזיה הורסת את הפינאלה כשהיא מסיימת את השורה האחרונה באופן סתמי, כאילו היתה שורה באמצע השיר ולא בסוף, ואז "נזכרת" שהרי נסתיים השיר ועליה לעשות סיום נאות, ועל כן מוסיפה (לאחר שהמוזיקה נמוגה כבר) את ה"יה יה יה" המיותר שלה. די! הקליפ של פיל אנקה היה חמוד, אם כי כמה סיכומי עונה כבר אפשר לראות. שוב הנשיקות המזעזעות בין סיימון לפולה, גועל נפש מתובל בהרבה רוק, אך עליי להודות שהשניים נראו מתוקים להפליא בזמן ביצוע השיר של אנקה, משולבי ידיים וחבוקי זרוע, מחייכים זה לזה ומתנדנדים בכסאותיהם לפי הקצב. וגם, האמנם זו הפעם הראשונה שסיימון קם ממקומו לאחר ביצוע של זמר? מדוע לא העלו את האיידולים שנשרו לאיזה שיר נחמד? מתגעגעת לג'ון סטיבנס הפעוט והמבוייש ולמאט רוג'רס הגדול והלבבי. צל"ש תמוה גם לשתי המתמודדות הראשיות שהחליפו שמלה בכל שיר כאילו היו מיכל ינאי בטקס האוסקר הישראלי. זהו. נקווה שאספיק לתפוס את הגמר היום, אף שכבר ספויילרתי לעצמי מי זכתה. מתי "אמריקן איידול 4" מתחילה להצטלם, מי היודע?

למעלה