against all odds

against all odds ../images/Emo178.gif

האם עשיתן בחייכן דבר, שנחשב היה כלא אפשרי, ובסוף למרות כל הסיכויים- עשיתן אותו
כיצד הרגשתן
למשל... אם זה משהו כמו לקבל ציון גבוה על מבחן שהייתם בטוחים שתיכשלו, או כמו שהיה לי: להצליח לארגן שיעור עם מישהי ממש בלתי נסבלת ושהוא יילך טוב יחסית, או לקבל 95 בכתב תנועה (סוג של מחול) כשאני די גרועה בכל מה שקשור ללזוז
.

המונשרי

New member
חחח התפרצת לדלת פתוחה

כבר מזה קרוב ל 18 שנה אני עושה משהו כנגד כל הסיכויים. ( אל דאגה הכל חוקי ומוסרי :)). וההצלחה היא חלקית. צר לי שאיני יכולה לפרט כי הדבר אישי.

א י ו ש י

New member
עשיתי אפילו כמה והתחושה נהדרת../images/Emo45.gif

טפחתי לעצמי לא מעט על השכם וקיבלתי חיזוקים מכולם אבל לצערי, מי שאין לו בטחון גם דברים כאלה לא הכי עוזרים ותמיד יש תחושה שאני לא כזאת טובה כמו שנראה.... בכל מקרה, אין ספק שכן! כל דבר כזה רק קידם אותי

לעבור טסט

אחרי שנכשלתי בשני זה היה נראה כמו משימה לחלוטין בלתי אפשרית...

גלית 1967

New member
כן עשיתי וזה באמת היה בשבילי../images/Emo20.gif

השג ועוד יותר היה להוכיח לחבר הכי טוב שלי שהוא טעה לגבי זה. לא משתפת כי זה מאוד אישי.

candy77091

New member
כל החיים שלי אני עושה רק דברים

כאלה בלתי אפשריים.אף אחד בחיים לא יסכים או יתמוך בי, טוב חוץ מאהובי..(הוא תמיד גם אם זה הכי לא אפשרי שקיים, הוא טוען שחבל לפסול ולהוריד את המורל מראש) אני פשוט מתעקשת והולכת אחר נטיות ליבי, זה תמיד טוב.לא יכולה לפרט לצערי אבל אני בתהליך כלשהו בלתי אפשרי אחרי שאני אסיים אני מבטיחה לספר..

תאירU4

New member
לא יודעת אם זה כנגד כל הסיכויים

או ממש בלתי אפשרי, אבל אני מעולם לא הייתי מההולכים עם הזרם, מה שלא ממש הקל עלי בחיים.

למעלה